Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

atos29beren, post: 39069081, member: 641920"]Gözün aydın canim günün gelmeden gitmissin ne güzel peki ne diye gittin benimde adetim 4 5 6 subat kesin bisey diyemiyorum
Canim test yaptim evde ilk once.pozitif cikinca gittim dr a. Gebelik testim pozitif cikti dedim kana baktirdim.

E
[QUOTE="DeryaSarang, post: 39082882, member: 645409. Ben hamile olduumu öğrendiğimde adetine 15 gün vardi canim adet dongum uzun 39 günde bir oluyorum bebisin seninledir inşallah :)
Canim bunumu alayim dogrumudur birde bugun adetimin 2.gunu nezaman baslicam kullanmaya kac gunde gelir bu[/QUOTE]
Evet bu canim bitsin adetin msj at bana anlatirim detayli canim

3 gunum kaldi ama ilk defa hamile kalmak istemiyorum. kocamla bosanma noktasindayiz. bide hamile kalirsam gor sen ortaligi

İnşallah hamilesindir canım
inşallah Rabbim sana da bana da, burada isteyen tüm arkadaşlarımıza da tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder, rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın... hamile olan kardeşlerimizinde Allah yardımcısı olsun, sağ selamet kucaklarına alsınlar. :))) canım, benim adet belirtilerim çıkmaya başladı, bir aydır belkide bel ağrısı kasık ağrısı göğüs sızısı çekiyordum dün gecede idrar testi yaptım tek çizgi öyle silik filan yoktu yanında, ümitli değilim bu aydan, belkide hepsi psikolojikti yada üşütmüştüm. Allah bilir en iyisini, Allah'tan dileyelim..

Allah sabır selamet versin hepimize Gnc3535, bende üzülüyorum ama ne yapalım.. hayat bu, herşeyi buna odaklanmamak lazım, ben diğer topiklere de giriyorum genel mizahla ilgili burada biraz kafam dağılıyor. tavsiye ederim. Dualarım sizinle inşallah Rabbim nasip eder bize..

Evt haklisin ama cok istemicez biseyi bunu anladim ben aylardir artkk.umarim tbikide nasip etsin Allahim ama bundan snra hakilelik belirtisinede takilmicam aman kasiklarm agrio aman goguslerm aciyo hmilemiyim acaba.al sana hamilelik.nasil solucem esime allahim.

evet bende çok şaşkınım insan 15-20 gündür hamilelik belirtisi yaşar mı yaa, şu psikoloji nelere kadir.

benim üç günün var çok küçük ihtimal veriyorum sadece neyse daha iki gündür yokluyorum karnımı yok hiçbirşey, bomboş ve şişkin bugünde rahimden aşağıya doğru sızlıyor yani ben geliyorum diyor adetim, ondan önceki tüm günler hamile gibi hissettim kendimi aksine düşünmedim ancak şimdi hazırlamam lazım kendimi adede çünkü aniden adet olunca iki gün çok moralim bozuk dolaşıyorum etrafta o da iyi olmuyor. aslında tüm ihtimale hazır olmak lazım. :) bunu yapabilsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…