Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bu sabah test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm. rabbim 2.kez nasip etti çok şükür küçük meleğime kardeş geliyor oda çok istiyordu. regli mi 1 gun geçince yapmış oldum. haftaya dr gidicem üzerinden 1 hafta geçsin en azından keseyi daha rahat görürüz sonraki haftada kalp seslerini dinlemeye çağırır zaten.
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

son 4-5 gündür mide bulantısı ve baş ağrısı dışında bir belirti olmadı. kasık ağrısı ve göğüs ağrısı yok. tüm belirtilerim bitti diyenlere ithafen

bat geçti ama geçen ayda bat geçti diye düşünürken tam 1 ayda kırmızı kart geldi o yüzden bu ay ne test aldım ne kan verdim pazartesiye kadar beklemedeyim. geçen ay 26sında olmuştum yine aynısı olcak mı diye bekliyorum. kasıklarımda sancılanmam var ama bıçak saplanır gibi saplanıyo geçiyo, aşırı yorgunum sanki kollarımla kilolarca ağırlık taşımışım gibi omuzlarım ağrıyo bacaklarım kilometrelerce koşmuşum gibi ama bana bu ay da hamiş kalamamışım gibi gelio bakalım

Sende anne olucaksin canim hic merak etme ya bu ay ya diğer ay ikisinden biri inşallah :) ama bu hamis değilsen eğer mutlaka ozelden msj at konusalim
Olur canm inşallah hamileyimdir eşimin doğum günü 13 şubat ozamana kadar bekleyip süpriz yapmak istiyorum hayırlısı konuşalım canm

Tebrik ederim canm hayırlı uğurlu olsun

slm kızlaar yarın adet günüm bu sefer adetim geçse bile bekliycem dayanabildiğim kadar öyle test yapıcam bakalım kısmet inşallah bu defa tutmuştur da bebeğim benimledir

Dun ve bugünü degerlendirmeniz gerekiyordu canm ya :/ tuhh yinede rabbim bilirr

Canım sende ovulosyon testi yapmıştın değil mi bu ay. Sen çift çizgiyi gördüğün gün ve bi sonraki günümü degerlendirdin bebisin için? Bizimki önümüzdeki aya kaldı sanırım son anda çıktı şu is seyahati tam gününü buldu kısmet işte beklide daha demekki

11 günüm kaldı benimde bu ay inşallah tutmuştur geçen ayda 10 gün kala soluğu burda almıştım ama fos çıktı inşallah bu ay adetim geçerde hamişlere katılırım artık 10 - 16-18 günlerde ilişki oldu 12-14 ü kaçırtık ama allahtan umut kesilmez

Çift çizgi diktiği gün ertesi gün ve sonraki gün yani 3 gün peşpeşe denedik canm şükür tuttu darisi basina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…