Inşallah vardır ve sağlıklıdırAyy
Ayy inanamıyorum hala gerçek mi bu diye :) eşim peşimde dolaniyor kan verelim hemen diye ama emin olmak istiyorum bide zaten bugün pazar doktor yoktur hastanede diyorum dinletemiyorum... içim bi garip inşallah vardır sağlıklıdır inşallah
Gözün aydın. Ayy 3 hafta diyor maşallah erkenden öğrenmişsin. Rabbim sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmeyi ve sağlıkla,huzurla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallahKizlar bende cuma gunu dr a gittim ve cok sukur kanda da hamilelik cikti. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin..
Cok sukur canim. Erkenden ogrendik. Yumurtlamanin 8. Gunu ogrendim. Bugun 13. Gun.aminn canim ..GöGun aydın. Ayy 3 hafta diyor maşallah erkenden öğrenmişsin. Rabbim sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmeyi ve sağlıkla,huzurla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah
Gözün aydın canim günün gelmeden gitmissin ne güzel peki ne diye gittin benimde adetim 4 5 6 subat kesin bisey diyemiyorumKizlar bende cuma gunu dr a gittim ve cok sukur kanda da hamilelik cikti. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin..
Kan testiyle mi idrar testiyle mi öğrendin canım? Nasıl fark ettin?Cok sukur canim. Erkenden ogrendik. Yumurtlamanin 8. Gunu ogrendim. Bugun 13. Gun.aminn canim ..
Canim yumurtlamamin 8 .gununde idrar testinyaptim su ucuzlardan silik cizgiyi gordum. Sonra iki kez daha test yaptim gittikce koyulasti. Sonrada kanda baktirdim yumurtlamanin 11. Gunude.Kan testiyle mi idrar testiyle mi öğrendin canım? Nasıl fark ettin?
29aralik canim . kan testine gore 2-3 haftalik cikiyo. Adete gore 4haftaNil nur SATın ne idi acaba çünkü 3. Hafta yumurtlama haftası olur ya genelde y
Hayirli olsun oncelikle cnm benimde sat 29 aralik ama dogum 5 ekime geliyo sen takvimi ovukasyon gunune gore yapmisin galiba bende erkenden ogrendim ovulasyonun 7 yada 8 i gibi silik cizgi gordum 10. Yada 11. Gunu kanda 35.8 cikti. Senin degerin kac cnm29aralik canim . kan testine gore 2-3 haftalik cikiyo. Adete gore 4hafta
Benim 75 cikti canim cuma gunu.Hayirli olsun oncelikle cnm benimde sat 29 aralik ama dogum 5 ekime geliyo sen takvimi ovukasyon gunune gore yapmisin galiba bende erkenden ogrendim ovulasyonun 7 yada 8 i gibi silik cizgi gordum 10. Yada 11. Gunu kanda 35.8 cikti. Senin degerin kac cnm
Yumurtlama gunumden itibaren başladı kasik agrilarim cnmDeryaaa yumurtlama gününden kaç gün sonra kasıkların ağrıdı bu ay usutmusum gibi kasıklarım sanciyo ama akıntım yok usutmus olsam akıntım oluyodu
Kanda değerin kaç cikti CNN ?Bide dr beni hic bilgilendirmedi. Kanda gordugum degere gore takvim yaptim. Ama normalde 4 haftalik sayiliyo yaziyi bazi sitelerde.
Hamilelik peryodu 40 haftaliktir ya cnm bunun ilk gunude adetimizin ilk gunu kabul edilir cunku o gun bi yandan rahim icinini ve eski yumurtalari atarken bi yandanda yeni yumurta hucreleri olusur. O yuzden son adet tarihiyle gebeligin ilk haftasida baslamis oluyo ona gorede yaklasik 4. Haftasi icinde oluyoruz sat 29 a gore. Ogluma hamileyken boyle açıklamisti dr karisik oldu ama inşallah anlatabilmisimdirBide dr beni hic bilgilendirmedi. Kanda gordugum degere gore takvim yaptim. Ama normalde 4 haftalik sayiliyo yaziyi bazi sitelerde.
Ayy maşallah ne güzel ya :)Canim yumurtlamamin 8 .gununde idrar testinyaptim su ucuzlardan silik cizgiyi gordum. Sonra iki kez daha test yaptim gittikce koyulasti. Sonrada kanda baktirdim yumurtlamanin 11. Gunude.
Icini ferah tut canin kotu dusunme kimyasal degildir insallah hadi bakalim darisi kan sonucunaEki Görüntüle 1388684 Kizlar silik olani 2 gun önce yaptim digerinide bugun beklenen adet tarihim bugundu.sizce kan degil ama idrardada 2 gun gecince cizgi koyulasinca normal olmazmi belki sacma biraz ama
ama bende akinti vede kasik agrisi cok sizce normalmi ayni leke gelecek gibi hissediyorum korkuyorum kimyasal gebelik fln olursa diye. Ben normal bi gebelik oldugunu ne zmn ögrenebilirim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?