Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Evet ben de biliyorum. Inan ki Rabbim kabul etsin kendimce inancli biriyim..her kelimde sukur olur ama demek daha icten demeliymisim her seferinde yalvariyorum allahima sen gor duy diye tovbe estagfirullaglarla gecsin gunlerim gecelerim..saglikli hayirli bir evlat nasip etsin allah hepmize....atmaya calisiyorum kafamdan ama olmuyor iste

Allah kabuk etsin canım at boşver kafandan senden değerli mi be dostum ? Sana birşey anlatayım babam iki tane fidan almıştı ikisinde aynıydı görünürde ikisinde de bi değişiklik yoktu ama bi tanesi ilk seneden meyve verdi diğeri ise çok güz gözüküyordu ama meyve vermedi babam çok güzel bakiuodu onlara gidip aşılama yaptılar ağaca ağaç yine meyve vermedi 3 cü yılını doldurdu hic birşey yapmadigimiz halde ağaç bütün ağaçlardan önce yeşerdi meyve verdi. Bu sabah o geldi aklıma beklemeliyiz sabretmeliyiz bir biriminden güç alıyoruz şuan atlatmaliyiz

O kadar salagim ki..peceteye azicik pembemsi kahvemsi leke geliyor..belli adet baslayacak ama YA YERLESMESYE diye apppptal appptal umutlaniyroum...honkurerek haykirarak aglamak istiyorum

bende aynı durumdayım adetime 6 gün var ve inanılmaz ağrılarımda var. biliyorum adet olacağımı ama hala ümid ediyorum ve bugün bende çookk ağlamak istiyorumm.. ve kendimi mutsuz hissediyorum..

Ya ben calisma donemlerinde unutuyorum ya elbette bebek icin ugrasiyoruz yoksa habire 2 gune 1 olmayacakti..ama stres yapmiyorum ne zmn ki adete 3 5 kaliyor o zmn basliyorum dusunmeye..e o kdr da olsun..sabah doktorumla konustm stres yapma diyo allahim delircem yapmiyorum ztn

canım bende aynı. adet oluyorum bitiyor gün aşırı ilişkilerimiz oluyor ve aklımda olmuyor. dediğin gibi taaki adetim yaklaşıyor acabamı ?? diyorum hep. ne biliyim var demekki zamanı daha. zor tutuyorum kendimi test yapmamak için. hiç test yapmadım şimdiye kadar hep adet günümü bekledim ama bu ay içimde bir sabırsızlık var. sanki hamileymişim gibi .. diğer yandanda adet olucam gibi. karışık. zor sabrediyorum..

Ben her ay kesin hamileyim bu ay diyorum. Hareket ederken bile yururken bile dikkat ediyorum...ama yok :) kac gunun kaldi

kızlar merhaba yardımcı olur musunuz
benim yumurtam pazartesi çatladı bugün perşembe ve bende kırmızı kan geldi peçeteye silince acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi veya pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
geçen ay kimyasal geçirdim bir kere adet gördüm sonra 10.gün pozitifti değerlendirdik Aslında ovulasyon biraz erken oldu benim normalde 18.-21. günler arası olurdu Şimdi bu yaşadığım kanamanın yerleşme kanaması olması ihtimali var mı yoksa benim yaşadığım bir sorun mu
bilgisi olan var mı?

Canım inşallah hamilesindir ben pek anlamıyorum ama ilginçtir ki temizlendikten bi hafta sonra pecetemde lekelenme oluyo doktora söyledim ara kanamadir dedi rahim kalınlığından da oluyomus ama benim öyle bi problemim yok inşallah seninki yerleşme akıntısıdır.

canim yerlesme leke olucani sanmiyorum cok erken ben yerlesme kanamasi yasadim oda ovulasyondan 14.gundu leke geldi kahverengi senin ara kanama olabilir yada kist varsa ondan olabilir.

canim yerlesme leke olucani sanmiyorum cok erken ben yerlesme kanamasi yasadim oda ovulasyondan 14.gundu leke geldi kahverengi senin ara kanama olabilir yada kist varsa ondan olabilir.

