- 9 Aralık 2014
- 135
- 80
- 18
- 39
arkası gelmeyen lekelenmeyse büyük ihtimalle bebiş var test yap istersen ama bu lekeler düşük ihtimalinin olduğunu da gösterebilir bol bol dinlen evde yatarken ayaklarını havaya kaldır benimki düşmüştü sonradan
bende öyleyim canım 2. sınıfları okutuyorum pek mümkün değil dinlenmek ama yapacak bir şey yok kendini korumaya çalışarkası gelmedi dün oldu pembe akıntı bugün hiçbir şey yok sancı var tek.. ben çalışıyorum canım ya öğretmenim bi de çocuklarla 23 nisan gösterisi için hazırlık yapıyoruzof of
İnşallah bebişin bekletmeden gelir canim,hepinize dua ediyorum, anne olmak için bu kadar istekli olan kadinlari allah evlatsiz birakmaz eminimki hepiniz cok iyi anne olacaksiniz hele ki anneligi hak etmeyen bir yigin insandan cok cok daha iyi anne olursunuzbeklemedeyim canım ovulasyondan sonraki 7.gün bugün Geçen ay kimyasal yaşadım bir adet bekledim yeniden denedik bakalım hayırlısı bat 4 mayıs ama 10.gün ovulasyon oldu yani erken yumurtladım diyebilirim Cumartesiyi bekliyorum 12.gün olacak Testte inşallah 2. çizgiyi görürüm Taze anne duaların kabul olur inşallah
Canim benim simdi ki bebegimde 1 aydir bel agrim var ki buda gebelik belirtisiymis tecrube ettim, sonra adete iki hafta kala diger agri ve belirtilerim oldu.
arkası gelmedi dün oldu pembe akıntı bugün hiçbir şey yok sancı var tek.. ben çalışıyorum canım ya öğretmenim bi de çocuklarla 23 nisan gösterisi için hazırlık yapıyoruzof of
Canim her bünyede farklidir o yüzden o belirti bende yok bu belirti bende yok diye üzülmek doğru olmaz. Tabiki genel kabul görmüş şeyler var ama herkeste olacak diye bir kaide yok, bu gebeliğimde kanamam olmadi şiddetli bel ve sırt ağrım oldu sonrasi kasik,karin agrisi hafif bulanti ve halsizlik şeklindeydi. İlk bebeğim de hiç belirtim yoktu hamileligimi ögrendikten sonra yani bebegim 4 haftalikken kahve rengi pihtilasmis bir kanamam oldu bu sekilde yanicanım peki adet belirtilerinin aynısını yaşadınmı. bende oşekilde belirtiler varda. birde kahverengi akıntım oluyor az az.
adet günün geçtimi peki yoksa daha varmı?? çünkü benim durumumda senin anlattığınla aynı. ha oldum ha olcam. sancım var birde kahverengi akıntım oluyor cok az. 2 gün evvel de sulu kan gibi akıntım oldu birkaç damla. ne bilim bir umut işte..
Canım test yapsana bitane inşallah bebiş vardirKızlar bu bel ağrısı, göğüsler ve bu akıntı nedir ya . Çok zorlandım çalışırken( bir ara regl oldum sandım, bir baktım akıntıymış. Son 2 gün ve benim göğüslerim nerdeyse 20 gündür böyle. Yani ilişkiden 1 - 2 gün sonra başladı offff
Ben zaten umutlu değilim bu ay çabalamadim çünkü ☺ ama Rabbim nasip ederse mucize olur :)Belirti olmak zorunda degil canim :) ilk bebegimde hic belirtim yoktu benim :)
Canım test yapsana bitane inşallah bebiş vardir
Gebelikte böyle olur hayırlısı olsun insallah vardirHer an adet olucam saniyorum . Sabah ilk idrarla yapayım en iyisi. Tek anlamadığım şey yaklaşık 20 gündür neden bu kadar hassas göğüslerim. Normalde adetten 4 yada 5 gün önce baslardi. El degdiremiyorum o derece(
Siz bugün test yapacaktınız galiba ?Son 1 gün ...
Siz bugün test yapacaktınız galiba ?
Kızlar acil!!!
Adetime 4 gün kala pembe bi akıntı geldi. Sulu kan gibi, bundan önce böyle bi durum yaşamadım. Bugün ise gelen giden yok devam etmedi, adetime 3 gün kaldı. Sizce yerleşme kanaması mi yoksa 1-2 gün sonra adetim gelir mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?