Canım hiç öyle düşünme vakti değilmiş demekki canım benim. Bak ben 2 sene boyunca korundum. Adetlerim inanılmaz düzensizdi , çocukken romatizma da geçirdim. Bana doktorlar bebeğin olmayabilir boşuna korunma yumurtaların inanılmaz tembel çatlamıyorlar dedi. Korunmayı bıraktım ilk ay olmadı , sonraki ay klomen kullandım 2 yumurtam çatladı. Ama çok umutsuzdum tüp bebek falan yaparız diye düşünüyordum hatta bu ay olmayacak nasıl olsa diye kocaman market poşetlerini taşıdım kıyafet dolabımı sildim uzandım kendime hiç dikkat etmedim. Sonra adetime bir kaç gün kala ağrılarım başladı tamam dedim bu ayda olmadı. Bir gece sol kasığıma ağrı girdi sabaha kadar sürdü. Ve bunu da burda ilk kez yazıyorum rüyamda yemyeşil bir alanda küçük bir atın üstünde saçları upuzun bir kız çocuğu gördüm. Ve ona Elif kızım yanıma gel diye seslendim yazarken bile kendimi zor tutuyorum ağlamamak için sonra sabah kalktım. Kan verdim öğrendim ki miniğim benimleymiş. Rabbime binlerce şükür olsun o ol derse olur. İnşallah isteyen herkese nasip eder.
Allahın zeval vermesin sanada bebeginede inşallah. Benim sonucun 0.10 yani birşey yok ve hala hastalanmadim biz hep hayirlisini diledik Allahtan demekki hakkımızda hayırlısı buymus çok şükür Rabbime. Uzulmedim hic sasirmadim biliyorum olmicak o duyguyu yasayamicam kendimi kandirmaktan skldim madem olmuyor hic umrumda değil artik vallah ben boyle iyiyim gezip tozup eğlenip güz giyinip yerim. Doktora da gitmek istemiyorum artik çok skldim
KANAMAN olmadıgı sürece sıkıntı yok canım korkma yat uzat bacaklarıKızlar hayirli aksamlar nasilsiniz? Benim ağrim var hala belimdedoktora ne zaman gitmek gerek acaba var mi bir fikriniz ? Bebeğim tahminen 4 haftalik
iyi bir doktor bir sene dr size önerdiği gibi denmenizi ister. eğer olmazsa bir sene daha denetir. ama bu arada kontrolleride yapar. eğer 2 senede olmazsa ozmn tedaviye başlıyorlarkızlar ben bi süredir bebek istiyorum bu ayın 24 ünde 6. ayım dolacak size sorum şu yani hamile kalan arkadaşlara kaçıncı denemenizde hamile kaldınız .. yada benim gibi kalamayan arkadaşlar kaç aydır deniyorsunuz ... geçen ay doktora gittiğimde 1 yıl geçmeden gelme dedi sizce beklemelimiyim yoksa bu defa özele mi gitsem ? bu arada yaş 29 oldu
belki verilen bu süreler normal ve olması gereken budur ama insan bukadar çok isterken yıllar değil aylar bile büyüyor gözündeiyi bir doktor bir sene dr size önerdiği gibi denmenizi ister. eğer olmazsa bir sene daha denetir. ama bu arada kontrolleride yapar. eğer 2 senede olmazsa ozmn tedaviye başlıyorlar
Kızlar hayirli aksamlar nasilsiniz? Benim ağrim var hala belimdedoktora ne zaman gitmek gerek acaba var mi bir fikriniz ? Bebeğim tahminen 4 haftalik
kızlar ben bi süredir bebek istiyorum bu ayın 24 ünde 6. ayım dolacak size sorum şu yani hamile kalan arkadaşlara kaçıncı denemenizde hamile kaldınız .. yada benim gibi kalamayan arkadaşlar kaç aydır deniyorsunuz ... geçen ay doktora gittiğimde 1 yıl geçmeden gelme dedi sizce beklemelimiyim yoksa bu defa özele mi gitsem ? bu arada yaş 29 oldu
