Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Aslında istiyoruz ama ağustosta Türkiye gidicez o yüzden iptal ettik gibi bir şey. Olursa baya bir süpriz olur :)) seviniriz ama zor olur galiba. Hayırlısı diyorum

Gözünüz aydın Rabbim tamamını erdirdirsin sağsalim kucuğanıza alırsınız insallahhh...
Birşey soracağım da aklına takıldı.
23 mart yumurtlama günü demişsiniz 4 nisan da pozitif cıkmışsa 11 gün sonra neticeyi almışsın. Normal gebelik testi mi yaptınız yoksa erken gebelik testi mi.
Bu kadar erken sonuç vermesini şaşırdım da merak ettim.
Benim şu an yumurtlama zamanımın üstüne 13 gün geçti erken gebelik testi negatif cıktı.

Kızlar acil!!!
Adetime 4 gün kala pembe bi akıntı geldi. Sulu kan gibi, bundan önce böyle bi durum yaşamadım. Bugün ise gelen giden yok devam etmedi, adetime 3 gün kaldı. Sizce yerleşme kanaması mi yoksa 1-2 gün sonra adetim gelir mi? :)

Son 3 gün ve aşırı akıntı var. Migdem de bulanıyor ama fazla değil . Bel ağrısı çok kötü. Şu an çalışıyorum çok zor geçiyor

yerleşme kanaması olabilir canım. Hakkında hayırlısı olsun :))

yerleşme kanaması olabilir canım. Hakkında hayırlısı olsun :))

teşekkür ederim canım öncelikle cevabın için.. bu arada adet sancısı gibi sancı da var dünden beri ha oldum ha olucam diyorum wc ye koşuyorum yok. dün de pembe akıntı olunca acaba dedim.. yerleşme kanaması sancılı mı olur ki :)

Sağol canim :) senin varmi ve ya dusuniyor musun?
beklemedeyim canım ovulasyondan sonraki 7.gün bugün Geçen ay kimyasal yaşadım bir adet bekledim yeniden denedik bakalım hayırlısı bat 4 mayıs ama 10.gün ovulasyon oldu yani erken yumurtladım diyebilirim Cumartesiyi bekliyorum 12.gün olacak Testte inşallah 2. çizgiyi görürüm Taze anne duaların kabul olur inşallah

bence bebiş habercisi arkası gelmediyse bende de öyle olmuştu bebişim gelmişti ama kimyasal yaşadım düşmüştü

Benim bat dündü. Gelen giden yok. Bel sırt ve kasik agrilari olunca biraz umutlanmistim ama bu sabah yaptim test negatif.

ayy canım inşallah ya.. ama hafif hafif sancım da var her an olacakmışım gibi seninki de öyle olmuşmuydu..
arkası gelmeyen lekelenmeyse büyük ihtimalle bebiş var test yap istersen ama bu lekeler düşük ihtimalinin olduğunu da gösterebilir bol bol dinlen evde yatarken ayaklarını havaya kaldır benimki düşmüştü sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…