- 28 Ocak 2015
- 428
- 220
- 63
Canım yaptım ama çok erkendi dayanamadım üstelik klasik testi.negatif çıktı yaklaşık 4 gün onceCikabilir aslinda cnm test yaptin mi hic?
sadece 1 tane test var elimde canım yaYa oyle diyolar yani testte de oyle yaziyo ama ben hep ilk idrarimla yaptim sonuc dogru negatif zaten negatifti:)2tane varsa birini simdi yap olmadi sabah tekrarlarsin
Tamam o zaman yarini bekliyelim hayirli haberini bekliyoruz artik..sadece 1 tane test var elimde canım ya
sabah erkenden ilk idrarla yaparım cnm ayy heyecan bastı ya :)Tamam o zaman yarini bekliyelim hayirli haberini bekliyoruz artik..
Simdi kac gunun bar cnm benim 6 gunum kaldi bugunle ama cok zor beklemek yaCanım yaptım ama çok erkendi dayanamadım üstelik klasik testi.negatif çıktı yaklaşık 4 gün once
İnşallah canım ben kendimi hamile gibi görmeye başladım zaten çünkü ilk kez karnimin alt bölgesi dolgunlasti ilk doğumu sezeryan oldum tam ameliyat yerinin sol üstü elime farkli geliyor arada batma oluyor yavrum inşallah burdasin diye dokunuyorum oraya daha günüm gelmedi ama sabah ilk işim test yapmak olacak inşallah erkenden çizgileri görürümCanimm hamile olabilirsin gebelik testi yap bence:)
Kiiiiiiiz naptin?uyanmadin mi halasabah erkenden ilk idrarla yaparım cnm ayy heyecan bastı ya :)
Yaptin mi canim hayirlisi olsun insallah:)Yarin sabah erken gebelik testini yapicam kızlar bana dua edin nolurr
Ovulasyon testi de gebelik testi gibi kullaniyor iki koyu cizgiyi adete yakin yakalarsan hamilesin die biliyorum canim tekrarla bence insallah oyledir:)İnşallah canım ben kendimi hamile gibi görmeye başladım zaten çünkü ilk kez karnimin alt bölgesi dolgunlasti ilk doğumu sezeryan oldum tam ameliyat yerinin sol üstü elime farkli geliyor arada batma oluyor yavrum inşallah burdasin diye dokunuyorum oraya daha günüm gelmedi ama sabah ilk işim test yapmak olacak inşallah erkenden çizgileri görürüm
Rüyamda test yapıyorum aynı anda çift çizgi gördüm nasıl mutluyum hemen uyandım test yaptım negatif :) daha günüm gelmedi zaten ama bi şans dedimOvulasyon testi de gebelik testi gibi kullaniyor iki koyu cizgiyi adete yakin yakalarsan hamilesin die biliyorum canim tekrarla bence insallah oyledir:)
Hayirlisi olsun canim uzme kendini kirmizilar bi gelsin bu is o kadar karisik ki herkese gore degisiyor kimininki hemen cikiyor kiminin Adetin cok gece belli oluyor ben artik hic bi belirtiye inanmiyorum cift cizgi gorursem gidip lan veririm yoksa digerleri bence psikolojikYaptım kızlar negatif cikti. Erkenmi yaptım bilmiyorum adetim 4 une. Erken gebelik testiyle yaptım.biliyomusunuz kendimize en büyük kötülüğü yine kendimiz yapiyoruz o kadar çok dinliyoruzki kendimiziher belirtiyi hamilelik saniyoruz. Allah herşeyin hayirlisini versin
Rüyamda test yapıyorum aynı anda çift çizgi gördüm nasıl mutluyum hemen uyandım test yaptım negatif :) daha günüm gelmedi zaten ama bi şans dedim
Aynen canım yaaaHayirlisi olsun canim uzme kendini kirmizilar bi gelsin bu is o kadar karisik ki herkese gore degisiyor kimininki hemen cikiyor kiminin Adetin cok gece belli oluyor ben artik hic bi belirtiye inanmiyorum cift cizgi gorursem gidip lan veririm yoksa digerleri bence psikolojik
5 veya 6 subat canım daha kandada cikmaz demiKac gunun kaldi canim ay insallah ruyan cikar hep birlikte seviniriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?