- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Yok cnm..ne gosuslerde şişme ne bulantı ne basdonmesi hiç bişey yok..tutunamadı yavrum sanırım
şimdi baktım 2. çizgi çok hafif çıkmışbata 4 gün kaldı biraz önce ovulasyon testi yaptım negatif
İnşallah canim..Rabbim anne olmak isteyen herkese anneliği tattirir inşallah. .guzel dileğin için teşekkür ederim canım.Illaki belirti olacak diye bir şey yok ki. Üzme kendini allah büyüktür. Allah kalbindekini nasip etsin sana inşallah.
İnşallah canim..Rabbim anne olmak isteyen herkese anneliği tattirir inşallah. .guzel dileğin için teşekkür ederim canım.
Ya bende tüm belirtiler mevcut neredeyse 8 gündür gögüslerim acıyor ve kasık ağrısı batması cekiyorum ama 16'sında kan testi yaptım 0.0 19'unda yaptım 0.67 olmuş ancak. Adetime 4-5 gün var ancak bu beden kesinlikle normal işlemiyor eminim. İnşallah çıkar hayırlı bi sonuç.
Bana da cevap atın kızlarOnca mesaj atıyorum bi tane dönen olmamış
Vallahi ben tüm belirtilerimi telefonuma not aldım eğer bu ay hamile değilsem bir daha kendime inanamayacağım :)))Ya bende tüm belirtiler mevcut neredeyse 8 gündür gögüslerim acıyor ve kasık ağrısı batması cekiyorum ama 16'sında kan testi yaptım 0.0 19'unda yaptım 0.67 olmuş ancak. Adetime 4-5 gün var ancak bu beden kesinlikle normal işlemiyor eminim. İnşallah çıkar hayırlı bi sonuç.
Bana da cevap atın kızlarOnca mesaj atıyorum bi tane dönen olmamış
Nickimikim Edip Canseverin bu şiirini çok severim. Yoksa sen de Edebiyatçı mısın?Burda çok var önce kan testinde negatifi görüp sonradan değeri yükselen. Bence 1 hafta bekle adet olmazsan kan testini tekrarla. Allah gönlüne göre versin.
Nickimikim Edip Canseverin bu şiirini çok severim. Yoksa sen de Edebiyatçı mısın?
Ayni belirtiler bendede var tatlimm ama mecbur adetimizi beklicez :) kahverengi akintin mi lekelenmen mi olduKızlar merhaba benımde adetıme az gun kaldı 3 gun.. Bende kasık agrısı sık tuvalete gitme gaz sancısı gibi gecelerı olan bı durum var cuma gunu kahverengi akintim oldu bugun de beyaz geldı.. Ama adet olacak gıbı goguslerım sıstı hepsi usutmekten olabilir pek umutsuzum adet olmazsam pazar günü test yapacagim
benim de bu sabah aynı şekilde oldu. adet başladı sandım 3 gün kala . ama sabahtır bir şey yok. yani hamilelik şansı hala söz konusu mu diyorsun . inş. öyledir. şimdi idrar testi yapsam çıkar mı. ama korkuyorum tabi tek çizgi görüp bu gece de üzüntüden uykusuz kalırsam diyeInsallah yerlesme kanamasidir canimm :) insallah hamilesindir bebegin seninledir guzel haberlerini bekliyorum
Bilmiyorum canım insallah oyledır hepimiz için :))Insallah yerlesme kanamasidir canimm :) insallah hamilesindir bebegin seninledir guzel haberlerini bekliyorum
Cnm benim adetime bır hafta kala oldubenim de bu sabah aynı şekilde oldu. adet başladı sandım 3 gün kala . ama sabahtır bir şey yok. yani hamilelik şansı hala söz konusu mu diyorsun . inş. öyledir. şimdi idrar testi yapsam çıkar mı. ama korkuyorum tabi tek çizgi görüp bu gece de üzüntüden uykusuz kalırsam diye
1 hafta kala bebek varsa bile cikmaz iste canim onu diyorum bosa uzulursunCnm benim adetime bır hafta kala oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?