Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

4,5-5 haftalık olunca vainal ultrasonla yaklaşık 6 haftalık olunca da normal ultrasonda kese görünür canım. o zaman kesin ve net olarak anlarsın Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut

Yumurtlama gunumden itibaren başladı kasik agrilarim cnm
Canım benim inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin benimde 3 gündür kasıklarım sanciyo akıntım akşam başladı ama sadece peceteye geliyo sarımsı akıntı yumurtlama günü tam olarak hangi gündü bilmiyorum 9-16 ocak adet gunlerim adet ortasi kahverengi lekelenme yaşadım ayın 21inde doktora gittim catlayacak yumurta görmedim muhtemelen catlamis dedi kesinde konuşmadı hesaplayicilara gorede 21 22 23 24 her site farkli bi yumurtlama günü yazıyo ama 21inde doktor catlayacak yumurta yok dedi öyle olunca kafam karıştı sen kaçıncı günde test yaptın

Pely marka cnm 4 tl lik test .geçen ay da kullanmıştım ama hc bişey çıkmamış bu kez var gibi ... benim daha 5-6 günüm var bat a .. yarin sende Paylaş testini inşallah vardır bebeğin canım :)

Benim test bebe time, 5tl. Bikaç olumsuz yorum okudum, bozuk falan yazmışlar hep ama umarım öyle değildir. Amin canım, yarın paylaşırım

Cnm bnde 20. Gün çatlatacak saniyodum hesaplayinca öyle cikiyodu ovulaasyn testiyle hamile kaldim meğer erken yumrtluyomusumm 14. Gun ..

Kızlar ben test yaptım biraz önce ve sonuç negatif.. bat bugün ama hala regl olmadım, öğlene doğru olucam herhalde

Malesef negatif ckti ama hala adet olcak gbi degilim.erken yapms olablrmiyim?
Cnm gec dollenme olduysa cikmamis olabilir yrn sabah tekrarla ben sabah adet oldum ama cok az gelior adetin 3.gunu dr yolu gözüktü bana

Kızlar bende 2 gün geciktim test yaptım negatif hep gecikiyor hamilelige yoruyrum hep hüsran

Bayanlar b hcg 20 imiş.eşim aramış Doktoru .var ila yok arası demiş. Yani net bişey soylememis. bikaç güne yine gelsin demiş. Gerildik birazcık bizde yani sonuçta 20 az bi değer değil zaten daha bat a 5 gun var pozitif yada negatif diyemitolarmi? ? her dk kan mi vercem ben bi "hamilesin" lafını duymak için offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…