- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
Cnm dusuk olmasi normal gibi geldi.hic kn testi yaptrmadm hmilede kalmadm ama braz daha bkle tkrar yap..Kızlar benimkide ayrı bir ilginç yardım. Benim sat 3 ocak olmalı adetimde ocak 20 ama hala adet olmadım en son ilişki 5 ocak. Düne kadar tüm kan testlerim. Negatifti dün 2 iki çıktı. Bugün idrarda belli belirsiz silik bir iz vardı. Lakin ilişki tarihime göre beta hgcm bu kadar düşük olabilirmi?????? Pazarteside gelmek bilmiyor
Canım 20 günlük bir gebelikte bta hgc en 100 üstünde olmalı diye düşünüyorum. Hadi diyorum geç döllendi ozmanda en az 5 ama oda yok 2 bilemiyorum valla inşallah ahamileyimdir....Cnm dusuk olmasi normal gibi geldi.hic kn testi yaptrmadm hmilede kalmadm ama braz daha bkle tkrar yap..
Ins cnm ins.ama blli olmazsen muhakkak tekrarla.doktora sorsaydin npabilirim testi tekrarlaym mi diye.Canım 20 günlük bir gebelikte bta hgc en 100 üstünde olmalı diye düşünüyorum. Hadi diyorum geç döllendi ozmanda en az 5 ama oda yok 2 bilemiyorum valla inşallah ahamileyimdir....
Aynen benim döllenmeden 14. Gün 182 cikti meselaCanım 20 günlük bir gebelikte bta hgc en 100 üstünde olmalı diye düşünüyorum. Hadi diyorum geç döllendi ozmanda en az 5 ama oda yok 2 bilemiyorum valla inşallah ahamileyimdir....
Üzüldüm ya sıkma canını rabbim hayırli zamanda hayırlı evlat versincanım senin adına çok sevindim inşallah hamilesindir ama ben malesef adet oldumçok kötüyüm demekki bu ayda anne olmam nasip değilmiş.. rabbim tez zamanda banada yaşatsın inşallah...
5gun once kasik agrim oldu ara ara bugun adet gunum suan kasik gogus agrisi yok umutla bekliorm siz oldunuzmu adet bende 7aydir ugrasiyorumKizlar bnimde yarn adet gnum sdece gogus agrm var aciyo elleyemiyorum.ama ilk defa kasik agrim flan ykk.7 aydr istiyorm.bnim gbi bkleyen varmi yda belirtisi olmayan?
Gec dollenme olmuştur cnm pazartesi yada sali kan testi yaptir varsa cikar adet olmak icinde ilac kullanma vardir belki bekleKızlar yardım edin bat geçti cumaydı son 3 aydr hiç gecikmiyor... Cuma gittim test yaptm 0.36 çıktı ama hala olmadm, 3 gündür tam adet olacakmşm gibi kasık ağrılarım var, 1 haftadır göğüs uçlarım acıyor dokununca.. Napayım bilgi verin bana lütfen
Yok canm kullanmıycam da klomen kullandm bu ay ilk defa, çatlatma iğnesi de oldum yani iğneden 3gün sonra bile döllenme olmuş olsa çıkardı kanda, kafam karışık acaba çatlama mı olmadı ya da tekrar mı yumurtladımGec dollenme olmuştur cnm pazartesi yada sali kan testi yaptir varsa cikar adet olmak icinde ilac kullanma vardir belki bekle
Cmm olmadm adet gnum bgun ama agrim fln yok hic adet olck gbi deglim.5gun once kasik agrim oldu ara ara bugun adet gunum suan kasik gogus agrisi yok umutla bekliorm siz oldunuzmu adet bende 7aydir ugrasiyorum
canım sana sorum var.. sen şimdi klomen kullanmışsın ya adetin kaçıncı günü gittin dra ? bende dün adet oldum malesef yani artık yumurta takibimi olcak ne olcak bu tedavileride bilmiyorum birde dr kendisimi klomene başlayalım dedi yoksa senmi istedin cvp verirsen sevinirim canm...Yok canm kullanmıycam da klomen kullandm bu ay ilk defa, çatlatma iğnesi de oldum yani iğneden 3gün sonra bile döllenme olmuş olsa çıkardı kanda, kafam karışık acaba çatlama mı olmadı ya da tekrar mı yumurtladımkafamda deli sorular
Canim bende 13subatta adet olursam 3.gunu gidicem klomene baslicaam doktor oyle cagirdi...dun olduysan yarin 3.gunun oluyo bi git istersencanım sana sorum var.. sen şimdi klomen kullanmışsın ya adetin kaçıncı günü gittin dra ? bende dün adet oldum malesef yani artık yumurta takibimi olcak ne olcak bu tedavileride bilmiyorum birde dr kendisimi klomene başlayalım dedi yoksa senmi istedin cvp verirsen sevinirim canm...
nette yumurtlama günü hesaplama testleri var onlardan yap. google yaz çıkarKızlar Merhaba, benim 3 yaşında bir kızım var yaza doğru 2 ci çocuk düşünüyorduk. Ama bu ay adetimin 6 ci günü korumasız ilişki yaşadık bişey olmaz dedim ama benim adetlerim 27 günde bir oluyor ve 3 yada 4 gün sürüyor. Şimdilerde beyaz akıntı meme ucunda hassasiyet ara sira mide bulantısı ve kaşıklı batma var. Normalde 3 şubatta regl olacam ama acaba bu yaşadıklarım psikolojik mi diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Ilk hamilelikte adete 3 gün kala idrar testinde ogrenmistim acaba erken mi yumurtlama oluyor bende..
saol canım inşallah adet olmazsında hamiş olursun.. ben bu ay çok ümitliydim ama sonu hüsran oldu..Canim bende 13subatta adet olursam 3.gunu gidicem klomene baslicaam doktor oyle cagirdi...dun olduysan yarin 3.gunun oluyo bi git istersen
Insallah bende olmam bakalim nasipse...saol canım inşallah adet olmazsında hamiş olursun.. ben bu ay çok ümitliydim ama sonu hüsran oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?