- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
Evet ben de biliyorum. Inan ki Rabbim kabul etsin kendimce inancli biriyim..her kelimde sukur olur ama demek daha icten demeliymisim her seferinde yalvariyorum allahima sen gor duy diye tovbe estagfirullaglarla gecsin gunlerim gecelerim..saglikli hayirli bir evlat nasip etsin allah hepmize....atmaya calisiyorum kafamdan ama olmuyor isteCanimmm syarim saat önce adet sancisiyla uyandım bu gün 6 ci gün gecikmem. Her ay piskolojikmen hamile olduğumu hissederim bütün belirtilerini yaşarım ama günüm bile geçmeden adet olurum bu ayda tam tersi artik uzulmek istemiyorum başka şeylerle oyalaniyorum buraya kayıt olduğumdan beri içim çok rahat herkesin durumu benden çok agir sukurlerim az geliyor Rabbime. Sabrim az geliyor Rabbime. Allahina sonsuz şükürler olsun dunume bu güne yarinima. Boyle düşünme canım çok üzüldüm bunu dusunmene daha evliliğin basindasin 15 senelik evli olup çocuğu olmayanlar ne yapsın? Şimdiden kendini yıpratma bi geleceğini ona odaklama ben bu ay olmasa artik kafama takmicam hayat çok güzel üzüntüden hastalansan Allah korusun daha mi iyi? Saglikliyken yaşamayı bilelim artik teknoloji çok ilerledi Allahım onlara gerek duydurmadan kucağına almayı nasip etsin inşallah uzulme
Evet ben de biliyorum. Inan ki Rabbim kabul etsin kendimce inancli biriyim..her kelimde sukur olur ama demek daha icten demeliymisim her seferinde yalvariyorum allahima sen gor duy diye tovbe estagfirullaglarla gecsin gunlerim gecelerim..saglikli hayirli bir evlat nasip etsin allah hepmize....atmaya calisiyorum kafamdan ama olmuyor iste
Evet :)
O kadar salagim ki..peceteye azicik pembemsi kahvemsi leke geliyor..belli adet baslayacak ama YA YERLESMESYE diye apppptal appptal umutlaniyroum...honkurerek haykirarak aglamak istiyorum
Canim ben sabah adet oldum 3 gun erkenbende aynı durumdayım adetime 6 gün var ve inanılmaz ağrılarımda var. biliyorum adet olacağımı ama hala ümid ediyorum ve bugün bende çookk ağlamak istiyorumm.. ve kendimi mutsuz hissediyorum..
Canim ben sabah adet oldum 3 gun erken
Ya ben calisma donemlerinde unutuyorum ya elbette bebek icin ugrasiyoruz yoksa habire 2 gune 1 olmayacakti..ama stres yapmiyorum ne zmn ki adete 3 5 kaliyor o zmn basliyorum dusunmeye..e o kdr da olsun..sabah doktorumla konustm stres yapma diyo allahim delircem yapmiyorum ztnkesin bende öyle olucam. ya kafandan atmadığın sürece olmaz diyorlar ama ben atamıyorum. elimden gelmiyor napayım. bu şekilde tutunursa tutunacak yoksa ben kafamdan bebek fikrini atamıycam yanirabbim hayırlı evlat nasip etsin. hepimize
Ya ben calisma donemlerinde unutuyorum ya elbette bebek icin ugrasiyoruz yoksa habire 2 gune 1 olmayacakti..ama stres yapmiyorum ne zmn ki adete 3 5 kaliyor o zmn basliyorum dusunmeye..e o kdr da olsun..sabah doktorumla konustm stres yapma diyo allahim delircem yapmiyorum ztn
Ben her ay kesin hamileyim bu ay diyorum. Hareket ederken bile yururken bile dikkat ediyorum...ama yok :) kac gunun kaldicanım bende aynı. adet oluyorum bitiyor gün aşırı ilişkilerimiz oluyor ve aklımda olmuyor. dediğin gibi taaki adetim yaklaşıyor acabamı ?? diyorum hep. ne biliyim var demekki zamanı daha. zor tutuyorum kendimi test yapmamak için. hiç test yapmadım şimdiye kadar hep adet günümü bekledim ama bu ay içimde bir sabırsızlık var. sanki hamileymişim gibi .. diğer yandanda adet olucam gibi. karışık. zor sabrediyorum..
