Bata son dört gün... :Bekliyorum.. Allah hepimize sabır selamet nasip etsin
Hayirlisi olsun canm..bnde bgun yaptim negatf.bikac gun snra tekrarlicam.hala adet olmadm.2.gun btmek uzere.
Canim test yaptim evde ilk once.pozitif cikinca gittim dr a. Gebelik testim pozitif cikti dedim kana baktirdim.atos29beren, post: 39069081, member: 641920"]Gözün aydın canim günün gelmeden gitmissin ne güzel peki ne diye gittin benimde adetim 4 5 6 subat kesin bisey diyemiyorum
Canim bunumu alayim dogrumudur birde bugun adetimin 2.gunu nezaman baslicam kullanmaya kac gunde gelir bu[/QUOTE][QUOTE="DeryaSarang, post: 39082882, member: 645409. Ben hamile olduumu öğrendiğimde adetine 15 gün vardi canim adet dongum uzun 39 günde bir oluyorum bebisin seninledir inşallah :)
Evet bu canim bitsin adetin msj at bana anlatirim detayli canimE
Canim bunumu alayim dogrumudur birde bugun adetimin 2.gunu nezaman baslicam kullanmaya kac gunde gelir bu
aynen cnm yaa kasiklarimda yumurtaliklarmda batma var cok
inşallah Rabbim sana da bana da, burada isteyen tüm arkadaşlarımıza da tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder, rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın... hamile olan kardeşlerimizinde Allah yardımcısı olsun, sağ selamet kucaklarına alsınlar. :))) canım, benim adet belirtilerim çıkmaya başladı, bir aydır belkide bel ağrısı kasık ağrısı göğüs sızısı çekiyordum dün gecede idrar testi yaptım tek çizgi öyle silik filan yoktu yanında, ümitli değilim bu aydan, belkide hepsi psikolojikti yada üşütmüştüm. Allah bilir en iyisini, Allah'tan dileyelim..İnşallah hamilesindir canım
Evet bu canim bitsin adetin msj at bana anlatirim detayli canimE
Canim bunumu alayim dogrumudur birde bugun adetimin 2.gunu nezaman baslicam kullanmaya kac gunde gelir bu
Evt haklisin ama cok istemicez biseyi bunu anladim ben aylardir artkk.umarim tbikide nasip etsin Allahim ama bundan snra hakilelik belirtisinede takilmicam aman kasiklarm agrio aman goguslerm aciyo hmilemiyim acaba.al sana hamilelik.nasil solucem esime allahim.Allah sabır selamet versin hepimize Gnc3535, bende üzülüyorum ama ne yapalım..hayat bu, herşeyi buna odaklanmamak lazım, ben diğer topiklere de giriyorum genel mizahla ilgili burada biraz kafam dağılıyor. tavsiye ederim. Dualarım sizinle inşallah Rabbim nasip eder bize..
Aynen öyle iyi olmuyo farkında olmadan hamile kalırım sanıyodum hep böyle takip ede ede kalamadım düşünevet bende çok şaşkınım insan 15-20 gündür hamilelik belirtisi yaşar mı yaa, şu psikoloji nelere kadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?