Çok sevindim canım yaaa hayırlı uğurlu olsun nasil hamile kaldin anlatır misin maşallah. Hangi tedavileri uyguladin adetine ne kadar geçti sonra test yaptin
Canım ben 12 martta adet oldum, adetimin 3.günü klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandım bıraktım. Adetim bittikten 2 gün sonra 19.güne kadar gün aşırı ilişki oldu. Her ilişkiden sonra bacaklarımı havaya kaldırarak 5 dk durdum ve yataktan en az 1 saat kalkmadım. bir yumurtam 12.gün bir yumurtam 15.gün çatladı. 17.gün progestan kullanmya başladım günde 3 kere. 9 nisanda adet olmam gerekiyordu. 3 nisan gecesi sol kasığıma ağrı girdi sabaha kadar sürdü. 4 nisan cumartesi günü idrar testi yaptım negatif sonra gittim kan verdim beta 7,5 çıktı. Sonra 6 nisanda kan verdim 54,5 çıktı :) Vee dün verdiğim kanda da 2161 çıktı :) Bugünde keseyi gördük çok şükür. Rabbim sizlere de nasip etsin inş..
Amin canım anlattıklarını okurken bile heycanlandim vallahi sanki ayni duyguları ben yasiyomusum gibi
Ya herkesin sol kaşığı ağrıyo benimde sağ boyle iğne batıyo sonra duruyo hamile olsam hemen boyle hissedilir mi?
ya aynen bendede var o. Adetime daha baya var BAT 3 mayis benim. Ovulasyonum bugun bitti. Ama sag kasigimda surekli agri var, birde adet olacakmisim gibi arada sancilar giriyor.. Anlamadim gitti valla..
İste benim adet sancim çok şiddetli olur normalde en az 4 gün önceden sancim olur simdi adet sancisina benzeyen hic sancim yok sadece sağ kaşığıma arada bi iğne batıyı grip oldum oksururken sağ tarafın ağrıyo anlamıyorum ki. İnşallah sende hamilesindirr
ya aynen bendede v
ayy insallah allah isteyen herkese versin! senin bat nezaman canim?
Canım bat ne demek oluyo onu bile bilmiyorum :)) 5 günüm geçti ilk defa gecikiyo
Beklenen Adet Tarihine BAT diyorlar, bende burda ogrendimAyyy 5 gün gectimiiiiiii, ayy hadi insallah test yaptinmi?
Amim amin amin insallah..arkadasim ne guzel yazmissin uzun uzun..icim rahatladi yazdklarni gorunce. Benimle ilgilenen biri oldugunu okuyunca. Usenmeden yazmissin..kirk yilkik dostlarim bir aramaz msj atmazken..allah razi olsunÜzülme yaacanım benim Allahın vergisi Çok istedigimiz şeyle sinaniyoruz iste dua etmekten başka caremiz yok. Ama sana birşey dicem o kadar çok istiyorum ki anlatamam anlatılmaz anlaşılmaz ama hamilelik ten de çok korkuyorum çok nazliyim öyle birşey olunca etrafımda FIR dönsünler isterim :)) hele ben doğum yapamam heralde çok zor gerçekten yani rahim filmi cektirdim bi sn daha uzasaydi öleceğimi dusunmustum. Bide sunun çocuk bakması var her gün esinle gezip eğlenip yiyip güzel giyinmek varken kasiniyoruz resmen uykusuz geceler kendinden kismalar her turlu ya tabi biz ne yapıyoruz bunlara rağmen çok istiyoruz Aska benziyo biraz zor olduğunu bildiğimiz halde istiyoruz Rabbim hayirlisini versin bitanem önce onu dileyelim Rabbimin hazinesinde çoktur elbet bizide ona laik görecektir insallah
Canim silik olsa bile gebelik olabilir tekrar yap biraz koyulasirsa gebelik var demektir bendede aynisi oldu :)Allah razi olsun canım inşallah herkese nasip olur bizede. Evet iki gün önce yaptım silik çıktı bi daha yapmak istemedim ama yoktur birşey
canim silik olunca genelde bebis oluyor yaaaaa :))))) bak bende merak ettim :)Allah razi olsun canım inşallah herkese nasip olur bizede. Evet iki gün önce yaptım silik çıktı bi daha yapmak istemedim ama yoktur birşey
