4,5-5 haftalık olunca vainal ultrasonla yaklaşık 6 haftalık olunca da normal ultrasonda kese görünür canım.Eki Görüntüle 1388684 Kizlar silik olani 2 gun önce yaptim digerinide bugun beklenen adet tarihim bugundu.sizce kan degil ama idrardada 2 gun gecince cizgi koyulasinca normal olmazmi belki sacma biraz ama
ama bende akinti vede kasik agrisi cok sizce normalmi ayni leke gelecek gibi hissediyorum korkuyorum kimyasal gebelik fln olursa diye. Ben normal bi gebelik oldugunu ne zmn ögrenebilirim sizce
Canım benim inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin benimde 3 gündür kasıklarım sanciyo akıntım akşam başladı ama sadece peceteye geliyo sarımsı akıntı yumurtlama günü tam olarak hangi gündü bilmiyorum 9-16 ocak adet gunlerim adet ortasi kahverengi lekelenme yaşadım ayın 21inde doktora gittim catlayacak yumurta görmedim muhtemelen catlamis dedi kesinde konuşmadı hesaplayicilara gorede 21 22 23 24 her site farkli bi yumurtlama günü yazıyo ama 21inde doktor catlayacak yumurta yok dedi öyle olunca kafam karıştı sen kaçıncı günde test yaptınYumurtlama gunumden itibaren başladı kasik agrilarim cnm
Pely marka cnm 4 tl lik test .geçen ay da kullanmıştım ama hc bişey çıkmamış bu kez var gibi ... benim daha 5-6 günüm var bat a .. yarin sende Paylaş testini inşallah vardır bebeğin canım :)
Kizlar bende cuma gunu dr a gittim ve cok sukur kanda da hamilelik cikti. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin..
75 cikti canimKanda değerin kaç cikti CNN ?
Canım benim inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin benimde 3 gündür kasıklarım sanciyo akıntım akşam başladı ama sadece peceteye geliyo sarımsı akıntı yumurtlama günü tam olarak hangi gündü bilmiyorum 9-16 ocak adet gunlerim adet ortasi kahverengi lekelenme yaşadım ayın 21inde doktora gittim catlayacak yumurta görmedim muhtemelen catlamis dedi kesinde konuşmadı hesaplayicilara gorede 21 22 23 24 her site farkli bi yumurtlama günü yazıyo ama 21inde doktor catlayacak yumurta yok dedi öyle olunca kafam karıştı sen kaçıncı günde test yaptın
evet canım :) çok şükür iyiyiz evet geçti sadece sabah hafif oluyor okadar bide bu ara bel ağrım fazlalaşti rahim genişliyor ya :)
Cnm olmadim adet test yapicam brazdan.5gun once kasik agrim oldu ara ara bugun adet gunum suan kasik gogus agrisi yok umutla bekliorm siz oldunuzmu adet bende 7aydir ugrasiyorum
Cnm olmadim adet test yapicam brazdan.
hadi cnm inşallah hayırlı haberini bekliyorumCnm olmadim adet test yapicam brazdan.
Malesef negatif ckti ama hala adet olcak gbi degilim.erken yapms olablrmiyim?
Cnm gec dollenme olduysa cikmamis olabilir yrn sabah tekrarla ben sabah adet oldum ama cok az gelior adetin 3.gunu dr yolu gözüktü banaMalesef negatif ckti ama hala adet olcak gbi degilim.erken yapms olablrmiyim?
Vişneli turtam sen hangi marka ovulasyon testini kullandin?
laboquick tatlım çok şükür ilk kullanisimda kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?