İnşalllahhhhInsallah hamileyizdir canim amin
yarın ya da salı :) 5 gün warKızlar bata kaç gün kala idrar testi yapıcaksınız
Bende salı günü tekrarlıcam testiyarın ya da salı :) 5 gün war
Bende sizinle aynı durumu yasıyorum geçen ayın 12 sinde adet olmuştum dünden beri kahverengi lekelenmem var bugünde oldu ama yoğun değil. Sizin hâlâ devam ediyor mu ben de yerleşme kanamasi mi diye düşündüm yoksa adetin geldiğinin habercisi mi daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım.Canlarim su an lavobaya gittim adetim haftaya Cumartesi normalde asla erken gelmez resmen adet agrisi cikiyorum ve akintiyla karisik kan vardi biraz kafam cok karisik ilk denemeden bana imkansiz geliyor offf bunu yasayip negatif cikan var mi aranizda, yerlesme kanamasi
Mi acaba , baska hic belirtim yok ha bide kac gündür rahat uyuyamiyorum
Hep ates basiyor
İdrar testi adet gününnden sonra belli oluyo beence benim ğibi direk sağlıkocagında kan tahlili yaptırın ben yarın yaptrcamBende salı günü tekrarlıcam testi
Canım galba hasta olcam bata 5 gün var ama kahvrengi lekelenmm olduİdrar testi adet gününnden sonra belli oluyo beence benim ğibi direk sağlıkocagında kan tahlili yaptırın ben yarın yaptrcam
Belirtileriniz varmı 5 gün kalaBenim de 5 gün var bugün sabah yaptım idrar testi belki silik de var olsa görürüm diye ama çıkmadı. Umudu kesmedim ama salı tekrarlarım testi perşembe adet olmazsam da kan testi yaptırırım ben de
Canim benim ki daha acik renkti , ve gercekten cok az di, daha önce ki aylarda cocuk yapamayaBende sizinle aynı durumu yasıyorum geçen ayın 12 sinde adet olmuştum dünden beri kahverengi lekelenmem var bugünde oldu ama yoğun değil. Sizin hâlâ devam ediyor mu ben de yerleşme kanamasi mi diye düşündüm yoksa adetin geldiğinin habercisi mi daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım.
Bugün aYnisini bende yasadim kasikİyi geceler kızlar kasık batması baya bi azaldı bende. Bugün halsizlik ateş vardı gebelikle alakalı bi şey olabilir mi acaba daha koskoca bi hafta var ama bat 17 si
Belirtileriniz varmı 5 gün kala
Bendede gecengün yerlesme kanamasi gibi penbe lekeler geldi suan bisey yok idrarda cıkmamisti o yuzden kan tahlili yaptircam 6 gunum var günumeCanım galba hasta olcam bata 5 gün var ama kahvrengi lekelenmm oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?