Ben adet olmak istemiyorum...
hiç sanmıyorum valla canım Allahtan ümit kesilmez tabi ama adet kasılmaları başladı
Tamam cnm ilk hamilelik mi seninkisiİns canim.birbirimizi takipte olalim
inşallah hamilesindir canım. buradaki arkadaşların yazdıkları gibi hayırlısı olsun hakkımızda. bende belirtilere takılmak istemiyorum yaaaArkadaşlar tekrar merhaba. Hamilelere bir sorum var eğer cevaplamak isterlerse. Hamilelik belirtisi olan yumurtalıklardaki ağrı nasıl oluyor acaba? benim adetten on gün önce başladı ve bir gün aşırı arttı öğleden sonra istifra ettirecek kadar çok ağrıdı. sonra aralıklı bir sağ bir sol devam ediyor. benim adetlerim de aşırı sancılı geçer zaten. batı'ma 5 gün var. sizce hamilelik ihtimalim olabilir mi? göğüs uçlarımda da ara ara sızlama var.
evet adetim geçikince adet döngümde şaşırıyor inşallah iki güne olur :) haklısın aslında hakkımızda hayırlısı olsun. sağlımız yerinde olsun da.kim istiyor ki tatlımmmm .. ama öyle düşünme eğer olursanda hayırlısı de.. Allah bilir en iyisini biz isteyelim o zamanında nasip etsin..
evet adetim geçikince adet döngümde şaşırıyor inşallah iki güne olur :) haklısın aslında hakkımızda hayırlısı olsun. sağlımız yerinde olsun da.
Ben takıldım kaldım belirtilere.Ama çok yorucu sürekli kirpikleri kontrol ediyorum, idrarımın rengine kokusuna tortusuna bakıyorum, akıntıma bakıyorum,göğüslere bakıyorum değişiklik var mı. sivilce çıksa ona yoruyorum artık. Canım o kadar zor ki inan hiç ümidim kalmadı.inşallah hamilesindir canım. buradaki arkadaşların yazdıkları gibi hayırlısı olsun hakkımızda. bende belirtilere takılmak istemiyorum yaaa
senin çocuğun var mu firuzecim, yoksa ilk bebeğin mi olacak Allah nasip ederse.
Ben takıldım kaldım belirtilere.Ama çok yorucu sürekli kirpikleri kontrol ediyorum, idrarımın rengine kokusuna tortusuna bakıyorum, akıntıma bakıyorum,göğüslere bakıyorum değişiklik var mı. sivilce çıksa ona yoruyorum artık. Canım o kadar zor ki inan hiç ümidim kalmadı.
napıyım ama yaaa durduramıyorummmyıpratmayın ama kendiniziii
napıyım ama yaaa durduramıyorummmvar mı tavsiyeniz
merhaba arkadaşlar bende yeni üyelerdenim sizler gibi kaç aydır bekliyorum bu ayda zaman geçmiyor adet olmak istemiyorum az kaldı sekiz gün falan ama sabırsızlanıyorum
kızlar kasıklarıma ara ara şiddetli bir sancı saplanıyor adetim başladı başlayacak gıbı 26sı gecesi kahverengi lekelenmenın gelmesiylede iyice heycan yaptım
normade meme agrısından duramam lazım adetıme 2 gun kaldı çünki ama ilk kez agrım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?