Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım adet gecikmesinde istediğin saatte ama erkense sabah öneriliyor elinde fazladan test yoksa sabah yap daha net olur

Canimm hamile olabilirsin gebelik testi yap bence:)
İnşallah canım ben kendimi hamile gibi görmeye başladım zaten çünkü ilk kez karnimin alt bölgesi dolgunlasti ilk doğumu sezeryan oldum tam ameliyat yerinin sol üstü elime farkli geliyor arada batma oluyor yavrum inşallah burdasin diye dokunuyorum oraya daha günüm gelmedi ama sabah ilk işim test yapmak olacak inşallah erkenden çizgileri görürüm

Ovulasyon testi de gebelik testi gibi kullaniyor iki koyu cizgiyi adete yakin yakalarsan hamilesin die biliyorum canim tekrarla bence insallah oyledir:)

Kızlar adetime son 2 gün var dün çok az bir pembesi gibi leke geldi daha da gelmedi test yaptım çıkmadı yorumlarınızı bekliyorum

Yaptım kızlar negatif cikti. Erkenmi yaptım bilmiyorum adetim 4 une. Erken gebelik testiyle yaptım.biliyomusunuz kendimize en büyük kötülüğü yine kendimiz yapiyoruz o kadar çok dinliyoruzki kendimizi her belirtiyi hamilelik saniyoruz. Allah herşeyin hayirlisini versin

Ovulasyon testi de gebelik testi gibi kullaniyor iki koyu cizgiyi adete yakin yakalarsan hamilesin die biliyorum canim tekrarla bence insallah oyledir:)
Rüyamda test yapıyorum aynı anda çift çizgi gördüm nasıl mutluyum hemen uyandım test yaptım negatif :) daha günüm gelmedi zaten ama bi şans dedim

Hayirlisi olsun canim uzme kendini kirmizilar bi gelsin bu is o kadar karisik ki herkese gore degisiyor kimininki hemen cikiyor kiminin Adetin cok gece belli oluyor ben artik hic bi belirtiye inanmiyorum cift cizgi gorursem gidip lan veririm yoksa digerleri bence psikolojik

Aynen canım yaaa desteğin için çok sağol bu arada sende durumlar nasıl peki

adetim 4 gün gecikti kasıklarımda batma var sadece başka belirti yok az önce kk daki karbonatla geelik testini yaptım kabardı buna inanmak istemiyorum korunuyorumda alında ama hamile kalırsanda sevinicem sanırım ikaç gün daha beklicem gebelik testi için hayırlısı olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…