Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

E

Canim bunumu alayim dogrumudur birde bugun adetimin 2.gunu nezaman baslibaaligaymaya kac gunde gelir bu
Evet bu canim bitsin adetin msj at bana anlatirim detayli canim [/QUOTE]

Canim merhaba :) ben testi aldim bugun yarin gelir bugun adetimin 4. Gunu napim simdi test gelince ki yarin gelir sadece testemi baslayayim klomen falan kendi kfama gore kullanmicam dime kullansam olurmu ?

canım ben yumurtlama ağrısı cekmedim ve cekmedigim içinde ovulasyon test aldım yumurtlama günümü bulmak için.

Evet bu canim bitsin adetin msj at bana anlatirim detayli canim
[/QUOTE]

Adetin bittikten sonraki gün başla canim zaten bol testimiz hic kacirmadan başlamak en iyisi..
Sabah saatini kur 5 gibi uyan idrarini yap tekrar yat uyu bi daha idrarin gelene kadar kahvaltini yap ama tatli tüketme ve su içme cnm idrarin atiyorum 12 de geldiyse testi yap hergun 12de yapmaya calis testi .. Silik cikacak 2. Çizgi .. Koyulascak git gide. İki çizgide koyu olduğu zaman anla ki amacimiza ulastik .. Unutma diye bu kadarini anlattim cnm ben hep buralardayim. İlaç kullanma Allahin izniyle doğal yollardan hamile kalicaksin canim

Adetin bittikten sonraki gün başla canim zaten bol testimiz hic kacirmadan başlamak en iyisi..
Sabah saatini kur 5 gibi uyan idrarini yap tekrar yat uyu bi daha idrarin gelene kadar kahvaltini yap ama tatli tüketme ve su içme cnm idrarin atiyorum 12 de geldiyse testi yap hergun 12de yapmaya calis testi .. Silik cikacak 2. Çizgi .. Koyulascak git gide. İki çizgide koyu olduğu zaman anla ki amacimiza ulastik .. Unutma diye bu kadarini anlattim cnm ben hep buralardayim. İlaç kullanma Allahin izniyle doğal yollardan hamile kalicaksin canim[/QUOTE]

canm bu anlattgıın ovulasyon ıcn mı ?

canm bu anlattgıın ovulasyon ıcn mı ?[/QUOTE]
Evet canim

hmm bende adet ılk gununden sayıp sekızıncı gunden ıtıbaren kullanaım dedım ama ? yanlıs mı ..[/QUOTE]

Cnm benim normalde tahminin adetle birlikte 20. Gün du ama erken basladim meğer 14. Gunmus yani adetin bittikten 7 gün sonra yumurtluyomusum .. Belli olmaz yani adetin bitsin istersen iki gün bekle 3. Gün teste başla kacirmayin garanti olsun her bünye farklı çünkü canim

Sabah saatini kur 5 gibi uyan idrarini yap tekrar yat uyu bi daha idrarin gelene kadar kahvaltini yap ama tatli tüketme ve su içme cnm idrarin atiyorum 12 de geldiyse testi yap hergun 12de yapmaya calis testi .. Silik cikacak 2. Çizgi .. Koyulascak git gide. İki çizgide koyu olduğu zaman anla ki amacimiza ulastik .. Unutma diye bu kadarini anlattim cnm ben hep buralardayim. İlaç kullanma Allahin izniyle doğal yollardan hamile kalicaksin canim[/QUOTE]

Sagol canim Allah razi olsun haberlerim ben seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…