Gebeliğe Hazırlık Adetine 7 gün kalanlar buraya gelsin :) vakit geçsin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sizinle aynı durumu yasıyorum geçen ayın 12 sinde adet olmuştum dünden beri kahverengi lekelenmem var bugünde oldu ama yoğun değil. Sizin hâlâ devam ediyor mu ben de yerleşme kanamasi mi diye düşündüm yoksa adetin geldiğinin habercisi mi daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım.

Benim de 5 gün var bugün sabah yaptım idrar testi belki silik de var olsa görürüm diye ama çıkmadı. Umudu kesmedim ama salı tekrarlarım testi perşembe adet olmazsam da kan testi yaptırırım ben de

İyi geceler kızlar kasık batması baya bi azaldı bende. Bugün halsizlik ateş vardı gebelikle alakalı bi şey olabilir mi acaba daha koskoca bi hafta var ama bat 17 si

Arkadaşlar geçen ay normal adet gunumden 1 hafta erken adet oldum şimdi de ov. Dönemi 11 inde çatlama günü takvime göre bacaklarımbacaklarımm sızlıyor hafif adet olacakmisim gibi bel agrim var arada bir kasık ağrım oluyor hafif

Benim de 5 gün var bugün sabah yaptım idrar testi belki silik de var olsa görürüm diye ama çıkmadı. Umudu kesmedim ama salı tekrarlarım testi perşembe adet olmazsam da kan testi yaptırırım ben de
Belirtileriniz varmı 5 gün kala

Canim benim ki daha acik renkti , ve gercekten cok az di, daha önce ki aylarda cocuk yapamaya
Baslamadan adetimden bi iki gün önce kahverengi leke geldi hatta kazayla hamile mi kaldim dedim ve arkasindan iki güne adet oldum Ama insallah senin ki yerlesme kanamasidir sonucta her bünye farkli

İyi geceler kızlar kasık batması baya bi azaldı bende. Bugün halsizlik ateş vardı gebelikle alakalı bi şey olabilir mi acaba daha koskoca bi hafta var ama bat 17 si
Bugün aYnisini bende yasadim kasik
Batmasi gitti ama karin agrisi cektim ates ve halsizlik vardi bat 12 eylül acaba mi diyorum

Belirtileriniz varmı 5 gün kala

Kasıklarımda batma var birkaç gündür arada şiddetleniyor ağrıya dönüyor halsizlik var bugünlerde adet belirtileri de olabilir emin olamıyorum tabii ki ama şansımı deneyeyim dedim belki erken davranmışımdır test yapmak için en az 4 gün daha bekleyeceğim sanırım test yapmak için

Ayy evet son 5 ya ve bu sabah çok garip bir rüya gördüm tabiri hamile kalmak bebek haberi almaya yorumlanıyor off herşeyden bir umut diliyoruz inşallah olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…