- 4 Aralık 2014
- 493
- 209
- 48
Inşallah canım yarın süpriz yapsın bizede hem kendisini hem kalp atislarini duyursun :)
Canim pozitif gorunuyo.. Acaba ovulasyon gunun ne zamandi? Ovulasyondan kac gun gecmis oldu test yaptiginda?hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma EN BELRGN BELİRTİLER .
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
11-12 ydi cnmCanim pozitif gorunuyo.. Acaba ovulasyon gunun ne zamandi? Ovulasyondan kac gun gecmis oldu test yaptiginda?
cnm senn afet gününmüş bence hamilesin sen.k.bkma adet günün olduğun gozumdn kaçmış.var bebiş var emin olmak için Bi düz testle garantileBeklenen adet günü yapilan erken mi oluyor? Dündü olmadim bugun de testim yok
Canim kan verdim sonuç 487.1 çikti dün adet olmam gerekiyordu bu deger normalmi yoksa düsük mü?cnm senn afet gününmüş bence hamilesin sen.k.bkma adet günün olduğun gozumdn kaçmış.var bebiş var emin olmak için Bi düz testle garantile
Canim kan verdim sonuç 487.1 çikti dün adet olmam gerekiyordu bu deger normalmi yoksa düsük mü?
çok sevindim normal canım düşük değil.hayırlısı olsun hakkında çok şukur :)Canim kan verdim sonuç 487.1 çikti dün adet olmam gerekiyordu bu deger normalmi yoksa düsük mü?
bebiş geliyorçok sevindim normal canım düşük değil.hayırlısı olsun hakkında çok şukur :)
Kalbim deli gibi carpiyor cok atres yaptim.ilk hamileligimde degerim 1.000 lerde idi ama adet gecikmasinin 4.günüydü insallah sorun olmaz düşük bi deger gibi geldiCanım bence Güzel Düşük deyip kafana takma hayırlı olsun bebişin. Stres yasak biliyorsunn
Cokk sağol çokk duygulandim hormonlardan sanirim :)bebiş geliyor
yok canm bakalım ne kadarlık bebişin.Kalbim deli gibi carpiyor cok atres yaptim.ilk hamileligimde degerim 1.000 lerde idi ama adet gecikmasinin 4.günüydü insallah sorun olmaz düşük bi deger gibi geldi
Son adet tarihime gore nette 4+1 cikiyor :) normal dimiyok canm bakalım ne kadarlık bebişin.
korkma hayatım bnm kızımda değerlerm düşüktü başta snra hızla yükselmişti.dusuk gibi de değil değerlerin canımSon adet tarihime gore nette 4+1 cikiyor :) normal dimi
Çok şükür cok sağol gerçekten cok rahatladimkorkma hayatım bnm kızımda değerlerm düşüktü başta snra hızla yükselmişti.dusuk gibi de değil değerlerin canım
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Çok şükür cok sağol gerçekten cok rahatladim
Aminnn sağlıkla inşallahDarısı başımıza
Canim kan verdim sonuç 487.1 çikti dün adet olmam gerekiyordu bu deger normalmi yoksa düsük mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?