Amim amin amin insallah..arkadasim ne guzel yazmissin uzun uzun..icim rahatladi yazdklarni gorunce. Benimle ilgilenen biri oldugunu okuyunca. Usenmeden yazmissin..kirk yilkik dostlarim bir aramaz msj atmazken..allah razi olsun
Canim silik olsa bile gebelik olabilir tekrar yap biraz koyulasirsa gebelik var demektir bendede aynisi oldu :)
4. Deneme bu ay...2.5 yillik evliyiz..ben cikolata kisti hastasiyim..henuz tedavi uygulanmadim haziranda tup bebege karar verdik esimle...sizde durum neCanimm benim yaa bende duygulandim simdi pek önemli birşey yazmadım ama buna cok sevinmene çok sevindim. Allahım o ince dusunur gönlünü kirdirtmasin inşallah. Vallah olduğu gibi öyle ne zamandır istiyorsun bebisi tedavi uygandi mi hic
canim silik olunca genelde bebis oluyor yaaaaa :))))) bak bende merak ettim :)
4. Deneme bu ay...2.5 yillik evliyiz..ben cikolata kisti hastasiyim..henuz tedavi uygulanmadim haziranda tup bebege karar verdik esimle...sizde durum ne
Sagol allah razi olsun canim...bu sabah hastalandim..aglamaktan bitap dustum 1 saat icinde....esim de benim seninki gbi. Ama ben evliligmzn yipranacagini bozulacagni dusunuyorum bebeksiz evlatsiz...korkum bundan..esime kalsa cocuksuz da cok mutlu yasar öluruz ama benden baskasigla evli olsaydi bebekleri olurdu 3 tane 5 yane. Benimle evlatsiz yasayacak belki..ve evliligmz mahvolacak cnku cocuk civiltisi olmadan ben de bu sekilde kendimi yiprattikca soguyacak ve tukenecegiz...bundan cok korkuyorm2 buçuk yıllık evlisin istiyeli 4 ay mi oldu yani? Üzme canini ilk sana onu soylim kuzenim 16 yaşından beri kist uruyo doktor ona senin çocuğun olmicak demistino yaştan beri evlenmeden önce doktora gitti adet düzensizliği diye doktor ona demiş adetin ancak ilaçlarla vaktinde olur ilacı bıraktığın an ayni olcak çocuğunun olmama olasılığı yuksek diye bu ağustosta evlendi bi buçuk aylık hamile anlatmak istediğim su Allahu teala her kulinu başka şeylerle imtihan ediyo bizimkide bu demekki kuzenim çok umutsuzdu lazere gidiyorum çocuk istemiyorum zaten olmicak dedi bi ay vakit bulamadığından dolayı lazere gitmedi korunmadida hemen hamile kaldı veren Allah veriyo. Yeni evlisin tadını çıkar biraz gez toz eglenmene bak esinle vakit gecir guuzeeel giyiiinn aklından çıkar ama korunma olacağı varsa olur şimdiden tüp bebeğe karar vericek ne var ki? 4 senelik evliyim bi kere rahim filmi çektim benim acimdan çok eşim orda aci cekiyorum diye üzüntüsü dayanamayisi mahvetti ikomizide doktor benden ufak birşey istiyo hemen bana soruyo Aşkım canın yanmicak dimi diye hatta bana diyo ki deymiyo gerçekten senden benden önemli değil çocuk biz boyle mutluyuz eksiğimiz yok çok şükür çocuk gelse sadece artimiz olcak mutlilugumjza mutluluk katcak. Farkındayım insan ne kadar küçük olsada yeni evlenmiş olsada istiyo gerçekten ama şimdiden kendini yıpratma canin
Sagol allah razi olsun canim...bu sabah hastalandim..aglamaktan bitap dustum 1 saat icinde....esim de benim seninki gbi. Ama ben evliligmzn yipranacagini bozulacagni dusunuyorum bebeksiz evlatsiz...korkum bundan..esime kalsa cocuksuz da cok mutlu yasar öluruz ama benden baskasigla evli olsaydi bebekleri olurdu 3 tane 5 yane. Benimle evlatsiz yasayacak belki..ve evliligmz mahvolacak cnku cocuk civiltisi olmadan ben de bu sekilde kendimi yiprattikca soguyacak ve tukenecegiz...bundan cok korkuyorm
..ama olacak kacinilmaz son biliyorym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?