Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Amin inşallah O bekleyiş zordur iyi bilirim. İnşallah yarın güzel haberler alırsın
sabretmek gerçekten zormuş son günler hele hiç geçmek bilmiyor yarının olmasını dört gözle bekliyorum sabah erkenden eczaneye koşcam

Bahsettiklerin hamilelik belirtierine benziyor ama yine de belirtilere güvenmemek lazım yanıltıcı oluyor, ben her hamileyim galiba dediğimde yoğun belirti yaşadığımda negatif çıktı. Bu sefer tek belirtim adet gününden bir iki gün önce başlayan hafif bulantım oldu. gögüslerim adet gecikmesinden sonra hassaslaşmaya başladı . İnşallah seninkileri de bebiş yapıyordur. Beklemek istemiyorsan kan testi yaptır varsa çıkar zaten.

sabretmek gerçekten zormuş son günler hele hiç geçmek bilmiyor yarının olmasını dört gözle bekliyorum sabah erkenden eczaneye koşcam
:)) ben onlarca test yaptım sanırım kan testine kadar. Çok güzel heyecanlar. Aynı zamanda evet zaman durmuş gibi oluyor. Ben de merak ettim yarın ne çıkacak bebişli müjdeli bir cumartesi olsun inşallah

Haklısın her ay başka bi şey oluyor. Benim de öyle adetime 2-3 gün var Şuanda. O Dediğin mide bulantıları da oluyo bende. Bugün de leke gördüm ilişkiden sonra dedim ne oluyo :/

Haklısın her ay başka bi şey oluyor. Benim de öyle adetime 2-3 gün var Şuanda. O Dediğin mide bulantıları da oluyo bende. Bugün de leke gördüm ilişkiden sonra dedim ne oluyo :/
Çok zor arkadaşım belirti arayıp hamile miyim oldu mu tuttu mu bu ay diye beklemek, 3,5 yıl uğraştım ben bebek için o yüzden çok iyi anlıyorum sizleri. Bence hiç strese girme, bi sıkıntı yoksa sağlık açısından bu ay olmasa bile yakında olur. Ama tabii inşallah gerek kalmaz beklemene ve zaten hamişssindir

Yeni katıldım aranıza herkese iyi geceler..son iki aysı 27 ve 28 günde bir regl oldum en son nisan 25 di.bugün olmam gerekiyordu olmadı test almaya korkuyorum..belirtilerde var ..ama gögüs hassasiyeti yok..aşırı yorgunluk ve uyku hali var..biraz akıntı..acayipte bir bel Ağrısı var yaklaşık 10 gündür.normalde 8 nisAn civarı yumutlma olması gerekirken ben 16 mayısta hissetim yumurtlamayı bacaklarıma vurdu ağrısı tek taraflı kasıkta batmalar oldu.çok istiyorum bebiş ama test yapmaya korkuyorummmm

Hayırlısı inş Cnm Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş öyle diyelim napalımmmmm :) stres Yapmıyorum da ilişkiden sonra leke görünce korktum açıkçası

Arkadaşlar bir günüm geçti test yapsam mi yoksa biraz daha bekleyeyimmi çünkü adetim benim çok düzensiz olur ya sizce ne yapım

herkese hayırlı sabahlar
çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalla:)
amin canım.

'Hamileyim' ne kadar güzel bir kelime yaaa
Hayirli olsun, rabbim sağlikli sihhatli kucağina almayi nasip etsin
darisi bana ve tüüüm isteyenlere olsun inşallah.
amin inşallah sen ve burada bekleyen tüm arkadaşlarada HAMİLEYİM demek nasib olsun.dualarımdasınız

senin adına çookk sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin birde senden ricam ne gibi belirtilerin vardı benimde bat yarın çok heycanlıyım
ben buraya da yazmıştım,her ay olan belirtilerim bu ay yok diye...sadece bat tan 3 gün önce göğüslerim çok acıyamaya başladı bir de karnımın üst kısmında ishal sancısı gibi bir sancı vardı bu sancı hala sürüyor ama

Hamile olan arkadslar degerleriniz nasil cikti kan testinde. Benim adetime daha 2 gun fln var. Kan testi yaptirdim 76.4 cikti. Sizce normal mi.

kızlar yarın adet günüm testi sabah idrarıyla değilde günün herhangi bir saati yapsam olurmu

Arkadaşlar bir günüm geçti test yapsam mi yoksa biraz daha bekleyeyimmi çünkü adetim benim çok düzensiz olur ya sizce ne yapım

ef_hatun benim adete 1 gün kala 74.91 çıktı.hamilesin canım tebrikler

dLg canım ben de adet günü gece 11 de yaptım silik 2.çizgi hemen belirdi.sabah erken yapsan hcg miktarı daha yoğun olur

dadlim adetin çok düzensiz se birkaç gün daha bekle derim amam beklemek çok zor,anlıyorum seni

Herkese hayırlı sabahlar mutlu umutlu bi gün olmak dileğiyle İki ay önce 28oldu giden ay 23 oldu normalde o 28 ine olduğumda 10 günüm geçmişti hiç giden aylarda aynı gün olmaz mutlak erken olur bi iki gün bakalım hayırlısı ha bide iki gündür idrara aşırı fazla çıkıyorum

Arkadaşlar bu normal mi 4 aylık evliyiz yeni evlendigimde bile göğüslerim agrimamisdi ama şimdi uçları çok ağrıyor sizce de hamilelik belirtisi deyilmi tamam belimin ağrısı kayma var ondan diyim kasiklarimin ağrısı kum geçirmekten diyon tabi bitek sağ kasigim agriyo ama sizce bu ne idrarada fazla çıkıyorum azda olsa bi haftada iki defa başım döndü bekliyimmi biraz daha

dadlim bu söylediklerin gebelik belirtisi de olabilir

çok da düzensiz değilmiş adetin.ben senin yerinde olsam yapardım çok sabırsızımdır.
ama normal test alma
erken gebelik testi al
onlar daha kesin sonuç veriyor

canimm hayirli olsun bebişin, Allah tamamina erdirsin inşallah.
ilaç vb şeyler kullandimi ikizlerin olmasi için
ne güzel ya rabbim ol dedi mi oluyo

Canım ikiz olması için bir şey kullanmadım, adet düzensizliğim vardı ve yumurtalarım ya çatlamıyordu ya da çok geç çatlıyordu bizde günü hesaplayamıyorduk. Doktorum adet düzenleyici ve klomen vermişti. Klomen verdiği ilk ay hamile kaldım. 6.haftada ikiz olduğunu anladı. Rabbimin armağını diyebilirim. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Amiin canim. Bende klomen kullaniyorum bu ay bakalim,
inşallah rabbim banada nasip eder.

kızlar bugün adet günüm şimdi test yaptım negatif çıktıacaba erkenmi davrandım test için

kızlar bugün adet günüm şimdi test yaptım negatif çıktıacaba erkenmi davrandım test için
Bence erken gibi benimde bir günüm geçti test yapmadım daha bekliyorum sık ma canını hemen erkendir allah hayirrlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…