Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

arkası gelmedi dün oldu pembe akıntı bugün hiçbir şey yok sancı var tek.. ben çalışıyorum canım ya öğretmenim bi de çocuklarla 23 nisan gösterisi için hazırlık yapıyoruz of of

arkası gelmedi dün oldu pembe akıntı bugün hiçbir şey yok sancı var tek.. ben çalışıyorum canım ya öğretmenim bi de çocuklarla 23 nisan gösterisi için hazırlık yapıyoruz of of
bende öyleyim canım 2. sınıfları okutuyorum pek mümkün değil dinlenmek ama yapacak bir şey yok kendini korumaya çalış

İnşallah bebişin bekletmeden gelir canim,hepinize dua ediyorum, anne olmak için bu kadar istekli olan kadinlari allah evlatsiz birakmaz eminimki hepiniz cok iyi anne olacaksiniz hele ki anneligi hak etmeyen bir yigin insandan cok cok daha iyi anne olursunuz

Canim benim simdi ki bebegimde 1 aydir bel agrim var ki buda gebelik belirtisiymis tecrube ettim, sonra adete iki hafta kala diger agri ve belirtilerim oldu.

canım peki adet belirtilerinin aynısını yaşadınmı. bende oşekilde belirtiler varda. birde kahverengi akıntım oluyor az az.

adet günün geçtimi peki yoksa daha varmı?? çünkü benim durumumda senin anlattığınla aynı. ha oldum ha olcam. sancım var birde kahverengi akıntım oluyor cok az. 2 gün evvel de sulu kan gibi akıntım oldu birkaç damla. ne bilim bir umut işte..

canım peki adet belirtilerinin aynısını yaşadınmı. bende oşekilde belirtiler varda. birde kahverengi akıntım oluyor az az.
Canim her bünyede farklidir o yüzden o belirti bende yok bu belirti bende yok diye üzülmek doğru olmaz. Tabiki genel kabul görmüş şeyler var ama herkeste olacak diye bir kaide yok, bu gebeliğimde kanamam olmadi şiddetli bel ve sırt ağrım oldu sonrasi kasik,karin agrisi hafif bulanti ve halsizlik şeklindeydi. İlk bebeğim de hiç belirtim yoktu hamileligimi ögrendikten sonra yani bebegim 4 haftalikken kahve rengi pihtilasmis bir kanamam oldu bu sekilde yani

yok canım daha 3 gün var; ama bende gelen giden bişey yok. ama adet olacakmış gibi ince ince sızı var.. inşallah ikimizde hamileyizdir.. senin bundan önce böyle olmuşmuydu, benim ilk oluyor.

Kızlar bu bel ağrısı, göğüsler ve bu akıntı nedir ya . Çok zorlandım çalışırken ( bir ara regl oldum sandım, bir baktım akıntıymış. Son 2 gün ve benim göğüslerim nerdeyse 20 gündür böyle. Yani ilişkiden 1 - 2 gün sonra başladı offff

Canım test yapsana bitane inşallah bebiş vardir

Canım test yapsana bitane inşallah bebiş vardir

Her an adet olucam saniyorum . Sabah ilk idrarla yapayım en iyisi. Tek anlamadığım şey yaklaşık 20 gündür neden bu kadar hassas göğüslerim. Normalde adetten 4 yada 5 gün önce baslardi. El degdiremiyorum o derece (

Gebelikte böyle olur hayırlısı olsun insallah vardir

son 3 gün... ama hep kasık ağrısı çektim göğüs uçlarım belirgin ve acıyor. aslında bunların hepsi adet belirtisi de aynı zamanda. ama hep bir acaba :)

Benim belim çok ağrıyor , göğüslerim zaten baştan beri aynı dokunamiyorum , birde akıntı, süt gibi ve kıvamlı ... koku falan yok. Birde ara ara gelip giden tuhaf baş ağrıları . Sonucu çok merak ediyorum bakalım gorucez

kızlar şimdi de beyaz süt gibi akıntım başladı bilenler cevap yazabilir mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…