- 23 Ekim 2012
- 182
- 103
- 323
Kafadan atabilsek herşey güzel olucak aslında ..olcak inanıyorum demekte kötü oluyo yok olmaz kesin demekte kendi kendimizi yıpratıyoruzbenim üç günün var çok küçük ihtimal veriyorum sadece neyse daha iki gündür yokluyorum karnımı yok hiçbirşey, bomboş ve şişkin bugünde rahimden aşağıya doğru sızlıyor yani ben geliyorum diyor adetim, ondan önceki tüm günler hamile gibi hissettim kendimi aksine düşünmedim ancak şimdi hazırlamam lazım kendimi adede çünkü aniden adet olunca iki gün çok moralim bozuk dolaşıyorum etrafta o da iyi olmuyor. aslında tüm ihtimale hazır olmak lazım. :) bunu yapabilsem..
kızlar bat 30 hiç ümitli değilim bu aydan ama hayırlısı olsun inş. :) bide yumurtlama günlerimi yakalayamıyorum galiba ben biri bana yardımcı olsun lütfen.....
kızlar 10 aylık evliyim hiç korunmadım. bugün veya yarın adet olcam ama 2 gündür çok fena midem bulanıyo. hiç böyle olmamıştım. ayrıca günde 10 dan fazla tuatele cıkıyorum test yaptım dün negatif cıktı. teste ne kadar güvenilir?
ben güvenmiyorum o testlere.. çift çizgi çıkmıştı ama adet oldum gecen ay :)
Belki henüz idrarında değer yükselmemiştir. Benim idrar testlerim zaten olay oldu :) ilk 2 test pozitifti kanda negatif çıktı. Bir hafta sonra tekrar yaptım yine pozitifti bu sefer kanda pozitif çıktı.ben güvenmiyorum o testlere.. çift çizgi çıkmıştı ama adet oldum gecen ay :)
Belki henüz idrarında değer yükselmemiştir. Benim idrar testlerim zaten olay oldu :) ilk 2 test pozitifti kanda negatif çıktı. Bir hafta sonra tekrar yaptım yine pozitifti bu sefer kanda pozitif çıktı.
Hah simdi dogum tarihlerimizde son adet tarihlerimizde ayni oldu:)Takvimimi sata gore degistirdim arkadaslar
hiç sanmıyorum valla canım Allahtan ümit kesilmez tabi ama adet kasılmaları başladıdoktor yardımcı olabilir canm :) hayırlısı belkıde hamilesindir.
İns canim.birbirimizi takipte olalimHah simdi dogum tarihlerimizde son adet tarihlerimizde ayni oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?