- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Bende ogleyim suan cnm allahim ins nasip ederCmm olmadm adet gnum bgun ama agrim fln yok hic adet olck gbi deglim.
13 ocak ile 18 ocak arası diye hesapladi yumurtlama günlerini. Iliski 12 sinde oldu.Hayirlisi olsun.nette yumurtlama günü hesaplama testleri var onlardan yap. google yaz çıkar
Canım ben 4.gün dr a gittim, aynı akşam başladım klomene 5 gün günde 1 tane... 11.gün yum takibine başladık, 15. Gün 2 tane büyümüş yum vardı çatlatma iğnesi vuruldm... Klomene başlamaya gelince.. Dr beni tanıyor bir an önce bebek istediğimi biliyor,.. Sordu korunmayı ne zaman bıraktnz diye, ben ağustosta dedim,aslında daha erken ama sen hemen istiyorsun klomen vericem sana dedi.. Böylece başladık kuzum.canım sana sorum var.. sen şimdi klomen kullanmışsın ya adetin kaçıncı günü gittin dra ? bende dün adet oldum malesef yani artık yumurta takibimi olcak ne olcak bu tedavileride bilmiyorum birde dr kendisimi klomene başlayalım dedi yoksa senmi istedin cvp verirsen sevinirim canm...
anladım çok saol canım benim yarın 3. günüm yani dün akşam regl oldum bugün 2. gün yarında 3. gün oluyor değilmi doğru hesaplıyorum yani? gidip bende istesem ben ilk defa gidicem dr beni tanımıyo ama bende 7 aydır deniyoruz diycem yoksa bana erken der 3 ay oldu daha ama bende çok istiyorum dünden beri gözümde yaş kurumadı ..Canım ben 4.gün dr a gittim, aynı akşam başladım klomene 5 gün günde 1 tane... 11.gün yum takibine başladık, 15. Gün 2 tane büyümüş yum vardı çatlatma iğnesi vuruldm... Klomene başlamaya gelince.. Dr beni tanıyor bir an önce bebek istediğimi biliyor,.. Sordu korunmayı ne zaman bıraktnz diye, ben ağustosta dedim,aslında daha erken ama sen hemen istiyorsun klomen vericem sana dedi.. Böylece başladık kuzum.
Canm varmi biseyler.bnde hala yokBende ogleyim suan cnm allahim ins nasip eder
sabah ilk idrarinla yap cnm hamile olavilirsin. :)Bayanlar acil yardımmmm .bat a 5 gun variçim rahat etmedi test yaptım ilk beş dk bişey göremedim sonra testi unuttum dışarı çıktım . 1 saat snra döndüğümde manzara buydu :/ sizce??? Ilk idrar im değil buaradaEki Görüntüle 1388298
Bana yardımcı olacak kimse yokmuu çok tedirginimBayanlar acil yardımmmm .bat a 5 gun variçim rahat etmedi test yaptım ilk beş dk bişey göremedim sonra testi unuttum dışarı çıktım . 1 saat snra döndüğümde manzara buydu :/ sizce??? Ilk idrar im değil buaradaEki Görüntüle 1388298
Teskkur ederim cnm yapacağım sabahın köründe kalcam inşallah dogrudur üzülmem sonrasında umarım. Ihtimal vardır değil mi sonuçta hormon hiç olmasa hiç görünmezdi diye düşünüyorum yanlıs mi düşünüyorum?Sabah i
sabah ilk idrarinla yap cnm hamile olavilirsin. :)
Çok yeni hamile olabilrsn cnm ondandir insTeskkur ederim cnm yapacağım sabahın köründe kalcam inşallah dogrudur üzülmem sonrasında umarım. Ihtimal vardır değil mi sonuçta hormon hiç olmasa hiç görünmezdi diye düşünüyorum yanlıs mi düşünüyorum?
Bendede yok cnm ara ara agri giriyor sadece.evlendigimden beri hep günümde oglen gelirdiCanm varmi biseyler.bnde hala yok
Inşallah cnm Sağol tekrar :)Çok yeni hamile olabilrsn cnm ondandir ins
Bayanlar acil yardımmmm .bat a 5 gun variçim rahat etmedi test yaptım ilk beş dk bişey göremedim sonra testi unuttum dışarı çıktım . 1 saat snra döndüğümde manzara buydu :/ sizce??? Ilk idrar im değil buaradaEki Görüntüle 1388298
Pely marka cnm 4 tl lik test .geçen ay da kullanmıştım ama hc bişey çıkmamış bu kez var gibi ... benim daha 5-6 günüm var bat a .. yarin sende Paylaş testini inşallah vardır bebeğin canım :)Canım testin markası ne, benim de bat yarın. Sabah test yapıcam bakalım hayırlısı.
Cnm bence hamilelik benim ilk hamileliğim de böyle çok silik cikmistiPely marka cnm 4 tl lik test .geçen ay da kullanmıştım ama hc bişey çıkmamış bu kez var gibi ... benim daha 5-6 günüm var bat a .. yarin sende Paylaş testini inşallah vardır bebeğin canım :)
Ayy inanamıyorum hala gerçek mi bu diye :) eşim peşimde dolaniyor kan verelim hemen diye ama emin olmak istiyorum bide zaten bugün pazar doktor yoktur hastanede diyorum dinletemiyorum... içim bi garip inşallah vardır sağlıklıdır inşallahCnm bence hamilelik benim ilk hamileliğim de böyle çok silik cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?