Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Dr daha az dedi bir hafta sora gel dedi bilmiyorum ben acil de test yaptırdım yarin da jinekolog a gidicemde bilmiyorum yarın kalp atışları ni dinleyen bilirmiyimacaba bide son adet tarihine göre 5 haftalik dogrumubu

günaydınlar,dün adet oldum onca belirtiye rağmen, ilk ay başarısız. bakalım bu ay ne olacak

ilk aydan hamile kalma olasılıgı %15 diye biliyorum . Hıc sıkma canını . Bizim de ilk ayımız . Arada kasıklarım yokluyor ama yıne de hamilileğie yormak istemiyorum . İlk ay çünkü :)
Umarım en kısa zamanda kavusursun bebegıne ..

öyle miymiş, aslında ümitli de değildim ama mide bulantıları gecikme falan olunca hazırlamışım herhalde kendimi. hayırlısı deyip önümüze bakıcaz yapacak başka birşey yok. sağol canımben de senin için aynı temennide bulunuyorum. sağlıkla inşallah :)

Amiiin canım inşallah

merhaba arkaşlarr. bir sorum olucak sizeee
adetime 6-7 gün falan var adet agrısı gıbı agrım var 3-4 gündür bugun doktora gittim doktor rahminde kalınlaşma var gebelik olabilir dedi. internetten araştırdım biraz rahim kalınlaşması gebelıkte olan olmus adet olaanda. nolurrrr bana bişey diyin yaaaa

canim bekle bakalim 6 7 gun.
insallah sokulmezsin melegin gelir

kızlar merhaba, benim adetim düzensiz genelde bu ayda 3 gun geçtı dün gece kan testi yaptırdım 5,25 puan çıktı. doktor sınırda olduğunu bir daha tekrarlamam gerektiğini söyledi. yarın yapsam olurmu yoksa 1 hafta gibi bir süre bekleyim mi? cıkn deger cıdden sınır mı gebelık olabılır mı

ay ne güzel bizde bu ay boşverdik başka şeylerle ilgilendik ve bugün beklenen adet günüm hala olmadım ama testte yapmadım şuan çok merak ediyorum olup olmadığını

insallah gelmistir melegin kuzum beklemek zor yasadim biliorum 12 ay boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…