Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Selam hanımlar ben de aranıza yeni katıldım. Benim de günüm 1 Haziran Pts, sizinle beklemek istedim. Ama ben yarın dayanamayıp clearblue dijital test yapacağım. Ah ah ...

Hosgeldin kuzum biraz erkenden yapicaksin testi negatif cikabilir.
ben bile yumurtlamadan 9 gun sonra regle 4 gun kala silik cizgi ile ogrendim.
hayirli olsun insallah pozitif sonuc alirsiniz kizlar bu ay

Hoş geldin bende yeni katılmıştım katıldıktan iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim darisida sana yani tüm isteyenlere inşallah

Hoşbuldum MerveKoseSafi, çok haklısın aslında. Biraz sabırlı olmak lazım. Senin de heyecanını anlıyorum. Umarım hepimiz hayırlısıyla güzel haberler veririz.
Hosgeldin ilbilgecigim,
Benden dort gun onceymis gunun az kalmis, keske birazcik sabrediverseydin. Fakat sabirsizligini anlamiyor da degilim, ben de kendimi zor tutuyorum!

Umarim haberdar eder, guzel haberlerini verirsin.
Bu heyecanlar ve sabirsizliklar bana bir yerden tanıdık geliyor ama

Voronescigim, sakin uzme kendini. Daha onceden yazdigin mesajlara gore sadece dort aydir bekliyorumussun.
Gelecek aya olur insallah!

Benim 1 hafta kaldı ölüyorum heyecandan,az önce kahverengi akıntı geldi yarın gidip test mi alsam diye düşünüyorum kafayı yemek üzereyimmmm

Hosgeldin kuzum biraz erkenden yapicaksin testi negatif cikabilir.
ben bile yumurtlamadan 9 gun sonra regle 4 gun kala silik cizgi ile ogrendim.
hayirli olsun insallah pozitif sonuc alirsiniz kizlar bu ay
4 gün öncesinden belli oluyo muuuu,1hafta nasıl beklicem diyodum 3gün daha bekler testimi yapsrım ozaman hahahaha (gerçi o 3 günü bile nasıl beklicem bilmiyorum)

Voronescigim, sakin uzme kendini. Daha onceden yazdigin mesajlara gore sadece dort aydir bekliyorumussun.
Gelecek aya olur insallah!
Aynen öyle canım. Da işte ne biliyim insan gene de hani niye olmadığına degil de bi sorun mu var acaba diye korkuyor.üzülüyor

4 gün öncesinden belli oluyo muuuu,1hafta nasıl beklicem diyodum 3gün daha bekler testimi yapsrım ozaman hahahaha (gerçi o 3 günü bile nasıl beklicem bilmiyorum)

benim belli oldu birtanem erken dollenme sanirim :)
zaten 2 hafta onde gelio gelisimi

slm hanimlar adetime daha olmasina ragmen bende bu sabah test yaptim ama malesef negatif . herzamnki gibi hep test yapmicam diyorum ama kendimi tutamiyorum seytan durtuyo resmen yap yap yap diye sonra test sonucum tabiki IIISSSYANNNNNN :)

Benim 1 hafta kaldı ölüyorum heyecandan,az önce kahverengi akıntı geldi yarın gidip test mi alsam diye düşünüyorum kafayı yemek üzereyimmmm

Canim valla bana o yerlesme akintisi gibi geldi, hamilesin buyuk olasilikla bence!
Amca bekle yine de istersen. :)

Aynen öyle canım. Da işte ne biliyim insan gene de hani niye olmadığına degil de bi sorun mu var acaba diye korkuyor.üzülüyor
Canim insallah bi sorun yoktur, var ise de asla umut kaybetmemek lazim, asilmayacak hicbir engel yok.
Benim onumde ablam gibi bir ornek oldugu icin daha pozitifim bu konuda.
Ablam 17 yillik evli, evliligi suresince 3 kez tup bebek, defalarca da asilama yapildi fakat hic birisi ise yaramadi.
Taaaa ki gecen seneye kadaar. Ablam artik tibbi yardim almaktan vaz gecti, stresliydi cok onceden, stresi atti bi kenara.
Ve is yerindeyken gozu kararip basi donmesi uzerine is arkadaslarinin israrina dayanamayip idrar testi yaptiginda iki cizgiyi yakaladi!
Ise bak yani, kendini parcaladi o doktor senin bu doktor benim.
Simdi yegenim 1 yasinda ve Ablam ikinciye hamile. :)
Darisi bebek bekleyen herkesin basina!

slm hanimlar adetime daha olmasina ragmen bende bu sabah test yaptim ama malesef negatif . herzamnki gibi hep test yapmicam diyorum ama kendimi tutamiyorum seytan durtuyo resmen yap yap yap diye sonra test sonucum tabiki IIISSSYANNNNNN :)

selam tatlim az daha sabret insallah melegin gelmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…