Yaa kendim ikizim kaynanammda ikiz dogurmus dış gebelik değildir inslhÇoğul gebeliiiikkkkikiz ihtimali çok yüksekkkk kendimden biliyorum
Yaa kendim ikizim kaynanammda ikiz dogurmus dış gebelik değildir inslh
dr. kontrolündeyim zaten canim.boş geçmeyecek inşallahİnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Yumurtlama dönemini iyi takip et. O günleri boş geçme.
Yaa benim de normalde adete 1hafta kala göğüs ağrıları başlardı,2hafta öncesinden başladı baş ağrım ve kasık ağrılarım var arada da adet öncesi gibi bel ağrım oluyo.ayy hamilelik belirtileri olabilir mi çokta ümitlenmek kendimi kandırmak istemiyorum ama en ufak belirtide bi umutlanıyo insanBenim hiç akıntının dahi olmadı neden bilmiyorum ama bu konuda fazla bilgili değilim ama ben im en büyük belirtin göğüsler im di büyüdü damarlar belli oldu ve başında ağrı çok oldu ikincide sağ kasigimda agrilardi insallah hamilesindir canım
Canim sen en iyisi adet gunu bekle cunku bende her zaman hamilelikte olan tum belirtileri yasiyorum hatta 5 gunluk gecikme bile yasadim ama sonuc hep husranYaa benim de normalde adete 1hafta kala göğüs ağrıları başlardı,2hafta öncesinden başladı baş ağrım ve kasık ağrılarım var arada da adet öncesi gibi bel ağrım oluyo.ayy hamilelik belirtileri olabilir mi çokta ümitlenmek kendimi kandırmak istemiyorum ama en ufak belirtide bi umutlanıyo insan
bu ay sıkı çalıştık yumurtalamam tam 1 gün geçti dedemin vefat haberini aldım yıkıldım çok ağladım üzüntü yaşadım belki tutmayabilir hayatta herşeyin hayırlısını diliyorum
Canim sen en iyisi adet gunu bekle cunku bende her zaman hamilelikte olan tum belirtileri yasiyorum hatta 5 gunluk gecikme bile yasadim ama sonuc hep husran(
cumartesi adet olmam lazımdı ama siyaha yakın bi iki damla geldi. o günden beri ara ara peçeteye geliyor sildiğimde koyu kahve çok az. az önce test yaptım negatifhiç adet düzensizliği falan da yaşamam ben. bu ne şimdi böyle?? ne yapsam kızlar?
yerleşme kanaması galiba diye çok ümitlenmiştimcanm istersen bi kac gun daha bekle ve testi tekrar et yada direk kan testi yaptir ama sakin kendini uzme
basiniz saolsun cnm cok uzuldum allah birini alirken birini verir derler inslh hersey gonlunce olur
Evet evet kesinlikle,adet olcakmışım gibi bi his var zaten bugün içimdeCanim sen en iyisi adet gunu bekle cunku bende her zaman hamilelikte olan tum belirtileri yasiyorum hatta 5 gunluk gecikme bile yasadim ama sonuc hep husran(
kızlar benim regl tarihim 23 mayıstı ama gelmedi hiç bişey 2 gün geçti akıntı var sanki beyaz akıntı gibi ama silince geliyor. 21 inde erken gebelik testi yapmıştım predictor ama çıkmadı hiç bişey silik çizgi bile çıkmadı
hepimiz için hayırlısı.bi kac gun daha bekle canm tekrar test yap belki gec dollenme olmustur kana gecmistir idrara gecmemistir daha
Kızlar doktora gittim kan tahlili 2742 çıktı bi hafta sora gel dedi hamilelik varmisda küçük daha dedi bi sorun varmı sizcehayırlı sabahlar kızlar
canım kaç günün geçti?
inşallah hamilesindir
dadlim çooook sevindim senin adına.tebrik ederim...
hadi gel 2016 ocak annelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?