Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım ben 4.gün dr a gittim, aynı akşam başladım klomene 5 gün günde 1 tane... 11.gün yum takibine başladık, 15. Gün 2 tane büyümüş yum vardı çatlatma iğnesi vuruldm... Klomene başlamaya gelince.. Dr beni tanıyor bir an önce bebek istediğimi biliyor,.. Sordu korunmayı ne zaman bıraktnz diye, ben ağustosta dedim,aslında daha erken ama sen hemen istiyorsun klomen vericem sana dedi.. Böylece başladık kuzum.

anladım çok saol canım benim yarın 3. günüm yani dün akşam regl oldum bugün 2. gün yarında 3. gün oluyor değilmi doğru hesaplıyorum yani? gidip bende istesem ben ilk defa gidicem dr beni tanımıyo ama bende 7 aydır deniyoruz diycem yoksa bana erken der 3 ay oldu daha ama bende çok istiyorum dünden beri gözümde yaş kurumadı ..

kızlar banada yardım eder misiniz en sat 29 aralık ve 30 31 günde adet oluyorum bu arada yumurtlama testi kullanıyorum. şu otomatik yumurtlamalarda 14 yada 15 .de falan yumurtluyorum ama testler hep 17 19 zu arası çıktı bu ayda 19 da yaptım sadece ve koyu çizgi çıktı ama eşit koyulukta değildi neyse biz 19zu ve 21 ocağı değerlendirdik. şimdi hamile olduğumu düşünüyorum daha doğrusu hiç hamilelik belirtisi yok ama adet olacakmışım gibi de değilim.yarın doktora gideceğim sizce kanda bate hcg çıkar mıı biraz uzun ve karışık oldu kusura bakmayın lütfen ...

Kızlar benim bat yarın, test aldım bebe time diye bişey. Yarına kadar adet olmazsam yapıcam sabaha. Bu marka test kullanan oldu mu hiç?

Bayanlar acil yardımmmm .bat a 5 gun variçim rahat etmedi test yaptım ilk beş dk bişey göremedim sonra testi unuttum dışarı çıktım . 1 saat snra döndüğümde manzara buydu :/ sizce??? Ilk idrar im değil buarada

Sabah i
sabah ilk idrarinla yap cnm hamile olavilirsin. :)

Sabah i

sabah ilk idrarinla yap cnm hamile olavilirsin. :)
Teskkur ederim cnm yapacağım sabahın köründe kalcam inşallah dogrudur üzülmem sonrasında umarım. Ihtimal vardır değil mi sonuçta hormon hiç olmasa hiç görünmezdi diye düşünüyorum yanlıs mi düşünüyorum?

Canım testin markası ne, benim de bat yarın. Sabah test yapıcam bakalım hayırlısı.
Pely marka cnm 4 tl lik test .geçen ay da kullanmıştım ama hc bişey çıkmamış bu kez var gibi ... benim daha 5-6 günüm var bat a .. yarin sende Paylaş testini inşallah vardır bebeğin canım :)

Kızlar herkese iyi akşamlar ben dün bekliyodum hastalanmadim ama hep böyle gecikiyorum çok kafaya takmaktan herhalde 6 aydır bebis istiyorum

Pely marka cnm 4 tl lik test .geçen ay da kullanmıştım ama hc bişey çıkmamış bu kez var gibi ... benim daha 5-6 günüm var bat a .. yarin sende Paylaş testini inşallah vardır bebeğin canım :)
Cnm bence hamilelik benim ilk hamileliğim de böyle çok silik cikmisti

Deryaaa yumurtlama gününden kaç gün sonra kasıkların ağrıdı bu ay usutmusum gibi kasıklarım sanciyo ama akıntım yok usutmus olsam akıntım oluyodu

Ayy
Cnm bence hamilelik benim ilk hamileliğim de böyle çok silik cikmisti
Ayy inanamıyorum hala gerçek mi bu diye :) eşim peşimde dolaniyor kan verelim hemen diye ama emin olmak istiyorum bide zaten bugün pazar doktor yoktur hastanede diyorum dinletemiyorum... içim bi garip inşallah vardır sağlıklıdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…