Olur canm inşallah hamileyimdir eşimin doğum günü 13 şubat ozamana kadar bekleyip süpriz yapmak istiyorum hayırlısı konuşalım canmSende anne olucaksin canim hic merak etme ya bu ay ya diğer ay ikisinden biri inşallah :) ama bu hamis değilsen eğer mutlaka ozelden msj at konusalim
Tebrik ederim canm hayırlı uğurlu olsunbu sabah test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm. rabbim 2.kez nasip etti çok şükür küçük meleğime kardeş geliyor oda çok istiyordu. regli mi 1 gun geçince yapmış oldum. haftaya dr gidicem üzerinden 1 hafta geçsin en azından keseyi daha rahat görürüz sonraki haftada kalp seslerini dinlemeye çağırır zaten.
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
son 4-5 gündür mide bulantısı ve baş ağrısı dışında bir belirti olmadı. kasık ağrısı ve göğüs ağrısı yok. tüm belirtilerim bitti diyenlere ithafen
Cinsiyet bellimi canimm :) ayy hamile olunca o heyecan oluyor bide dimiSelam kızlar Nasılsıniz?
Yeni hamislik haberi alanlar: Kutlarım canlarim hayırlı olsun.. :)
Adet olanlar: üzülmeyin cicisler nasip kısmet değilmiş..
Adeti bekleyenler: Umarim olmaz hamislik haberinizi alırız..
Cinsiyet bellimi canimm :) ayy hamile olunca o heyecan oluyor bide dimi
deryasarang sen ovulasyon testini nerden almıştın? ücreti ne kadardı ve markası neydi? çok soru sordum kusura bakma bu ay ıskaladık gelecek aya bari ıskalamayalım :))
Cinsiyet bellimi canimm :) ayy hamile olunca o heyecan oluyor bide dimi
Gittigidiy*rdan canim 27 TL idi 30 adet surelab marka ovu testi + 10 adette gebelik testi
Amin Allah razi olsun canim benim darisi tez vakit basina inşallahÇok teşekkür ederim canım. Bebişine de sana da sağlık sıhhat versin Rabbim
İnsalah canm yarın benimde regli günüm desene aynı heyecanı yasicaz :)slm kızlaar yarın adet günüm bu sefer adetim geçse bile bekliycem dayanabildiğim kadar öyle test yapıcam bakalım kısmet inşallah bu defa tutmuştur da bebeğim benimledir
ya canım hadi bakalım inşallah güzel haberleri beraber alırız da bebişlerimizin doğumuda böyle aynı zamanlarda olurİnsalah canm yarın benimde regli günüm desene aynı heyecanı yasicaz :)
Dun ve bugünü degerlendirmeniz gerekiyordu canm ya :/ tuhh yinede rabbim bilirr
Canım sende ovulosyon testi yapmıştın değil mi bu ay. Sen çift çizgiyi gördüğün gün ve bi sonraki günümü degerlendirdin bebisin için? Bizimki önümüzdeki aya kaldı sanırım son anda çıktı şu is seyahati tam gününü buldu kısmet işte beklide daha demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?