- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
sizinde olurmuydu ıstısnasız her adet zamanı göüs agrısıbenımde agrım sızım yoktu tatlım.. adet oldum.. kısmet
sizinde olurmuydu ıstısnasız her adet zamanı göüs agrısı
Evet bu canim bitsin adetin msj at bana anlatirim detayli canimE
Canim bunumu alayim dogrumudur birde bugun adetimin 2.gunu nezaman baslibaaligaymaya kac gunde gelir bu
2 aylık evli misin kaç aydır istiyosunuz bebek ben 5 yıllık evliyım ilk kez bu ay göüs agrım olmadı kısmet bekleyıp görcem artıkolurdu canm evlenınce hersey değiştiii son ıkı aydır hıc agrım olmuyor
Evet bu canim bitsin adetin msj at bana anlatirim detayli canimE
Canim bunumu alayim dogrumudur birde bugun adetimin 2.gunu nezaman baslicam kullanmaya kac gunde gelir bu
2 aylık evli misin kaç aydır istiyosunuz bebek ben 5 yıllık evliyım ilk kez bu ay göüs agrım olmadı kısmet bekleyıp görcem artık
Arkadaşlar tekrar merhaba. Hamilelere bir sorum var eğer cevaplamak isterlerse. Hamilelik belirtisi olan yumurtalıklardaki ağrı nasıl oluyor acaba? benim adetten on gün önce başladı ve bir gün aşırı arttı öğleden sonra istifra ettirecek kadar çok ağrıdı. sonra aralıklı bir sağ bir sol devam ediyor. benim adetlerim de aşırı sancılı geçer zaten. batı'ma 5 gün var. sizce hamilelik ihtimalim olabilir mi? göğüs uçlarımda da ara ara sızlama var.
[/QUOTE]Evet bu canim bitsin adetin msj at bana anlatirim detayli canim
hadi inşallah güzel haberler alırızben bır bucuk yıllık evliyim canm. 1 yıldır ıstıyoruzz
Adetin bittikten sonraki gün başla canim zaten bol testimiz hic kacirmadan başlamak en iyisi..
Sabah saatini kur 5 gibi uyan idrarini yap tekrar yat uyu bi daha idrarin gelene kadar kahvaltini yap ama tatli tüketme ve su içme cnm idrarin atiyorum 12 de geldiyse testi yap hergun 12de yapmaya calis testi .. Silik cikacak 2. Çizgi .. Koyulascak git gide. İki çizgide koyu olduğu zaman anla ki amacimiza ulastik .. Unutma diye bu kadarini anlattim cnmben hep buralardayim. İlaç kullanma Allahin izniyle doğal yollardan hamile kalicaksin canim
Evet canim[/QUOTE]canm bu anlattgıın ovulasyon ıcn mı ?
Amin inşallah canım hayırlısı olsun.. senin bat ne zaman?hmm hayırlısı olsun o zaman :)
Evet canim
Evet canim
bu gece hiç uyuyamadım mide bulantısından bugün de adet olmadım dahaa acaba neler oluyor banaçift derken silik çizgi çıkmıştı :))
İlk olcak ins Rabbim nasip ederse.. Senin?Tamam cnm ilk hamilelik mi seninkisi
hamile olanlar sizin bulantılarınız ne zamn başladı?bu gece hiç uyuyamadım mide bulantısından bugün de adet olmadım dahaa acaba neler oluyor banaheveslenmek istemiyorum da
Ayniyiz ne alemde sin cnm bulantı var mi benim tansiyon 9 - 7 bas dönmem ve uyku halim var sürekli uyuya sim varİlk olcak ins Rabbim nasip ederse.. Senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?