- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
kızlar şimdi de beyaz süt gibi akıntım başladı bilenler cevap yazabilir mi :)
yumurtlama testi dediğini biraz açar mısın nerden temin ettin nasıl kullanılırben temizlendikten hemen sonra basladik ve bu arada yumurtlama testi de kullandim regl den 17.gun poziitf verdi o gun de denedik.
yumurtlama gunumden once 2 gun bekledik esimle sonra test poxitif verdi esime sert turk kahvesi yaptim icti 1 saat sonra denedik :)
Benimde 7 gun bende hiv belirti yok sende varmiSon 7 gün
yumurtlama testi dediğini biraz açar mısın nerden temin ettin nasıl kullanılır
Senin baya belirtin varmis benim yok canım cok nadir ve hafif kasikta batma oluyor okadarBelirtilerim şu şekilde canimBeyazBulut
*Özellikle Sol göğsümde hassasiyet oluştu
*kasık batmaları, saplanmaları hatta bazen ahhh ahhh diyor öylece kalıyorum
(kimyasal yaşamadan önceki ay apandisit ameliyatı geçirmiştim Kasık saplantılarımın hep ondan olduğunu düşünmüştüm, üşütme ameliyata iyi gelmez derler ya o aralar hava soğuktu bayağı ona bağlamıştım , Ama şu anda da aynı şekilde saplanma oluyor olduğum yerde kalıyorum resmen ahhhh ahh diye Şimdi düşünmeye başladım acaba ameliyat ağrısı diye düşündüğüm gebelikten dolayı mı oluyor diye)
ki aynı şekilde saplantilari dusukten sonra da yaşadım çünkü betam düşmemişti neredeyse 1 ay
*yumurtlamadan üç gün sonra bir iki damla kan geldi peçeteye (döllenen yumurta rahime 3-4 gün sonra geliyor tutunmak için bir salgı salgılıyor ki bu kanın ondan dolayı geldiğini düşünüyorum)
*çok şiddetli olmasa da bazen mide bulantısı da oluyor
Hakkımızda hayırlısı canım İnşallah mutlu haberleri veririzSenin baya belirtin varmis benim yok canım cok nadir ve hafif kasikta batma oluyor okadar
Kizlar benim belirtilerimde ayni sizinkiler gibiydi :) Belimde ve sırtım şiddetli ağrı,kasık ağrısı, hafif bulanti ve halsizlik ve aşırı beyaz akınti. Umarim yardimci olmustur bu belirtiler :)
Canim akintim yapiskan ve yogundu krem rengindeydi.Canım ya benimde belimde ve sağ yan boşlukta ağrı var hatta böbrek sorunumu diye düşünmeden edemiyorum. Birde o beyaz akıntı nasıl sendeki . Bendede çok var beyaz krem gibi bir akıntı ...
OTE="Pambuk Sindrella, post: 40614947, member: 643770"]kızlar şimdi de beyaz süt gibi akıntım başladı bilenler cevap yazabilir mi :)
Çıkmadık candan ümit kesilmezmişbat a 3 gün kaldı ama şimdiden adet ağrısı gibi ağrılarım hafiften başladı .. sadece göğüsümde hassasiyet var oda normal adet öncesi olması.. yani anlıycanız kızlar bu ayda karavanaevleneli 3 yıl bebek için deneyeli 6 . ay doldu böylece çaresizlik böyle bişey neyaparsam yapayım vakti gelmeden olmayacak bişey işte...
OTE="Pambuk Sindrella, post: 40614947, member: 643770"]kızlar şimdi de beyaz süt gibi akıntım başladı bilenler cevap yazabilir mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?