Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Sağ kasığımda pıt pıt atmalar, hafif bel ve kasık ağrısı, süt beyaz akıntı.. Adetime daha var. Bu ay çok üstüne düşmedim ama korunmadım da. Acaba diyorum??

yumurtlama testi dediğini biraz açar mısın nerden temin ettin nasıl kullanılır

Belirtilerim şu şekilde canim BeyazBulut

*Özellikle Sol göğsümde hassasiyet oluştu

*kasık batmaları, saplanmaları hatta bazen ahhh ahhh diyor öylece kalıyorum
(kimyasal yaşamadan önceki ay apandisit ameliyatı geçirmiştim Kasık saplantılarımın hep ondan olduğunu düşünmüştüm, üşütme ameliyata iyi gelmez derler ya o aralar hava soğuktu bayağı ona bağlamıştım , Ama şu anda da aynı şekilde saplanma oluyor olduğum yerde kalıyorum resmen ahhhh ahh diye Şimdi düşünmeye başladım acaba ameliyat ağrısı diye düşündüğüm gebelikten dolayı mı oluyor diye)
ki aynı şekilde saplantilari dusukten sonra da yaşadım çünkü betam düşmemişti neredeyse 1 ay

*yumurtlamadan üç gün sonra bir iki damla kan geldi peçeteye (döllenen yumurta rahime 3-4 gün sonra geliyor tutunmak için bir salgı salgılıyor ki bu kanın ondan dolayı geldiğini düşünüyorum)

*çok şiddetli olmasa da bazen mide bulantısı da oluyor

Kizlar benim belirtilerimde ayni sizinkiler gibiydi :) Belimde ve sırtım şiddetli ağrı,kasık ağrısı, hafif bulanti ve halsizlik ve aşırı beyaz akınti. Umarim yardimci olmustur bu belirtiler :)

yumurtlama testi dediğini biraz açar mısın nerden temin ettin nasıl kullanılır

canim idrarda gebelik testi gibi google yaz cikiyor aciklamasi ben gitti gidiyor dan 50 sini 35 e aldim indirimdeydi yaninada 10 adet gebelik testi vardi .

Senin baya belirtin varmis benim yok canım cok nadir ve hafif kasikta batma oluyor okadar

Kizlar benim belirtilerimde ayni sizinkiler gibiydi :) Belimde ve sırtım şiddetli ağrı,kasık ağrısı, hafif bulanti ve halsizlik ve aşırı beyaz akınti. Umarim yardimci olmustur bu belirtiler :)

Canım ya benimde belimde ve sağ yan boşlukta ağrı var hatta böbrek sorunumu diye düşünmeden edemiyorum. Birde o beyaz akıntı nasıl sendeki . Bendede çok var beyaz krem gibi bir akıntı ...

bat a 3 gün kaldı ama şimdiden adet ağrısı gibi ağrılarım hafiften başladı .. sadece göğüsümde hassasiyet var oda normal adet öncesi olması.. yani anlıycanız kızlar bu ayda karavana evleneli 3 yıl bebek için deneyeli 6 . ay doldu böylece çaresizlik böyle bişey neyaparsam yapayım vakti gelmeden olmayacak bişey işte...

hanimlar merhaba.. 1.5 yaşında bir kızım var.. geçen ay bhcg testi yaptım sonuç 0.1 çıktı bir daha doktora gidip sormaya fırsat da bulamadım.. şimdi de adetim 7-8 gün kadar geçti.. içimden bi ses hamileyim diyor bilemiyorum.. ilk gebeliğimde de 2. haftasında test yapmadan içime doğmuştu yine anyı his mi bilemedim yoksa psikolojik mi.. neyse pazartesi tekrar gidip kan tahlili yapıcam.. aranızda kan sonucu 0.1 çıkıpta pozitife ilerleyen oldu mu..

OTE="Pambuk Sindrella, post: 40614947, member: 643770"]kızlar şimdi de beyaz süt gibi akıntım başladı bilenler cevap yazabilir mi :)

Kızlar sabah idrar testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı galiba hamileyim. . Okul çıkışı da kan vericem :)[/QUOTE]
Hayirli olsun canım kac gun vardi adetine

Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş benimde evleneli 3 sene oldu bat a 6 gün var hiç belirti yok üzgünüm ama Rabbim bizim için hayırlı zamanı bekliyordur diyorum

OTE="Pambuk Sindrella, post: 40614947, member: 643770"]kızlar şimdi de beyaz süt gibi akıntım başladı bilenler cevap yazabilir mi :)

Kızlar sabah idrar testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı galiba hamileyim. . Okul çıkışı da kan vericem :)[/QUOTE]
Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş bat geçtimi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…