Dr daha az dedi bir hafta sora gel dedi bilmiyorum ben acil de test yaptırdım yarin da jinekolog a gidicemde bilmiyorum yarın kalp atışları ni dinleyen bilirmiyimacaba bide son adet tarihine göre 5 haftalik dogrumubusenin beta hcg bayağı yüksek çıkmış canım
benim 74.91 di...ikiz olabilir mi acaba?dr. bişey söylemedi mi?
ben 4 gün kala yaptım çıkmadı
saatler sonra çok çok silik bi çizgi belirdi.hatta günlerce gittim geldim baktım çizgi var mı diye.o kadar belirsizdi yani.ben ce 2 gün kala yap ama biliyorum,dediğin gibi beklemek çok zor
inşallah bitanem dualarini bekliyorum
Dua et bana canımhadi ya kuzum valla bende seni merak ediyordum git bakalim :/
Dua et bana canım(
günaydınlar,dün adet oldum onca belirtiye rağmen, ilk ay başarısız. bakalım bu ay ne olacak
ilk aydan hamile kalma olasılıgı %15 diye biliyorum . Hıc sıkma canını . Bizim de ilk ayımız . Arada kasıklarım yokluyor ama yıne de hamilileğie yormak istemiyorum . İlk ay çünkü :)
Umarım en kısa zamanda kavusursun bebegıne ..
Reglime 6 gün var, idrar testi yapsam predictor early de silikteolsa çıkar mı acaba, beklemek inanılmaz kötü
öyle miymiş, aslında ümitli de değildim ama mide bulantıları gecikme falan olunca hazırlamışım herhalde kendimi. hayırlısı deyip önümüze bakıcaz yapacak başka birşey yok. sağol canımben de senin için aynı temennide bulunuyorum. sağlıkla inşallah :)
canim predictorle benim cok dilim yandi.
4 gun kala ucuz test ile silik cizgi gordum bence bekle
Ah bilsem kuzum geç mi erken mi vallahi Allah'ın Gücüne gitmesin bırakıcam artık uğraşmicam artıkinsallah olumlu sonuclar alirsin canim halbuki baya umitliydik senden ama :/ gec yumurttlama oldu sanirim
Vişneliturtam yaptım valla 10 gün kala yapmıştım 6 gün kala yine yaptımmmm2 gün sonra tekrarlayayım bari
Ah bilsem kuzum geç mi erken mi vallahi Allah'ın Gücüne gitmesin bırakıcam artık uğraşmicam artık
merhaba arkaşlarr. bir sorum olucak sizeee
adetime 6-7 gün falan var adet agrısı gıbı agrım var 3-4 gündür bugun doktora gittim doktor rahminde kalınlaşma var gebelik olabilir dedi. internetten araştırdım biraz rahim kalınlaşması gebelıkte olan olmus adet olaanda. nolurrrr bana bişey diyin yaaaa
ay ne güzel bizde bu ay boşverdik başka şeylerle ilgilendik ve bugün beklenen adet günüm hala olmadım ama testte yapmadım şuan çok merak ediyorum olup olmadığınıoluruna birak bebegim stres etkilio cok ben bosverdigim zaman kaldim hamile :)
ay ne güzel bizde bu ay boşverdik başka şeylerle ilgilendik ve bugün beklenen adet günüm hala olmadım ama testte yapmadım şuan çok merak ediyorum olup olmadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?