Selam hanımlar ben de aranıza yeni katıldım. Benim de günüm 1 Haziran Pts, sizinle beklemek istedim. Ama ben yarın dayanamayıp clearblue dijital test yapacağım. Ah ah ...
Anlar canım en büyük belirtiside goguslerde ağrı şişlik en büyüğü bubenim merak ettiğim konuda adetime 7 gün var adet öncesi bariz belirti oluyor mu yani insan hamile ise adet öncesi mutlaka anlar mı?
bende hiç belirti yok da..
Hoş geldinSelam arkadaslar, forumu uzun zamandir takip etmeme ragmen araniza yeni katildim.
Bir haftadir goguslerde hassasiyet, akinti gibi belirtilerim var. Dunden itibaren de adet oncesi hissedilen rahimde hareketlenmeler hissetmeye basladim.
Reglime henuz 9 gun var.
Tek basima degil de sizinle beklemek istedim, geldim.
Nasil gecicek bu 9 gun bilmem!
Hoşbuldum MerveKoseSafi, çok haklısın aslında. Biraz sabırlı olmak lazım. Senin de heyecanını anlıyorum. Umarım hepimiz hayırlısıyla güzel haberler veririz.
Bu heyecanlar ve sabirsizliklar bana bir yerden tanıdık geliyor amaHosgeldin ilbilgecigim,
Benden dort gun onceymis gunun az kalmis, keske birazcik sabrediverseydin. Fakat sabirsizligini anlamiyor da degilim, ben de kendimi zor tutuyorum!
Umarim haberdar eder, guzel haberlerini verirsin.
Bu heyecanlar ve sabirsizliklar bana bir yerden tanıdık geliyor ama
Benim 1 hafta kaldı ölüyorum heyecandan,az önce kahverengi akıntı geldi yarın gidip test mi alsam diye düşünüyorum kafayı yemek üzereyimmmmSelam arkadaslar, forumu uzun zamandir takip etmeme ragmen araniza yeni katildim.
Bir haftadir goguslerde hassasiyet, akinti gibi belirtilerim var. Dunden itibaren de adet oncesi hissedilen rahimde hareketlenmeler hissetmeye basladim.
Reglime henuz 9 gun var.
Tek basima degil de sizinle beklemek istedim, geldim.
Nasil gecicek bu 9 gun bilmem!
4 gün öncesinden belli oluyo muuuu,1hafta nasıl beklicem diyodum 3gün daha bekler testimi yapsrım ozaman hahahaha (gerçi o 3 günü bile nasıl beklicem bilmiyorum)Hosgeldin kuzum biraz erkenden yapicaksin testi negatif cikabilir.
ben bile yumurtlamadan 9 gun sonra regle 4 gun kala silik cizgi ile ogrendim.
hayirli olsun insallah pozitif sonuc alirsiniz kizlar bu ay
Aynen öyle canım. Da işte ne biliyim insan gene de hani niye olmadığına degil de bi sorun mu var acaba diye korkuyor.üzülüyorVoronescigim, sakin uzme kendini. Daha onceden yazdigin mesajlara gore sadece dort aydir bekliyorumussun.
Gelecek aya olur insallah!
4 gün öncesinden belli oluyo muuuu,1hafta nasıl beklicem diyodum 3gün daha bekler testimi yapsrım ozaman hahahaha (gerçi o 3 günü bile nasıl beklicem bilmiyorum)
Benim 1 hafta kaldı ölüyorum heyecandan,az önce kahverengi akıntı geldi yarın gidip test mi alsam diye düşünüyorum kafayı yemek üzereyimmmm
Canim insallah bi sorun yoktur, var ise de asla umut kaybetmemek lazim, asilmayacak hicbir engel yok.Aynen öyle canım. Da işte ne biliyim insan gene de hani niye olmadığına degil de bi sorun mu var acaba diye korkuyor.üzülüyor
slm hanimlar adetime daha olmasina ragmen bende bu sabah test yaptim ama malesef negatif . herzamnki gibi hep test yapmicam diyorum ama kendimi tutamiyorum seytan durtuyo resmen yap yap yap diye sonra test sonucum tabiki IIISSSYANNNNNN :)
selam tatlim az daha sabret insallah melegin gelmistir
inslhhh cnm allahtan umit kesilmez ama kismet iste. bu ay erken yumurtlamistim halbukiiiadet duzensizligi ne kotu bisey yaaa
Selam hanımlar ben de aranıza yeni katıldım. Benim de günüm 1 Haziran Pts, sizinle beklemek istedim. Ama ben yarın dayanamayıp clearblue dijital test yapacağım. Ah ah ...
yarin adet gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?