sabretmek gerçekten zormuş son günler hele hiç geçmek bilmiyor yarının olmasını dört gözle bekliyorum sabah erkenden eczaneye koşcamAmin inşallahO bekleyiş zordur iyi bilirim. İnşallah yarın güzel haberler alırsın
:)) ben onlarca test yaptım sanırım kan testine kadar. Çok güzel heyecanlar. Aynı zamanda evet zaman durmuş gibi oluyor. Ben de merak ettim yarın ne çıkacaksabretmek gerçekten zormuş son günler hele hiç geçmek bilmiyor yarının olmasını dört gözle bekliyorum sabah erkenden eczaneye koşcam
Çok zor arkadaşım belirti arayıp hamile miyim oldu mu tuttu mu bu ay diye beklemek, 3,5 yıl uğraştım ben bebek için o yüzden çok iyi anlıyorum sizleri. Bence hiç strese girme, bi sıkıntı yoksa sağlık açısından bu ay olmasa bile yakında olur. Ama tabii inşallah gerek kalmaz beklemene ve zaten hamişssindirHaklısın her ay başka bi şey oluyor. Benim de öyle adetime 2-3 gün var Şuanda. O Dediğin mide bulantıları da oluyo bende. Bugün de leke gördüm ilişkiden sonra dedim ne oluyo :/
Hayırlısı inş Cnm Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş öyle diyelim napalımmmmm :) stres Yapmıyorum da ilişkiden sonra leke görünce korktum açıkçasıÇok zor arkadaşım belirti arayıp hamile miyim oldu mu tuttu mu bu ay diye beklemek, 3,5 yıl uğraştım ben bebek için o yüzden çok iyi anlıyorum sizleri. Bence hiç strese girme, bi sıkıntı yoksa sağlık açısından bu ay olmasa bile yakında olur. Ama tabii inşallah gerek kalmaz beklemene ve zaten hamişssindir
Amiiinn:)inşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Ben gece 11 bucukta yaptigim idrar testinde gördum silik cizgiyi :)kızlar yarın adet günüm testi sabah idrarıyla değilde günün herhangi bir saati yapsam olurmu
amin canım.çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalla:)
amin inşallah sen ve burada bekleyen tüm arkadaşlarada HAMİLEYİM demek nasib olsun.dualarımdasınız'Hamileyim' ne kadar güzel bir kelime yaaa
Hayirli olsun, rabbim sağlikli sihhatli kucağina almayi nasip etsin
darisi bana ve tüüüm isteyenlere olsun inşallah.
ben buraya da yazmıştım,her ay olan belirtilerim bu ay yok diye...sadece bat tan 3 gün önce göğüslerim çok acıyamaya başladı bir de karnımın üst kısmında ishal sancısı gibi bir sancı vardı bu sancı hala sürüyor amasenin adına çookk sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin birde senden ricam ne gibi belirtilerin vardı benimde bat yarın çok heycanlıyım
Hamile olan arkadslar degerleriniz nasil cikti kan testinde. Benim adetime daha 2 gun fln var. Kan testi yaptirdim 76.4 cikti. Sizce normal mi.
kızlar yarın adet günüm testi sabah idrarıyla değilde günün herhangi bir saati yapsam olurmu
Arkadaşlar bir günüm geçti test yapsam mi yoksa biraz daha bekleyeyimmi çünkü adetim benim çok düzensiz olur ya sizce ne yapım
Herkese hayırlı sabahlar mutlu umutlu bi gün olmak dileğiyle İki ay önce 28oldu giden ay 23 oldu normalde o 28 ine olduğumda 10 günüm geçmişti hiç giden aylarda aynı gün olmaz mutlak erken olur bi iki gün bakalım hayırlısı ha bide iki gündür idrara aşırı fazla çıkıyorumef_hatun benim adete 1 gün kala 74.91 çıktı.hamilesin canım tebrikler
dLg canım ben de adet günü gece 11 de yaptım silik 2.çizgi hemen belirdi.sabah erken yapsan hcg miktarı daha yoğun olur
dadlim adetin çok düzensiz se birkaç gün daha bekle derim amam beklemek çok zor,anlıyorum seni
canimm hayirli olsun bebişin, Allah tamamina erdirsin inşallah.
ilaç vb şeyler kullandimi ikizlerin olmasi için
ne güzel ya rabbim ol dedi mi oluyo
Amiin canim. Bende klomen kullaniyorum bu ay bakalim,Canım ikiz olması için bir şey kullanmadım, adet düzensizliğim vardı ve yumurtalarım ya çatlamıyordu ya da çok geç çatlıyordu bizde günü hesaplayamıyorduk. Doktorum adet düzenleyici ve klomen vermişti. Klomen verdiği ilk ay hamile kaldım. 6.haftada ikiz olduğunu anladı. Rabbimin armağını diyebilirim. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bence erken gibi benimde bir günüm geçti test yapmadım daha bekliyorum sık ma canını hemen erkendir allah hayirrlisini versinkızlar bugün adet günüm şimdi test yaptım negatif çıktıacaba erkenmi davrandım test için
canım testi atma sakınkızlar bugün adet günüm şimdi test yaptım negatif çıktıacaba erkenmi davrandım test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?