Merhaba..benim su an adete 4 gunum var ama deli gbi bel ve karin agrim var sanki adet sökülcek gbi..idrarim koyu baya baska da bi sey yok...o kdr cok istiyorum ki bebegim olsun die ama bu belirtilerle hastalancak gbiyim sizin de oyle miydi bu arada 4 nisan yumurtlamam
Sağol canim , amin hepimizin hayirli evlatlari olsun insallah
Allahim insallah ya rabbim...ama boyle bicak saplaniyir ara ara ve yaniyor gibi...cok degisik..adete 4 gun kala miydi sizin deEvet benimde adet olacak gibi ağrım vardı.. Bugün doktoruma sordum normal dedi bebek yerleşirkende öyle oluyormuş. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder.
Evet benimde adet olacak gibi ağrım vardı.. Bugün doktoruma sordum normal dedi bebek yerleşirkende öyle oluyormuş. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder.
Allahim insallah ya rabbim...ama boyle bicak saplaniyir ara ara ve yaniyor gibi...cok degisik..adete 4 gun kala miydi sizin de
Allahim insallah ya rabbim...ama boyle bicak saplaniyir ara ara ve yaniyor gibi...cok degisik..adete 4 gun kala miydi sizin de
Sen hamile misiiinnn?
Allah cümlemizden razi olsun anlayisli olmamiz gerekir neticede evlat rabbimin taktiridir o isterse olur bu bir ayricalik değil çünkü,eğer sende evlat diliyorsan rabbim tez zamanda sanada versin inşallah canim.Allahım senden razi olsun inşallah benimde iki eltim var biri ikincisine yeni doğum yaptı diğeri hamile şuan bana çok dua ediyolar yuzumede söylüyorlar eminim dua ediyorlardır çok iyiler gerçekten o konuda haklarını odiyemem. Allahım mukafatini versin seninde bu anlayışın için Allah olan çocuğunu sana bagislasin bebeğini de kusursuz sağlıklı hayırlı ameli olan bi bebek eylesin insallah
İnşallah sende hamilesindir. Benim 5 gün geçti az önce doktoru aradım verdiğiniz ilaç mi geciktirdi ilk defa gecikti dedim belim çok ağrıyo olabilir dedi ilaçlar geciktirmiş olabilir yarin kan tahlili ver dedi biraz daha beklemek istiyorum ben
Evet :)
Bence test yap kesin çıkar 5 gün geciktiysen.
Allah cümlemizden razi olsun anlayisli olmamiz gerekir neticede evlat rabbimin taktiridir o isterse olur bu bir ayricalik değil çünkü,eğer sende evlat diliyorsan rabbim tez zamanda sanada versin inşallah canim.
Arkadaşlar sizlere benim süreci kisaca özetliyim belirtilerim sirt,bel,kasik agrisi azda olsa halsizlik ve çok az bulanti. Sat 16 mart ve ben daha adet biter bitmez hissettim bebegimin varligini adetten aonra ki 3 gün şiddetli bel agrim ve beyaz akintim oldu ben dedigimin arkasindayim yumurtala döneminde hamile kalmadim diye ,her neyse ilk idrar testimi adetten 2 hafta sonra yaptim hayal meyal silik ikinci çizgiyi gördüm toplam y test yaptim ikisi hayal meyal pozitif 4 tanesi negatifti ama ben o kadar emindim ki hamile oldugumdan nisan 8 de kan verdim degerim 1.20 cikti negatif yani ben yine ikna olmadim 3 gün sonra idrar testi yaptim tam 4 tane 2 günde silikte olsa hepsi pozitifti ve bugün kan verdim çok şükür resmen hamile olduğumu öğrendim değerim 194.94 yani demem o ki gebelik çok kuvvetli bir his verdi bana anladim hamile olduğumu ama ilk bebeğimde tek bir belirtim dahi yoktu:)
O kadar salagim ki..peceteye azicik pembemsi kahvemsi leke geliyor..belli adet baslayacak ama YA YERLESMESYE diye apppptal appptal umutlaniyroum...honkurerek haykirarak aglamak istiyorum
Canim yaşın çok genç ama sabirli ve rahat ol elbet olacak, ben 25 de evlendim 27 bebeğimi kucağıma aldim şimdi 29um ikinciye hamileyim yani demem o ki sanki yeni evlenmiş gibi düşün özellikle ilişkide bebek odaklı olunmamali sevdiğin insanla beraber güzel vakit geçirilmeli ve o güzel vakitlerden birinde yavru anneye o sevginin meyvesi olarak tutunmali,bunlar benim şahsi kanastlerim bide flör dönemi veya nişanlilik dönemi olanlar bence evlenince hiç korunmamali zaman eski zaman değil bizler sağlikli nesiller değiliz bu doğurganliğimizi bile etkiliyor maalesef.. gdo ürünlerle dolu her taraf,radyasyon ,hava kirliliği vs.. Rabbim herkese sağlikli evlatlar versin inşallah..Ya ne güzel ben her ay ayni dusunceyleyim biliyor musun her ay hamileyim bu defa kesin diyorum bi gunumu bırak saatimi bile geciktirmeden hastalaniyorum bu ay da tam tersi hamile olduğuma inanmıyorum
Arkadaşlar sizlere benim süreci kisaca özetliyim belirtilerim sirt,bel,kasik agrisi azda olsa halsizlik ve çok az bulanti. Sat 16 mart ve ben daha adet biter bitmez hissettim bebegimin varligini adetten aonra ki 3 gün şiddetli bel agrim ve beyaz akintim oldu ben dedigimin arkasindayim yumurtala döneminde hamile kalmadim diye ,her neyse ilk idrar testimi adetten 2 hafta sonra yaptim hayal meyal silik ikinci çizgiyi gördüm toplam y test yaptim ikisi hayal meyal pozitif 4 tanesi negatifti ama ben o kadar emindim ki hamile oldugumdan nisan 8 de kan verdim degerim 1.20 cikti negatif yani ben yine ikna olmadim 3 gün sonra idrar testi yaptim tam 4 tane 2 günde silikte olsa hepsi pozitifti ve bugün kan verdim çok şükür resmen hamile olduğumu öğrendim değerim 194.94 yani demem o ki gebelik çok kuvvetli bir his verdi bana anladim hamile olduğumu ama ilk bebeğimde tek bir belirtim dahi yoktu:)
Canim en son adet tarihimi girdim yanlislikla :) düzelteyim hemenCanım senin bebeğin 6 haftalık değildir. Hem sat hemde değerin daha bebişinin 4 haftalık gibi gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?