Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Evet benimde adet olacak gibi ağrım vardı.. Bugün doktoruma sordum normal dedi bebek yerleşirkende öyle oluyormuş. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder.

Sağol canim , amin hepimizin hayirli evlatlari olsun insallah

Allahım senden razi olsun inşallah benimde iki eltim var biri ikincisine yeni doğum yaptı diğeri hamile şuan bana çok dua ediyolar yuzumede söylüyorlar eminim dua ediyorlardır çok iyiler gerçekten o konuda haklarını odiyemem. Allahım mukafatini versin seninde bu anlayışın için Allah olan çocuğunu sana bagislasin bebeğini de kusursuz sağlıklı hayırlı ameli olan bi bebek eylesin insallah

Allahim insallah ya rabbim...ama boyle bicak saplaniyir ara ara ve yaniyor gibi...cok degisik..adete 4 gun kala miydi sizin de

İnşallah sende hamilesindir. Benim 5 gün geçti az önce doktoru aradım verdiğiniz ilaç mi geciktirdi ilk defa gecikti dedim belim çok ağrıyo olabilir dedi ilaçlar geciktirmiş olabilir yarin kan tahlili ver dedi biraz daha beklemek istiyorum ben

Allah cümlemizden razi olsun anlayisli olmamiz gerekir neticede evlat rabbimin taktiridir o isterse olur bu bir ayricalik değil çünkü,eğer sende evlat diliyorsan rabbim tez zamanda sanada versin inşallah canim.

Bence test yap kesin çıkar 5 gün geciktiysen.

Arkadaşlar sizlere benim süreci kisaca özetliyim belirtilerim sirt,bel,kasik agrisi azda olsa halsizlik ve çok az bulanti. Sat 16 mart ve ben daha adet biter bitmez hissettim bebegimin varligini adetten aonra ki 3 gün şiddetli bel agrim ve beyaz akintim oldu ben dedigimin arkasindayim yumurtala döneminde hamile kalmadim diye ,her neyse ilk idrar testimi adetten 2 hafta sonra yaptim hayal meyal silik ikinci çizgiyi gördüm toplam y test yaptim ikisi hayal meyal pozitif 4 tanesi negatifti ama ben o kadar emindim ki hamile oldugumdan nisan 8 de kan verdim degerim 1.20 cikti negatif yani ben yine ikna olmadim 3 gün sonra idrar testi yaptim tam 4 tane 2 günde silikte olsa hepsi pozitifti ve bugün kan verdim çok şükür resmen hamile olduğumu öğrendim değerim 194.94 yani demem o ki gebelik çok kuvvetli bir his verdi bana anladim hamile olduğumu ama ilk bebeğimde tek bir belirtim dahi yoktu:)

Bence test yap kesin çıkar 5 gün geciktiysen.

Test yaptım silik çıktı buraya resmini atmayı bilmiyodum sonra attim arkadaşlar çok hafif dediler bekliyoruz biraz daha
Allah cümlemizden razi olsun anlayisli olmamiz gerekir neticede evlat rabbimin taktiridir o isterse olur bu bir ayricalik değil çünkü,eğer sende evlat diliyorsan rabbim tez zamanda sanada versin inşallah canim.

Allahım senden razi olsun inşallah Allahım size zeval vermesin evet canim evlat diliyorum rabbimden hayirlisiyla inşallah 4 sene olcak evleneli 23 olcak yaşım çok istiyoruz ilk günden beri ama olmadı aşılama tüp bebek denemedik ama ufak çapta tedavi uygulandı sebepsiz infertelite deniliyor bize

Ya ne güzel ben her ay ayni dusunceyleyim biliyor musun her ay hamileyim bu defa kesin diyorum bi gunumu bırak saatimi bile geciktirmeden hastalaniyorum bu ay da tam tersi hamile olduğuma inanmıyorum

O kadar salagim ki..peceteye azicik pembemsi kahvemsi leke geliyor..belli adet baslayacak ama YA YERLESMESYE diye apppptal appptal umutlaniyroum...honkurerek haykirarak aglamak istiyorum

Üzülme yaa canım benim Allahın vergisi Çok istedigimiz şeyle sinaniyoruz iste dua etmekten başka caremiz yok. Ama sana birşey dicem o kadar çok istiyorum ki anlatamam anlatılmaz anlaşılmaz ama hamilelik ten de çok korkuyorum çok nazliyim öyle birşey olunca etrafımda FIR dönsünler isterim :)) hele ben doğum yapamam heralde çok zor gerçekten yani rahim filmi cektirdim bi sn daha uzasaydi öleceğimi dusunmustum. Bide sunun çocuk bakması var her gün esinle gezip eğlenip yiyip güzel giyinmek varken kasiniyoruz resmen uykusuz geceler kendinden kismalar her turlu ya tabi biz ne yapıyoruz bunlara rağmen çok istiyoruz Aska benziyo biraz zor olduğunu bildiğimiz halde istiyoruz Rabbim hayirlisini versin bitanem önce onu dileyelim Rabbimin hazinesinde çoktur elbet bizide ona laik görecektir insallah

Ya ne güzel ben her ay ayni dusunceyleyim biliyor musun her ay hamileyim bu defa kesin diyorum bi gunumu bırak saatimi bile geciktirmeden hastalaniyorum bu ay da tam tersi hamile olduğuma inanmıyorum
Canim yaşın çok genç ama sabirli ve rahat ol elbet olacak, ben 25 de evlendim 27 bebeğimi kucağıma aldim şimdi 29um ikinciye hamileyim yani demem o ki sanki yeni evlenmiş gibi düşün özellikle ilişkide bebek odaklı olunmamali sevdiğin insanla beraber güzel vakit geçirilmeli ve o güzel vakitlerden birinde yavru anneye o sevginin meyvesi olarak tutunmali,bunlar benim şahsi kanastlerim bide flör dönemi veya nişanlilik dönemi olanlar bence evlenince hiç korunmamali zaman eski zaman değil bizler sağlikli nesiller değiliz bu doğurganliğimizi bile etkiliyor maalesef.. gdo ürünlerle dolu her taraf,radyasyon ,hava kirliliği vs.. Rabbim herkese sağlikli evlatlar versin inşallah..

Kesinlikle haklisin simdi skntili stresli bi bekleyiş bizi bekliyo bu gün arkadasim bana idrarini pet şişeye koy sonra üstüne karbonat dok dedi kabarirsa hamilesin kabarmasa degilsin dedi yaptım kabardı ama azıcık kimseye söylemedim umutlanmak istemiyorum kendimi çok sktm bu ay

Canım senin bebeğin 6 haftalık değildir. Hem sat hemde değerin daha bebişinin 4 haftalık gibi gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…