Merhaba canım konuyu sen baslatmissin çok uzun sure msjlar atıldığı için takip edemedim çok merak ettim hamile oldun mu yani?

Merhaba canım konuyu sen baslatmissin çok uzun sure msjlar atıldığı için takip edemedim çok merak ettim hamile oldun mu yani?

merhaba tatlim ekimde acildi konu ozaman degildim ama kasimda hamile kaldim hemen ertesi aya :)
simdi kizimi bekliyorum herseyde bir hayir var ekim ayi sonunda cok kotu regl oldum baya kanama ve agri gecirdim demekki kendini hazirliyormus.
umarim isteyen herkez hamile kalir konumu bos birakmadim ve birakmiycam bu gidisle destek olmaya devam edicem sizlere

Ya Allah razi olsun Allahım sagliklica kizin kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk gebelik miydi? Bide hic tedavi uygulandı mi? Adetin geceli 6 gün oldu simdi kan tahlili aldirdim bi buçuk saat sonra cikacakmis çok heycanliyum ama sanki bu ay hamile kalmicamda bi dahaki aya kalicakmisim gibi bu sabah adet sancisiyla uyandım çok sancim vardı ama simdi hic yok arada sağ tarafına bir aci girip çıkıyor hamile olunca bunlar olur mu?

amin birtanem allah hepimizdn razı olsun eylül ayında doktora gittim ben durumu anlatım kan verdim yumurtalıklara bakıldı ve o ay klomen uygulandı ama tutmadı. kismet kasım ayı imiş o ay hiç bişi yapmadım zaten 12. ayımızdı denememizin boşvermiştim sadecee yumurta testi alıp ögle her gün onla meşgul oluyordum incir ve ceviz yedim yumurtam için yani tek özel o :) inş pozitifi yakalarsın

Allahın zeval vermesin sanada bebeginede inşallah. Benim sonucun 0.10 yani birşey yok ve hala hastalanmadim biz hep hayirlisini diledik Allahtan demekki hakkımızda hayırlısı buymus çok şükür Rabbime. Uzulmedim hic sasirmadim biliyorum olmicak o duyguyu yasayamicam kendimi kandirmaktan skldim madem olmuyor hic umrumda değil artik vallah ben boyle iyiyim gezip tozup eğlenip güz giyinip yerim. Doktora da gitmek istemiyorum artik çok skldim

Heyacanla sonucunu bekliyorumç

Canım hiç öyle düşünme vakti değilmiş demekki canım benim. Bak ben 2 sene boyunca korundum. Adetlerim inanılmaz düzensizdi , çocukken romatizma da geçirdim. Bana doktorlar bebeğin olmayabilir boşuna korunma yumurtaların inanılmaz tembel çatlamıyorlar dedi. Korunmayı bıraktım ilk ay olmadı , sonraki ay klomen kullandım 2 yumurtam çatladı. Ama çok umutsuzdum tüp bebek falan yaparız diye düşünüyordum hatta bu ay olmayacak nasıl olsa diye kocaman market poşetlerini taşıdım kıyafet dolabımı sildim uzandım kendime hiç dikkat etmedim. Sonra adetime bir kaç gün kala ağrılarım başladı tamam dedim bu ayda olmadı. Bir gece sol kasığıma ağrı girdi sabaha kadar sürdü. Ve bunu da burda ilk kez yazıyorum rüyamda yemyeşil bir alanda küçük bir atın üstünde saçları upuzun bir kız çocuğu gördüm. Ve ona Elif kızım yanıma gel diye seslendim yazarken bile kendimi zor tutuyorum ağlamamak için sonra sabah kalktım. Kan verdim öğrendim ki miniğim benimleymiş. Rabbime binlerce şükür olsun o ol derse olur. İnşallah isteyen herkese nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…