Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Belirtilerim şöyle adet olacakmışım gibi kasık ağrıları gögüste şişkinlik hassasiyet ağrı..iştah artışı...şuan bulantı falan yok...birde uyku hali ara ara....
yaaaa maşalllaaaahhhhhhhhhh...Rabbim sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi de nasip eder inşallah :) ne kadar güzel bir haber...tadını çıkart :) gelsin güzel günler....

şu göğüs hassasiyeti bende yok bi çok üzülüorum....

belli olmaz canım herkezde olacak diye bişey yok.Dur bakalım olumsuz düşünme hemen.Bizde var diye hamilemiyiz sanki.Bana çatlatma iğnesi yapıldı belkide onun etkisidir bilemiyorum kii.Kendimizi dinlemekten piskopata döndük zaten

hahaha aynen yaa :)) sürekli ay orama sancı mı girdi ne şurama bu mu oldu vs diye diye delircem ama en belirgini göğüs diolar yaaa..gerçi benm adet dönemimde bile göğüsüm acımaz hiç :) bu arada geçen ay 16 şubatta oldum...bu ay 28 çektiği için 18i olur diodm..bat için ama henüz bişi yok

aynen bende aynısıyım.Rahmetli babaannem gibi sürekli kendimi dinliyorum.yok kasığım nabız gibi atıyor yok göğüs ucum sızlıyor kimden ne duyduysam zorla bende de varmı diye geziniyorum sürekliayy hadi inşallah yarında geçsin test yap bakalım belkide senin bebiş göğüs acıtmayanındandır bellimi olur.Herkezde farklı çünküAllahım inşallah biz delirmeden bebişlerimize kavuşmamızı nasip eder amin

amiiiiiiiinn...ben pzt sabah idrar testi yaptım bişicik yoktu (

herkesdefarklı belirtiler olur hiç belli olmaz ki mesela çoğu bayan gögüs uçlarının koyulaştığını söyler bende öyle birsey yok henüz..o yüzden bozmayın moralinizi..ben hala inanamıyorum.. doktora gideceğim bakalım.inşllah keseyi falan görür.bir problem olmaz...

Merhaba, Adetim son bir yıldır düzensiz ama şubatta 17sinde ocak ayındada 15inde adet gördüm. 16 martta kan tahlili yaptırdım ama değer 0,1 çıktı. henüz adet olmadım. bel ağrım ve sürekli uykuya meyilim var on gündür. ayrıca hareketlerimde agresifleşti. tekrar test yaptırsammı acaba hamile miyim?

Göğüs
Ucu koyulasmasi 5 aylık hamileyim yeni yeni oluyor beyaz tenliyim..
benim en
Belirgin ozelligim göğüs ağrısı ve baş dönmesi oldu dollenmeden hemen sonra

birde 1 hafta 10 gün önce karnıma ara ara iğne batırıyorlar gibi oluyordu..gece yada gün içinde eğilip kalkınca..

Kizlar bana da fikir verin.
Adetime 4 gun var.
Yaklasik 4 gundur de
-midemde siskinlik
-sabahlari hafif mide bulantisi (kusma yok)
-bogazima tuhaf tatlar geliyor
-kasiklarimda sanci
-yuzumde sivilceler
-gaz hissi
Var.
Sizce bunlar belirti olabilir mi ?
Yarin bir test yapayim mi yoksa tam gunumumu beklemeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…