Ay zaten en tiksindigim vajinal muayene allah korusunCanım 2 hafta daha bekle , ben çarşamba günü gittim vajinal ultrason ile görebildi. Oda minnacık mercimek kadardı. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı yani 6. haftada :) Tavsiyem 6.haftada gitmen :)
Canim hicbir sorun yoksa ve yaşın küçükse en az 1 yil normal yollardan denemek gerek, benim adetim o kadar düzensiz ki evliliğimin 8 ayinda bi sebeple doktira gittim ki hic cocuk dusunmuyordum 26 yasindaydim o zaman,bana senin gibi adeti düzensiz olanlar biz doktorlarin gözünde kisirdir,yumurtalarin tenbel çatlamiyor yaşın da iyi korunma zaten hemen olmaz 1 sene denersiniz sonra aşılama yaparız diyip yolladi bizi,hem benim hem esimin morali bozuldu braktik korunmayi ne mi oldu 40 içinde geç döllenmeyle kizima hamile kaldim ve şimdi 2 yaşında geçen ay eşim korunmayalim kizimizin kardesi olsun hem belki hemen olmaz dedi,benimde aklima yine o doktorun lafi geldi braktik korunmayi ve şuan tahminen 3 veya 4 haftalik gebeyim yani taktir allahindir o istedi bebeğim bende can buldu çok şükür.. Bu arada o doktora ilk bebeğime hamile kalir kalmaz son kez gittim mars oldu iyi oldu insanlarla bu kadar olumsuz konuşulmaz gerçek bile olsa daha münasip bir dil kullanilmali çünkü tüm kadınlar anne olmak ister... Rabbim hepinizin geceleri uykunuzu bölüp derdim neydi diyecek bebekler versin :) ki en iyi huylusu bile gece kalkar haberiniz olsun :)kızlar ben bi süredir bebek istiyorum bu ayın 24 ünde 6. ayım dolacak size sorum şu yani hamile kalan arkadaşlara kaçıncı denemenizde hamile kaldınız .. yada benim gibi kalamayan arkadaşlar kaç aydır deniyorsunuz ... geçen ay doktora gittiğimde 1 yıl geçmeden gelme dedi sizce beklemelimiyim yoksa bu defa özele mi gitsem ? bu arada yaş 29 oldu
canım hamile kalmak için her gün mü denediniz ne kadar sık tuttun ilişkiyi hani etrafımda ya denedik ilk sferde hamile kalldım diyen arkadaşım çok ama galiba ben ilk sferde hamile kalamayanlardan olacağım aralarındaCanim hicbir sorun yoksa ve yaşın küçükse en az 1 yil normal yollardan denemek gerek, benim adetim o kadar düzensiz ki evliliğimin 8 ayinda bi sebeple doktira gittim ki hic cocuk dusunmuyordum 26 yasindaydim o zaman,bana senin gibi adeti düzensiz olanlar biz doktorlarin gözünde kisirdir,yumurtalarin tenbel çatlamiyor yaşın da iyi korunma zaten hemen olmaz 1 sene denersiniz sonra aşılama yaparız diyip yolladi bizi,hem benim hem esimin morali bozuldu braktik korunmayi ne mi oldu 40 içinde geç döllenmeyle kizima hamile kaldim ve şimdi 2 yaşında geçen ay eşim korunmayalim kizimizin kardesi olsun hem belki hemen olmaz dedi,benimde aklima yine o doktorun lafi geldi braktik korunmayi ve şuan tahminen 3 veya 4 haftalik gebeyim yani taktir allahindir o istedi bebeğim bende can buldu çok şükür.. Bu arada o doktora ilk bebeğime hamile kalir kalmaz son kez gittim mars oldu iyi oldu insanlarla bu kadar olumsuz konuşulmaz gerçek bile olsa daha münasip bir dil kullanilmali çünkü tüm kadınlar anne olmak ister... Rabbim hepinizin geceleri uykunuzu bölüp derdim neydi diyecek bebekler versin :) ki en iyi huylusu bile gece kalkar haberiniz olsun :)
