- 16 Nisan 2015
- 102
- 100
- 103
ben dün baktırdım sabah erkenden canımSaat kaçta baktırıyorsun kana Hayırlısı oldun
çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalla:)ben dün baktırdım sabah erkenden canım
bugün aldım sonucumu
çok şükür hamileyim
darısı buradaki herkesin başına olsun inşallah
belirtilerinin aynısı bende de var yarın hastalanmam gerekiyor kasık ağrım var ama hastalancak gibi de hissetmiyorum benim de midem kötü ama dün predictorun regl tarihinden 6 gün öncesine kadar göstereni yaptım bembeyaz pembelik bile yoktu bende o yüzden umut da yokbenim de 1 günüm kaldı. yarın yada en geç pazar olmam gerekiyor. dün öğlen ben de dayanamayıp predictor aldım aldım hemen yaptım. sonuç bembeyazçok çok çoook hafif bir pembelik belirir gibi gibi oldu sonradan yada ben öyle görmek istedim bilemiyorum..
Benim migrenim var şu an ciddi baş ağrısı yaşamam gerekirdi ama çok hafif bir ağrım var. Onun dışında bel kasık karın ağrım şiddetli olurdu şu an sıfır. Ciddi mide bulantısı yaşıyorum sadece, bulantıdan acıyor sanki midem.. Sürekli aç ve yorgun hissediyorum. Psikolojik hamilelik mi yaşıyorum anlamadım ki ben. Off beklemek çok zor
'Hamileyim' ne kadar güzel bir kelime yaaaben dün baktırdım sabah erkenden canım
bugün aldım sonucumu
çok şükür hamileyim
senin adına çookk sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin birde senden ricam ne gibi belirtilerin vardı benimde bat yarın çok heycanlıyımben dün baktırdım sabah erkenden canım
bugün aldım sonucumu
çok şükür hamileyim
benim bat yarın canım beraberiz inşallah ikimizde hayırlı haberler alırızbenim de 1 günüm kaldı. yarın yada en geç pazar olmam gerekiyor. dün öğlen ben de dayanamayıp predictor aldım aldım hemen yaptım. sonuç bembeyazçok çok çoook hafif bir pembelik belirir gibi gibi oldu sonradan yada ben öyle görmek istedim bilemiyorum..
Benim migrenim var şu an ciddi baş ağrısı yaşamam gerekirdi ama çok hafif bir ağrım var. Onun dışında bel kasık karın ağrım şiddetli olurdu şu an sıfır. Ciddi mide bulantısı yaşıyorum sadece, bulantıdan acıyor sanki midem.. Sürekli aç ve yorgun hissediyorum. Psikolojik hamilelik mi yaşıyorum anlamadım ki ben. Off beklemek çok zor
Gebelik şüphesi olan bir anne adayında 10 mIU/ml (miliinternasyonel unite/ml) ve üstü Beta HCG saptandığında gebelik ihtimalinden söz edebiliriz.Hamile olan arkadslar degerleriniz nasil cikti kan testinde. Benim adetime daha 2 gun fln var. Kan testi yaptirdim 76.4 cikti. Sizce normal mi.
Hamile olan arkadslar degerleriniz nasil cikti kan testinde. Benim adetime daha 2 gun fln var. Kan testi yaptirdim 76.4 cikti. Sizce normal mi.[/QUOTE
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000UOTE]
buradaki değerlere göre 4 haftaya denk geliyorsun heralde canım
Ikizlere mi hamilesin Allah bağışlasın ne mutlu sana:) baya bembeyazdır test umutlarım ister istemez söndü kısmet bakalım
canimm hayirli olsun bebişin, Allah tamamina erdirsin inşallah.Evet canım çift yumurta ikizi :)
Hamile değilmişim CnmEvet sonuç nedirrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinPaylasım icin tesekkurler. Rabbim isteyen herkese tez zamnda versin insallah. Benim bebisim de bana tutunsun sıkı sıki insallah:)
İyi Akşamlar hanımlar bir sorum olacaktı. Beklenen Adetime 2-3 gün var. Fakat bugün ilişkiden sonra hafif kahverengi-koyu kırmızı arası bi kanamam oldu. Leke şeklinde. Çok değil bir iki damla ancak. Devamı gelir mi bilmiyorum. Bu bi belirti olabilir mi ki acaba ?
kızlar yarın adet günüm testi sabah idrarıyla değilde günün herhangi bir saati yapsam olurmu
inşallah pozitif olur sonucum çok tşk ederim canım ağzın bal yesin inşallah buraya tekrar bende hamileyim yazmak nasip olurYerleşme kanaması da olabilir adet belirtisi de. İnşallah bebişdir.
Çıkabilir de tabii ama bu kadar erken gün içindeki idrar yeteri kadar yoğun olmayabilir, hcg bakımından. En sağlıklısı sabah ilk idrarla yapman. İnşallah çitf çizgiyi görürsün
Amin inşallahinşallah pozitif olur sonucum çok tşk ederim canım ağzın bal yesin inşallah buraya tekrar bende hamileyim yazmak nasip olur
Yerleşme kanaması da olabilir adet belirtisi de. İnşallah bebişdir.
Ay Cnm ya bilemiyorum ki bu ay stres te yapmadım ve normalde adetime bi hafta on Gün kala göğüslerin çok ağrır dokunamam bile. Ama bu ay öyle olmadı ve adetime bir hafta kala da birkaç gece acayip bel ağrım oldu. adete on gün kala da akıntım çok olmaya başladı önce beyaz sonra sarımsı hala da sarı devam ediyor. Kasık ağrım ise sadece sol tarafta oluyor olduğunda.sabahları da mide bulantım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?