Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Nasıl emin olabildin canım

Nasıl emin olabildin canım
Canim beraber olduğumuz günden 2 gün sonra şiddetli bel ağrım oldu ve bi gün yaklaşık bir avuç beyaz akintim oldu sonraki günlere takiben yine bel,karın, kasık agri biraz halsizlik ve bulantim oldu ve en kuvvetli bulgum hislerimdi küçük bebişimin var olduğunu hissettim :)

Simdi senin hislerin fok kuvvetli yaa benimde varmıdır sence :))) SK SK test yapmaya korkuyorum 10gunlukse bebek kan tahlilinde çıkar mi

[QU, post: 40579267, member: 621250"]Canim beraber olduğumuz günden 2 gün sonra şiddetli bel ağrım oldu ve bi gün yaklaşık bir avuç beyaz akintim oldu sonraki günlere takiben yine bel,karın, kasık agri biraz halsizlik ve bulantim oldu ve en kuvvetli bulgum hislerimdi küçük bebişimin var olduğunu hissettim :)[/QUOTE]
Ne guzel ya hissetmissin canım benimde ayni sende olduğum gibi ağrıların var 9 gün var daha

Simdi senin hislerin fok kuvvetli yaa benimde varmıdır sence :))) SK SK test yapmaya korkuyorum 10gunlukse bebek kan tahlilinde çıkar mi
Hani kardesim filan olsan belki hissederdim de bu turlu zor , ama allah biliyor ya bu foruma her yazdigimda hepiniz icin diliyorum evlat cok guzel birsey hepinizin olur insallah... Ayrica 10 gunluk olunca cikiyor diye biliyorum ama tabi emin degilim cunku doktor degilim :)

Ne guzel ya hissetmissin canım benimde ayni sende olduğum gibi ağrıların var 9 gün var daha[/QUOTE]
Bekle canim benim gibi seriye baglama bir ayin Tc batirdim kocami sanirim 50 tl harcadim şu testlere :) insallah vardir kucuk minigin :)

Belirti olmak zorunda degil canim :) ilk bebegimde hic belirtim yoktu benim :)

Canım birşey dicem benim belim çok ağrıyo yaklaşık bi aydır 5 günde çok sancim var normalde adetten önce çok sancim olur adet boyunca daha şiddetli olur hamile olunca boe ağrı sancı olur mu ki

Canım birşey dicem benim belim çok ağrıyo yaklaşık bi aydır 5 günde çok sancim var normalde adetten önce çok sancim olur adet boyunca daha şiddetli olur hamile olunca boe ağrı sancı olur mu ki
Canim benim simdi ki bebegimde 1 aydir bel agrim var ki buda gebelik belirtisiymis tecrube ettim, sonra adete iki hafta kala diger agri ve belirtilerim oldu.

Merhaba kızlar ben aylardır siteyi uzaktan takip ediyorum ve bu gün üye olup yazmaya karar verdim. Bende bu ay hiç yasamadigim şeyler oldu. Şüpheli ilişkiden 1 gün sonra başlayan şiddetli kasık sancısı ve 3 gün sürdü. Şimdi ara ara yine geliyor ama şiddetli değil. Şüpheli ilişkiden 3 gün sonra göğüslerde hassaslik ve şu an dokunamiyorum.benim göğüslerim de hassaslik olurdu ama adete 1 hafta yada 5 gün kala. Adetim 27.3. Te başladı ve 3 gün sürdü. Şüpheli ilişkide adet bittikten 3 gün sonra ve 3 gün arka arkaya. Bat 23.4 iki gündür krem gibi yoğun bir akıntı geliyor bir anlam veremedim

Yarın sabah ilk idrarla gebelik testi yapın derim. Hakınızda hayırlı olan olsun inş.

Ha birde 3 gün önce bir gün boyunca çok şiddetli baş ağrısı oldu. Adetten hemen sonra hamile kalmış olabilirmiyim acaba. Off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…