:)) inaşallah hayırlısıyla.... test yapayım sizce bugün??insallah gelmistir melegin kuzum beklemek zor yasadim biliorum 12 ay boyunca
:)) inaşallah hayırlısıyla.... test yapayım sizce bugün??
tamam inşallah :) teşekkür ederimyarin ilk idrarla yap bebegim daha saglikli olur
yazdıkların bana ümit oldu. Ben de 1 buçuk yıl hap kullandım. . Haziran da bırakalı 1 sene olacak. Bebis yok. O halde hamis kalmamà acaba bir iki ay mi kaldı ay inşallah gelsin artık.Arkadaşlar merhabalar, uzun zamandir bakamdim baya yoğunum bu aralar , öncelikle bebis isteyen herkese rabbim nasaip etsin, arkadaşlar özellikle korunanlara yönelik birşeyler söylemek istiyorum çünkü hemen hamile kalmadiği icin çok üzülen görüyorum hapla korunanlar çogu geç hamile kaliyor bu bilimsel bir gerçek yine doğal olmayan diğer korunma yöntemleri sebebiyle hamile kalmak zorlaşıyor yani korunmayi braktiktan hemen sonra hamile kalmak biraz zor o yüzden üzülmeyin bir yil ve üzeri bekler tüm doktorlar. Bu arada biz doğal korunmayla korunduk hep 4 yillik evliyim :)
Canim bu durumu doktoruna sorabilirsin ve internetten de araştir doktorlarin bu konularda yazilmiş makaleleri var amacim boş ümit dağitmak değil, dışardan gelen seylerin vucutta braktigi etkiler mutlaka oluyor,benim köylüm olan bir kiz yillarca hap kullanmis sonra brakmis tam 5 sene olmadi cocugu simdi 2 guzel kizi var :)yazdıkların bana ümit oldu. Ben de 1 buçuk yıl hap kullandım. . Haziran da bırakalı 1 sene olacak. Bebis yok. O halde hamis kalmamà acaba bir iki ay mi kaldı ay inşallah gelsin artık.
Doktorlar düzenleyici diyor hap etkilemek deyip kesip attı 2 ayrı doktora sordum.. Stres yapma diyip gönderiyorlar.bilmiyorm artıkCanim bu durumu doktoruna sorabilirsin ve internetten de araştir doktorlarin bu konularda yazilmiş makaleleri var amacim boş ümit dağitmak değil, dışardan gelen seylerin vucutta braktigi etkiler mutlaka oluyor,benim köylüm olan bir kiz yillarca hap kullanmis sonra brakmis tam 5 sene olmadi cocugu simdi 2 guzel kizi var :)
5 seneye yaşım 33 olur .oyyyy çok geCC. Allahım o kadar bekletmesiinnnCanim bu durumu doktoruna sorabilirsin ve internetten de araştir doktorlarin bu konularda yazilmiş makaleleri var amacim boş ümit dağitmak değil, dışardan gelen seylerin vucutta braktigi etkiler mutlaka oluyor,benim köylüm olan bir kiz yillarca hap kullanmis sonra brakmis tam 5 sene olmadi cocugu simdi 2 guzel kizi var :)
Canim allah bekletmeden versin yavrunu inşallah.. Elbet ben tıpçı değilim ne kimyadan ne biolojiden anlarim fakat bu yaşıma kadar gerek gördüklerim gerekse bilimin zamanla kendiyle çelişdiği olaylari görünce benim dediğim mantikli oluyor yani canan karatayin dedigi gibi ilaclar zehirdir, düşün ki senin gebe kalmani engelliyor nasil oluyor 24 saat etkisi var gibi dursada bence tahribat yapiyor tabi bunlar benim şahsi kanaatim, bu arada 1 veya 2 sene bekletiyor doktorlar imkanin varsa özele git iyice araştir samimi paraci olmayan bir doktor olmasina özen göster. Hakkinda hayirlisi evlat evin neşesi zorluğu çok ama güzellikleride çok... Şuan ikinciye hamileyim rabbim seninde karnini doldursun inşallah...Doktorlar düzenleyici diyor hap etkilemek deyip kesip attı 2 ayrı doktora sordum.. Stres yapma diyip gönderiyorlar.bilmiyorm artık
. 4 aydır çok istedim . Artık sanki olmayacakmis gibi geliyor. Peki sence ben ne yapiyim tatilde ozelllere gidip rahim filmi . Aşılama falan isteyim mİ. Yoksa eylülé kadar beklesem mi
Ben ilk hamileliğimde sat'a 5 gün falan vardı bhcg 4 çıkmıştı sonra yükseldi birkaç gün sonra tekrarla testi canım hakkınızda hayırlı olan olsun inşallah :)kızlar merhaba, benim adetim düzensiz genelde bu ayda 3 gun geçtı dün gece kan testi yaptırdım 5,25 puan çıktı. doktor sınırda olduğunu bir daha tekrarlamam gerektiğini söyledi. yarın yapsam olurmu yoksa 1 hafta gibi bir süre bekleyim mi? cıkn deger cıdden sınır mı gebelık olabılır mı
canim bugün dr.kontrolüm vardi,yarin ilk idrarla yap bebegim daha saglikli olur
Hoşgeldin canimmmSelam arkadaslar, forumu uzun zamandir takip etmeme ragmen araniza yeni katildim.
Bir haftadir goguslerde hassasiyet, akinti gibi belirtilerim var. Dunden itibaren de adet oncesi hissedilen rahimde hareketlenmeler hissetmeye basladim.
Reglime henuz 9 gun var.
Tek basima degil de sizinle beklemek istedim, geldim.
Nasil gecicek bu 9 gun bilmem!
Hosbuldum minnurcum. :*Hoşgeldin canimmm
inşallah bebişin gelmiştir canimHosbuldum minnurcum. :*
canim bugün dr.kontrolüm vardi,
klomen kullandim bu ay adetimin
12. günü bugün dr. yumurtan yavaş gelişiyor dedi.
33 günde bir adet oluyorum. ne yapmam lazim
benim yaaa offf kafayi yicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?