Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

hmm bende adet ılk gununden sayıp sekızıncı gunden ıtıbaren kullanaım dedım ama ? yanlıs mı ..
Adetin kaç gün suruyo benim 7 mesela adetin bitti basladim test yapmaya hergun 7. Gün çift çizgiyi gördüm cnm[/QUOTE]

benım 3 gün sürüyor canım.. hmm anladım tatlım sağol bende bol bol ovulasyon testi alayım bu ay :)

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım bu ay ilk defa denedik ilk seferde olması çok düşük ihtimalmiş umutlanmanalıyım ama yine de merak ediyor insan :))

İlk olcak ins Rabbim nasip ederse.. Senin?
Benim oglum var cnm 3.5 yasinda guzel bi gebelik donemi geciririz ins sen yeniden kan verdinmi cnm verdiysende hangi gun degerin kacti. Ben esimi bekliyorum cumartesi kanda 35.8 cikmisti simdi bakalim ne kadar yukseldi ona gore dr ye gidim diyorum deger yuksek olursa kesesini alttan bakmadan gorebilir alt ultrasyona cok gerek kalmadikca girme derim oglumdayken alttan bakildikca lekem geldi ve dusuk tehlikesiydi. Ama mecburi bir durum gormem gerekiyo dersede yapacak bise yok alt ultrasyonlada baktiracaksin. Ama senin ilk gebelik oldugu icin git istersen rahimde kanama gorurse progestanla durdurabiliyo dr boylece dusuk tehlikeside ortadan kalkiyo. Insallahda olmaz boyle bi sikinti. Hadi saglicakla kal dikkat et kendine

hamile olanlar sizin bulantılarınız ne zamn başladı?
aynı durumdayız bat geçtimi canım senin adet berlirtileri yokladı geçti adetimde 2 gün geçti ama her ihtimale karşı çarşamba bat kabul ettim ben 30.günede sarkabilir diye umarım bu ay yüzümüz güler.ben tes 10 gün sonra yapcam adet olmazssam varsa artık direk keseyi görürüm yoksada adet olurum zaten

Ayniyiz ne alemde sin cnm bulantı var mi benim tansiyon 9 - 7 bas dönmem ve uyku halim var sürekli uyuya sim var
Deryacim benim bulanti basladi sabah ve aksam oluyo tiksinme ve koku hassasiyeti uyusukluk titriyorum simdi acilde test verdim degerim guzel artmis 170 olmus sukur. Ogluma hamileyken degerim 1000 in ustundeydi belirti yasadigimda bu sefer cok erken oldu( haftaya 1000 bulur insallah keseyi gormek icin hayirlisi ins sen 2. Kani verdinmi degerin nasil

Benim ilki 25 idi 3 gün sonra 182 cikti canim üzerinden 1 hafta geçti yarin ilk defa doktora gidicem çok heycanliyimm :) 1000 i bulmuştur herhalde degerim sen 1000 i gecince gormusmuydun keseyii ? Alttanmi bakmisti doktor normalmi cnm

Benim ilki 25 idi 3 gün sonra 182 cikti canim üzerinden 1 hafta geçti yarin ilk defa doktora gidicem çok heycanliyimm :) 1000 i bulmuştur herhalde degerim sen 1000 i gecince gormusmuydun keseyii ? Alttanmi bakmisti doktor normalmi cnm
1000 gibiyken karnimdan goremedi alt muayene yapti oyle gormustu ve benim lekem oluyodu her leke olusundada acike gidiyorduk hem tecrubesizlik hemde ister istemez dusuk falansa mudahale edilebilirmi diye acildeki drler direk alt muayene yapiyodu hatta birinde elle bile muayene ettiler ve kanamam artti cunku bu durumda iliski bile yasak baska bi dr ye gittim ve alttan edilen ve bu kadar sik edilen muayenenin dogru olmadigini soyledi. Mecburi durum olur yapilir ama goremiyosa 1 hafta erteleyebilir. Acillerde alt muayenede imza aliyolardi hep. Uzattim kusura bakma cnm ama drye erken gitmekte iyi degil bi bakima. Oyuzden ben acilde degerime baktirip ona gore gidecem hastaneye zaten drler soruyolar karindan goremedik alttan bakalimmi diye. Muhtemelen ben istemeyecem cok bi sikintim olmadigi muddetce

Anladim canim benim gideceğim doktorda aksi bi durum gormedikce alttan bakmiyomus kasik agrim oluyor bazen çok şiddetli bide tansiyonum düşük 9-7 :/ belki ilaç verir diye gidiyorum canm

Anladim canim benim gideceğim doktorda aksi bi durum gormedikce alttan bakmiyomus kasik agrim oluyor bazen çok şiddetli bide tansiyonum düşük 9-7 :/ belki ilaç verir diye gidiyorum canm
Zaten rahim agzinda bi kanama varsa karindanda goruyo canim mecburi kalmadikca alttan bakmadigi cok iyi. Benimde cok dusuyo tansiyonum oda cok normal zaten bu donemde ama folik asiti ihmal etme sakin vede usutme

arkadaslar benim de 31 ocakta adet olmam gerekiyor normalde adetten bi hafta once karin agrisi bel agrisi olurdu ilk defa bu ay hic agri yok ve ilk defa basima gelen bir sey ozellikle sol kasigimda igne batmasi tarzinda sancilar oluyor baska da bi degisiklik yok pek bi umidim yok gerci ama yine de insan merak ediyor b

Zaten rahim agzinda bi kanama varsa karindanda goruyo canim mecburi kalmadikca alttan bakmadigi cok iyi. Benimde cok dusuyo tansiyonum oda cok normal zaten bu donemde ama folik asiti ihmal etme sakin vede usutme

Canim özele almistim randevu iptal ettim devlete aldim daha çok erken gormicek keseyi kan tahlili isticek devlette yapar aynisini özele 100 lira bayilmiyim bos yere iki hafta sonra da özele gider hem bebisi görür hem de kalp atisini dinlerim inşallah :)

benimde 5 ocakta olmuştu adetim bakalım yarından sonra yani ayın 30 unda bekliyorum :)

Selam kızlar, benim bat 2 gün geçti idrar testi negatif çıkmıştı, napsam acaba ya

kizlar herhangi bir belirti var mi peki?

şuan için benm iki gün geçti ama felaket mide bulantım var. pazartesiye kadar beklicem eğer olmazsam kan testi vermeye gitcem ayyy inşallahh yaaa bi bebiş bizi bekliyodurrr ama gecen ay 3 doktora gittim bebek için hepsi tüp bebek dedi. normal yolla cok zor dedi

kızlar umutlanmayayım dıyorum ama şu idrarda çamaşır suyuyla yapılan test bende hep negatıf verırıdı bugun ilk kez pozıtıf verdi bu test dogru mu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…