- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Nasıl emin olabildin canımCanim benim son adet tarihim 16 martti hamile oldugumdan çok emindim adete 2 hafta kala sürekli idrar testi yapiyordum 8 testen 6siv negatif 2si silik çizgili pozitiftu tabi yetmez diyip 8 mayista yani adete 1 hafta kala kan tahlili yaptirdum 1.20 cikti yani negatif:) ama hala emindim cikmadi dedim ve adete 4 gün kala tekrar idrar testi yapti silik cizgili çıktı tekrar yaptim oda silik sonra ki gün yine yaptim oda daha belirgun cikinca ayin 15 de kan verdim 194.94 cikti yani pozitif :) yani çok emindim hamile oldugumdan ki öylede çıktı
Canim beraber olduğumuz günden 2 gün sonra şiddetli bel ağrım oldu ve bi gün yaklaşık bir avuç beyaz akintim oldu sonraki günlere takiben yine bel,karın, kasık agri biraz halsizlik ve bulantim oldu ve en kuvvetli bulgum hislerimdi küçük bebişimin var olduğunu hissettim :)Nasıl emin olabildin canım
Benimde 9 gün var 0 belirti sağlık olsun hayırlısı olsunAdete 9 gün belirti filan yok bekliyorum bakalım pek umudum yok ama nasip artık
Simdi senin hislerin fok kuvvetli yaa benimde varmıdır sence :))) SK SK test yapmaya korkuyorum 10gunlukse bebek kan tahlilinde çıkar mi
Hani kardesim filan olsan belki hissederdim de bu turlu zor , ama allah biliyor ya bu foruma her yazdigimda hepiniz icin diliyorum evlat cok guzel birsey hepinizin olur insallah... Ayrica 10 gunluk olunca cikiyor diye biliyorum ama tabi emin degilim cunku doktor degilim :)Simdi senin hislerin fok kuvvetli yaa benimde varmıdır sence :))) SK SK test yapmaya korkuyorum 10gunlukse bebek kan tahlilinde çıkar mi
Ne guzel ya hissetmissin canım benimde ayni sende olduğum gibi ağrıların var 9 gün var daha[/QUOTE][QU, post: 40579267, member: 621250"]Canim beraber olduğumuz günden 2 gün sonra şiddetli bel ağrım oldu ve bi gün yaklaşık bir avuç beyaz akintim oldu sonraki günlere takiben yine bel,karın, kasık agri biraz halsizlik ve bulantim oldu ve en kuvvetli bulgum hislerimdi küçük bebişimin var olduğunu hissettim :)
Belirti olmak zorunda degil canim :) ilk bebegimde hic belirtim yoktu benim :)Benimde 9 gün var 0 belirti sağlık olsun hayırlısı olsun
Ayy hislerin kuvvetliymis yaa icine doğar simdi senin sence bende varmıdır yaa
Belirti olmak zorunda degil canim :) ilk bebegimde hic belirtim yoktu benim :)
Canim benim simdi ki bebegimde 1 aydir bel agrim var ki buda gebelik belirtisiymis tecrube ettim, sonra adete iki hafta kala diger agri ve belirtilerim oldu.Canım birşey dicem benim belim çok ağrıyo yaklaşık bi aydır 5 günde çok sancim var normalde adetten önce çok sancim olur adet boyunca daha şiddetli olur hamile olunca boe ağrı sancı olur mu ki
Canim benim simdi ki bebegimde 1 aydir bel agrim var ki buda gebelik belirtisiymis tecrube ettim, sonra adete iki hafta kala diger agri ve belirtilerim oldu.
Tebrikler canım hayırlı olsunSağol canim, darisi başınıza olsun :)
Sağol canim :) senin varmi ve ya dusuniyor musun?Tebrikler canım hayırlı olsun
Yarın sabah ilk idrarla gebelik testi yapın derim. Hakınızda hayırlı olan olsun inş.Merhaba kızlar .size bir sey danisacagim catlatma ignemi 9nisanda oldum 8 yada 7 nisanda da catlayan yum var bir tane.bir haftadir yogun beyaz ve sarimsi akintim oldu.bu akinti yerini yaklasik 3gundur su gibi aniden gelen bir akintiya birakti.oyle ki aniden su gibi geliyor ve ic camasirimi islatiyor bayagi. Sol yumda ıgneden once catlayan tarafta da zaman zaman batmalarim var.normal bat sali günü. O gun gelmeden test yapmayacagim dedim kendime ama şu su gibi aniden gelen akıntı aklımı karıştırdı korkuttu da acikcasi.var mi böyle bir sey yasayan ya da duyan.
Ha birde 3 gün önce bir gün boyunca çok şiddetli baş ağrısı oldu. Adetten hemen sonra hamile kalmış olabilirmiyim acaba. Off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?