Canım regl güne yakın yada geccmesını bekle bence,bı kac gun sonra pozıtıf Alanları okuyoruz burda hayırlısı olsun Allah bızede nasıl etsın ınsaallah yakın zamandaA ahah ah nerdeeee 10 aydır uğraşıyoruz ama yok İşte
Test yaptırdın mı lekelenme Yerleşme belırtısı de olabılırBAT 14 mart. Son 2 gün... Dün gece açık pembe akıntı geldi birkaç damla peçeteye, devamı gelmedi. Adet olmam inşallah
Cumartesi kan testi yaptıracağım inşallah. Yerleşme için geç değil mi? Ben yumurtlama gününden 1 hafta sonra oluor sanıyordum.Test yaptırdın mı lekelenme Yerleşme belırtısı de olabılır
Tam gününde öğrenen arkadaşlar çok oldu bence yap yarın 2 gun geçmiş oluyo zaten silikte olsa çıkar diye düşünüyorummerhabalar :) reglim 1 gün geçti, gebelikten şüpheleniyorum, ne zaman test yapmalıyım ? normal gebelik testi mi erken gebelik testi mi ? reglimden 2 gün önce yaptığımda negatif çıkmıştı , gecikince yine de şüpheleniyorum.
Insaallah test sonucun güzel çıkar hayırlı haberlerını alırız.Cumartesi kan testi yaptıracağım inşallah. Yerleşme için geç değil mi? Ben yumurtlama gününden 1 hafta sonra oluor sanıyordum.
Yumurtlaman geç olmuştur belkı bı Olasılık olarak sundum Canım Hayırlısı olsun ınsaallah güzel çıkar sonucun.Cumartesi kan testi yaptıracağım inşallah. Yerleşme için geç değil mi? Ben yumurtlama gününden 1 hafta sonra oluor sanıyordum.
benımde son 2 gün :=)BAT 14 mart. Son 2 gün... Dün gece açık pembe akıntı geldi birkaç damla peçeteye, devamı gelmedi. Adet olmam inşallah
Yok bişi sankiNolur birşey söyleyin Görüyor mısınız cok şaşkınım ben mi uyduruyorum
Tıpkı benim belirtilerim... umarım hamilelik vardır. Bat 1 ...Olmaz miii :) sol lasigim agriyor belim agriyor akintm var ztn goguslerm agrimiyor oyle
Hesaplamalar yanlış bilgi verebiliyor yumurtlama testi Al bence.Slm bayanlar bi konuda sizden yardım istiyorum son adet günüm 28 şubat bundan bir önceki de 6 subatti bundan bir onceki de 6 ocakti szce yumurtlama günüm nedr ben net ten baktım ama benm adetim duzensizmi acaba net ten yumurtlama hesaplama yaptım gunlerede uyarak ilişkiye girdik ama doğruluk oranı nedir sizce
Son 1. Bat yarın. Ümitsizim ...
Canım sana sordum belirti var mı diyebende seninle aynı fikirdeyim canm.
ve bat yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?