Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar şimdi acilde kan testi yaptırdım sonucum 2 çıktı doktor eğer şüphelerin yüksekse bi kaç gün sonra tekrar kan verirsin dedi bundan önceki kan testlerim hep 0.100 çıkıyordu bu niye 2 çıktıki acaba geç döllenme falan olabilirmi ayyy iyice kafam karıştı

belli bir oranda hcg olabiliyor vücutta o yüzden 0 değil de 5 altına negatif deniyor. Ama aynı zamanda kimyasal gebelikde yaşamış olabilirsin yani embriyo başta tutunmuş ama devam etmemiştir. Çoğu kadın da olur bu ama farkedilmez, vücut bir şekilde embriyo sağlıklı değilse adetten önce eliyor ve normal adet oluyorsun hamileliğin başladığı farkedilmiyor bile. Öyleyse de sıkma canını, inşallah bir sonraki ay müjdeni alırsın

Arkadaslar lütfen yardım bugün adet gunum yada en gec yarın olmam gerekti ama olmadım..once cok az kahverengi leke geldi bırkac saat sonrada pembe bır akıntı geldi cokaz sızce hamilemeyim yardımmmm

Arkadaslar lütfen yardım bugün adet gunum yada en gec yarın olmam gerekti ama olmadım..once cok az kahverengi leke geldi bırkac saat sonrada pembe bır akıntı geldi cokaz sızce hamilemeyim yardımmmm
Test yapsan çıkar büyük ihtimal canım yapsana :) hayırlı olsun İnşallahhh :)

Önce likle herkese hayırlı sabahlarr tabi karga pisliğini yemeden ne var diyeceksiniz ama rüyamda hamilelik testi yaptım pozitifti uyandım sabah yaparım diye bi gebelik testi almıştım veeeeee hemen çift çizgi belirdi ikinci günüm du bugün gayet te net çıktı yani.Ne mutlu bana ki hamileyimmmmm eşim bile uyuyor ilk size soyledim çok mutluyum bugünde evleneli dört ay oluyor ay donumumuz yani allah cumlemize de nasip etsin hepinizin mutlu haberlerini bekliyorummmmm

hayırlı sabahlar kızlar

canım kaç günün geçti?
inşallah hamilesindir

dadlim çooook sevindim senin adına.tebrik ederim...
hadi gel 2016 ocak annelerine

Gözün aydın canım ne mutlu bi rüya :) sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı olsun inşallah :)

Kızlar ben de bişey sorcam size hep kafama takılıyo. Özellikle başka çocuğu olanlar daha iyi bilir sanıyorum. Hamile olduğumuzu öğrenene kadar kendimize pek dikkat etmiyoruz ya hani temizlik ağır kaldırma vs. Eğer hamileysek bişey olur mu bebeğe???

ayyyy maşallah çok güzel bir haber bu hayirli olsun
Allah tamamina erdirsin inşallah.

Arkadaslar 28 30 ve 27 günde bir regl döngüm ama son 6 aydır takip ediyorum 30 u hic gecmedi. Bugün 30.gün.dün kahve bir damla bir akıntı geldi.ardında pembe 1 damla.bu sabahta 1 damla kahve ve acık kırmızımsı karışık 1 damla geldi.sizce adetmi olucam hamilemiyim lütfen yardımmmm

Benim hiç akıntının dahi olmadı neden bilmiyorum ama bu konuda fazla bilgili değilim ama ben im en büyük belirtin göğüsler im di büyüdü damarlar belli oldu ve başında ağrı çok oldu ikincide sağ kasigimda agrilardi insallah hamilesindir canım

Dadiımm şuan hissediyorum gögüslerimde sızı şeklinde bir agrı var.ama uçlarda değil çift taraflı olarak üst kısımları agrıyo derinden derinden..üfff yaaa test yapmaya korkuyorummmmm

Dadiımm şuan hissediyorum gögüslerimde sızı şeklinde bir agrı var.ama uçlarda değil çift taraflı olarak üst kısımları agrıyo derinden derinden..üfff yaaa test yapmaya korkuyorummmmm
Kaç günün geçti varsa evde yap yada sabah yap daha iyi olur benim adet im bir gün gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…