Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kafadan atabilsek herşey güzel olucak aslında ..olcak inanıyorum demekte kötü oluyo yok olmaz kesin demekte kendi kendimizi yıpratıyoruz

Hanımlar esinize sperm testi yaptirdinizmi hangi bölüme randevu aldınız üroloji yemi doktorum bevliye dedi ama ole bi polikinlik yok

bevliye , ürolojinin osmanlıcası, evet canım benimde eşimi ürolojiye sevk etmişti kadın doğum doktoru , oradan aldı eşim sperm testini, yalnız teste gitmeden önce en az üç gün ilişki yokmuş, doktorum bana söylememişti. eşim gitmişti iki gün sonra tekrar gitmek zorunda kaldı, aklında bulunsun.. inşallah sorun yoktur. :)

sevdam8 G Gnc3535 bozmayın kızlar moralinizi, hayırlısı sağlıklısı ne zamansa o zamam olsun. Benim bat dündü, hala gelen giden yok, test negatif. Herhalde adet gecikti.. bakalım hepimiz için hayırlısı, umudu yitirmek yok, umutsuZluk en kötüsü

kızlar bısey sorucem sıze :) geri çekilme yöntemıyle sperm bıraz vajinanın uzerıne gıderse gebelık olusurmu ayyy bırazcık ayıp oldu ama napimmm kusura bakmayın cwplarınızıda esırgemeyın :) adetımede 5 gun var catlıycem meraktannnn :)

Eklentiler

• upload_2015-1-27_13-11-57.webp
    192 bayt · Görüntüleme: 62
kızlar 10 aylık evliyim hiç korunmadım. bugün veya yarın adet olcam ama 2 gündür çok fena midem bulanıyo. hiç böyle olmamıştım. ayrıca günde 10 dan fazla tuatele cıkıyorum test yaptım dün negatif cıktı. teste ne kadar güvenilir?

kızlar bat 30 hiç ümitli değilim bu aydan ama hayırlısı olsun inş. :) bide yumurtlama günlerimi yakalayamıyorum galiba ben biri bana yardımcı olsun lütfen.....

kızlar bat 30 hiç ümitli değilim bu aydan ama hayırlısı olsun inş. :) bide yumurtlama günlerimi yakalayamıyorum galiba ben biri bana yardımcı olsun lütfen.....

doktor yardımcı olabilir canm :) hayırlısı belkıde hamilesindir.

ben güvenmiyorum o testlere.. çift çizgi çıkmıştı ama adet oldum gecen ay :)

Belki henüz idrarında değer yükselmemiştir. Benim idrar testlerim zaten olay oldu :) ilk 2 test pozitifti kanda negatif çıktı. Bir hafta sonra tekrar yaptım yine pozitifti bu sefer kanda pozitif çıktı.

:) onlarla kafamı şişiremem hiç yapmam daha iyi

kızlar adetim 2 3 gün sonra belkide 4 30 ila 35 gün arası oluyor.
dün akşam kahverengi ve pembemsi lekelenmem oldu sabahta bır kaç damla oldu daha da olmadı inşallah yerleşme kanamasıdır kasıklarımda agrı var göüslerimde hiç agrı yok

Canlar Günaydın. Dun adet olmam gerekirken bugün oldumm hayırlısı boyleymis demekki onunuzdeki maclara bakicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…