Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ya bende tüm belirtiler mevcut neredeyse 8 gündür gögüslerim acıyor ve kasık ağrısı batması cekiyorum ama 16'sında kan testi yaptım 0.0 19'unda yaptım 0.67 olmuş ancak. Adetime 4-5 gün var ancak bu beden kesinlikle normal işlemiyor eminim. İnşallah çıkar hayırlı bi sonuç.

Bana da cevap atın kızlar Onca mesaj atıyorum bi tane dönen olmamış

Burda çok var önce kan testinde negatifi görüp sonradan değeri yükselen. Bence 1 hafta bekle adet olmazsan kan testini tekrarla. Allah gönlüne göre versin.

Vallahi ben tüm belirtilerimi telefonuma not aldım eğer bu ay hamile değilsem bir daha kendime inanamayacağım :)))

Nickimikim Edip Canseverin bu şiirini çok severim. Yoksa sen de Edebiyatçı mısın?

Yok edebiyatçı değilim ama edebiyatseverim :) özellikle bu şiiri çok çok çok severim :)

Gelmiyor içimden hüzünlenmek bile Gelse de
Öyle sürekli değil
Bir caz müziği gibi gelip geçiyor hüzün O kadar çabuk
O kadar kısa
İşte o kadar.

Bak yine aklıma geldi açıp da okuyayım bari :)

Kızlar merhaba benımde adetıme az gun kaldı 3 gun.. Bende kasık agrısı sık tuvalete gitme gaz sancısı gibi gecelerı olan bı durum var cuma gunu kahverengi akintim oldu bugun de beyaz geldı.. Ama adet olacak gıbı goguslerım sıstı hepsi usutmekten olabilir pek umutsuzum adet olmazsam pazar günü test yapacagim

Ayni belirtiler bendede var tatlimm ama mecbur adetimizi beklicez :) kahverengi akintin mi lekelenmen mi oldu

Lekelenme tarzında canim bırden gelen ıslaklık seklınde oldu korktum acikcasi adet oluyorumm dıye ama bı daha olmadi

Insallah yerlesme kanamasidir canimm :) insallah hamilesindir bebegin seninledir guzel haberlerini bekliyorum
benim de bu sabah aynı şekilde oldu. adet başladı sandım 3 gün kala . ama sabahtır bir şey yok. yani hamilelik şansı hala söz konusu mu diyorsun . inş. öyledir. şimdi idrar testi yapsam çıkar mı. ama korkuyorum tabi tek çizgi görüp bu gece de üzüntüden uykusuz kalırsam diye

Idrar testlerine guvenmiyorum ben ve idrar testleri adet gecikten 1 hafta sonra cikiyor genellikle sen yarin git bir kan testi yaptir en kesini o hem icin rahatlar

Cnm benim adetime bır hafta kala oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…