biz her gun yaptik ve hamileyim :) biz biraz duskunuz iliskiyecanım hamile kalmak için her gün mü denediniz ne kadar sık tuttun ilişkiyi hani etrafımda ya denedik ilk sferde hamile kalldım diyen arkadaşım çok ama galiba ben ilk sferde hamile kalamayanlardan olacağım aralarında
canım güzel cevabın için çok teşekkür ederim .. Allah evlatlarınızı size bağaşlasın hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.. bu arada belki çok cahilce bi soru olucak ama geç döllenme nasıl oluyor? yani benim bat 25 i gibi adete yakın bi ilişkide hamile kalırsam mı geç döllenme oluyor.. yani bilinen ovulasyon günlerin dışında da bata yaklaşırkende ilişkiye devam etmelimiyim???Canim hicbir sorun yoksa ve yaşın küçükse en az 1 yil normal yollardan denemek gerek, benim adetim o kadar düzensiz ki evliliğimin 8 ayinda bi sebeple doktira gittim ki hic cocuk dusunmuyordum 26 yasindaydim o zaman,bana senin gibi adeti düzensiz olanlar biz doktorlarin gözünde kisirdir,yumurtalarin tenbel çatlamiyor yaşın da iyi korunma zaten hemen olmaz 1 sene denersiniz sonra aşılama yaparız diyip yolladi bizi,hem benim hem esimin morali bozuldu braktik korunmayi ne mi oldu 40 içinde geç döllenmeyle kizima hamile kaldim ve şimdi 2 yaşında geçen ay eşim korunmayalim kizimizin kardesi olsun hem belki hemen olmaz dedi,benimde aklima yine o doktorun lafi geldi braktik korunmayi ve şuan tahminen 3 veya 4 haftalik gebeyim yani taktir allahindir o istedi bebeğim bende can buldu çok şükür.. Bu arada o doktora ilk bebeğime hamile kalir kalmaz son kez gittim mars oldu iyi oldu insanlarla bu kadar olumsuz konuşulmaz gerçek bile olsa daha münasip bir dil kullanilmali çünkü tüm kadınlar anne olmak ister... Rabbim hepinizin geceleri uykunuzu bölüp derdim neydi diyecek bebekler versin :) ki en iyi huylusu bile gece kalkar haberiniz olsun :)
inşallah hayırlı zamanda bebeklerimiz gelir canım .. rabbim nasibi sonuçta bekliycez bu aradada çalışmalara devamCanım bende bugün adet oldum 3 aydır deniyoruz..Bana da doktor 6 aydan sonra gel dedi.Yaşım 30 benimde.Sanırım denemeye ve olumsuz düşünmemeye devam..
Canım geç döllenme demek geç yumurtalama demekle ayni şey yani mesela benim adetim 28 günde bir değil bazen 35 bazen 40 bazen 50 filan haliyle buda benim geç yumurtalamama ve bu sebeple geç döllennememe sebep oluyor ilk bebeğimde yaşadigim buydu,şimdi ikinciye hamileyim buna normal döllenmeyle hamile kaldim yani mart 16 son adet tarihim şuanda tahminen 4 haftalik hamileyim :) tabi ben doktor degilim bunlar benim arastirip edindigim bilgiler daha saglikli bilgi her zaman hekimindir, rabbim tüm evlat hasreti çekenlere evlat versin insallah..canım güzel cevabın için çok teşekkür ederim .. Allah evlatlarınızı size bağaşlasın hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.. bu arada belki çok cahilce bi soru olucak ama geç döllenme nasıl oluyor? yani benim bat 25 i gibi adete yakın bi ilişkide hamile kalırsam mı geç döllenme oluyor.. yani bilinen ovulasyon günlerin dışında da bata yaklaşırkende ilişkiye devam etmelimiyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?