kızlar merhaba yardımcı olur musunuz
benim yumurtam pazartesi çatladı bugün perşembe ve bende kırmızı kan geldi peçeteye silince acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi veya pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
geçen ay kimyasal geçirdim bir kere adet gördüm sonra 10.gün pozitifti değerlendirdik Aslında ovulasyon biraz erken oldu benim normalde 18.-21. günler arası olurdu Şimdi bu yaşadığım kanamanın yerleşme kanaması olması ihtimali var mı yoksa benim yaşadığım bir sorun mu
bilgisi olan var mı?
kızlar merhaba yardımcı olur musunuz
benim yumurtam pazartesi çatladı bugün perşembe ve bende kırmızı kan geldi peçeteye silince acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi veya pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
geçen ay kimyasal geçirdim bir kere adet gördüm sonra 10.gün pozitifti değerlendirdik Aslında ovulasyon biraz erken oldu benim normalde 18.-21. günler arası olurdu Şimdi bu yaşadığım kanamanın yerleşme kanaması olması ihtimali var mı yoksa benim yaşadığım bir sorun mu
bilgisi olan var mı?
canim yerlesme leke olucani sanmiyorum cok erken ben yerlesme kanamasi yasadim oda ovulasyondan 14.gundu leke geldi kahverengi senin ara kanama olabilir yada kist varsa ondan olabilir.
Merhaba canım konuyu sen baslatmissin çok uzun sure msjlar atıldığı için takip edemedim çok merak ettim hamile oldun mu yani?
merhaba tatlim ekimde acildi konu ozaman degildim ama kasimda hamile kaldim hemen ertesi aya :)
simdi kizimi bekliyorum herseyde bir hayir var ekim ayi sonunda cok kotu regl oldum baya kanama ve agri gecirdim demekki kendini hazirliyormus.
umarim isteyen herkez hamile kalir konumu bos birakmadim ve birakmiycam bu gidisle destek olmaya devam edicem sizlere
amin birtanem allah hepimizdn razı olsun eylül ayında doktora gittim ben durumu anlatım kan verdim yumurtalıklara bakıldı ve o ay klomen uygulandı ama tutmadı. kismet kasım ayı imiş o ay hiç bişi yapmadım zaten 12. ayımızdı denememizin boşvermiştim sadecee yumurta testi alıp ögle her gün onla meşgul oluyordum incir ve ceviz yedim yumurtam için yani tek özel o :) inş pozitifi yakalarsınYa Allah razi olsun Allahım sagliklica kizin kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk gebelik miydi? Bide hic tedavi uygulandı mi? Adetin geceli 6 gün oldu simdi kan tahlili aldirdim bi buçuk saat sonra cikacakmis çok heycanliyum ama sanki bu ay hamile kalmicamda bi dahaki aya kalicakmisim gibi bu sabah adet sancisiyla uyandım çok sancim vardı ama simdi hic yok arada sağ tarafına bir aci girip çıkıyor hamile olunca bunlar olur mu?
amin birtanem allah hepimizdn razı olsun eylül ayında doktora gittim ben durumu anlatım kan verdim yumurtalıklara bakıldı ve o ay klomen uygulandı ama tutmadı. kismet kasım ayı imiş o ay hiç bişi yapmadım zaten 12. ayımızdı denememizin boşvermiştim sadecee yumurta testi alıp ögle her gün onla meşgul oluyordum incir ve ceviz yedim yumurtam için yani tek özel o :) inş pozitifi yakalarsın
Ya Allah razi olsun Allahım sagliklica kizin kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk gebelik miydi? Bide hic tedavi uygulandı mi? Adetin geceli 6 gün oldu simdi kan tahlili aldirdim bi buçuk saat sonra cikacakmis çok heycanliyum ama sanki bu ay hamile kalmicamda bi dahaki aya kalicakmisim gibi bu sabah adet sancisiyla uyandım çok sancim vardı ama simdi hic yok arada sağ tarafına bir aci girip çıkıyor hamile olunca bunlar olur mu?
Allahın zeval vermesin sanada bebeginede inşallah. Benim sonucun 0.10 yani birşey yok ve hala hastalanmadim biz hep hayirlisini diledik Allahtan demekki hakkımızda hayırlısı buymus çok şükür Rabbime. Uzulmedim hic sasirmadim biliyorum olmicak o duyguyu yasayamicam kendimi kandirmaktan skldim madem olmuyor hic umrumda değil artik vallah ben boyle iyiyim gezip tozup eğlenip güz giyinip yerim. Doktora da gitmek istemiyorum artik çok skldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?