Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ayyy süpersin yaaa. Ne kadar güzel bir örnek. Doktor eşin de sen de problem yok diyo.ne biliyim artık . Dediğin gibi zamanı gelince olacaktır. .Bi tek işte ben 29 à gircem geç kalıyorum die stres yapıyorum

bebegim dogumdan sonra regl duzenli sekilde gelmez gecikebilir.
korunma olmadimi olmamissa biraz sikinti olabilir.
insallah yoktue
ben korunamiyorum zaten esiminde korunma sekli cok saglikli oldugunu dusunmuyorum.ben seviyorum cocuklari kalabalik bi ailem olsun istiyorum ama oglum cok kucuk emziriyorum eger hamile kalirsam erken donemde cok uzulurum oglum icin ama allah gonderirsede yapcak bisey yok tabi ki

bende seviyorum da emziriyorsun ya o yuzden dedim.
hakkinda neyse hayirlisi o olsun canim ilk bebegin mi?
once doya doya oglusunla ilgilen sonra ki kismet artik gerci olursada ikiz gibi buyurler oda ayri :)

Ayyy süpersin yaaa. Ne kadar güzel bir örnek. Doktor eşin de sen de problem yok diyo.ne biliyim artık . Dediğin gibi zamanı gelince olacaktır. .Bi tek işte ben 29 à gircem geç kalıyorum die stres yapıyorum

ablam 37 yasinda, bak bi tane daha ornek sana. Hem de onlarin ikisinde de sorun vardi.

bende seviyorum da emziriyorsun ya o yuzden dedim.
hakkinda neyse hayirlisi o olsun canim ilk bebegin mi?
once doya doya oglusunla ilgilen sonra ki kismet artik gerci olursada ikiz gibi buyurler oda ayri :)
ilk bebegim canim bnde tadini cikartmak istiyorum ve anne sutunu iyice alsin istiyorum.ay bide hem anne tarafinda hem baba tarafinda cogu kisi ikiz cocuklari oluyor bide ondan korkuyorum

ilk bebegim canim bnde tadini cikartmak istiyorum ve anne sutunu iyice alsin istiyorum.ay bide hem anne tarafinda hem baba tarafinda cogu kisi ikiz cocuklari oluyor bide ondan korkuyorum

benim degil de esimin annesi kayinvalidem ikiz :) .
suan tekil gebeligim 2 ay sonra nasipse kucagimiza alicaz kizimizi bende cok korkuyorum ikinciye kalirsam ve ikiz olursa die .
ama allah verdikten sonra kabulumuz deyip bakicaz sanirim.
esim korunucak benim de korkuyorum genede.
spiral dusundum onuda yok kaydi yok ip koptu muhabbeti var.
allah yardimccimiz olsun sen test yaptin mi

allah kucagina almayi nasip etsin ooncelikle. daha test yapmadim acikcasi tedt yapmaya korkuyorum ilk bebegimde bir yil boyunca test yapmistim hevesle ama simdi korkuyorum daha dogum yapali bir kez adet oldum oda adetmiydi bilmiyorum gercide

allah kucagina almayi nasip etsin ooncelikle. daha test yapmadim acikcasi tedt yapmaya korkuyorum ilk bebegimde bir yil boyunca test yapmistim hevesle ama simdi korkuyorum daha dogum yapali bir kez adet oldum oda adetmiydi bilmiyorum gercide

amin canim allah razi olsun insallah.
korkunun ecele faydasi yok derler yapman lazim canim ne zaman regl oldun.
adet miktarindada degisme oluyormus dogumdan sonra.
umarim negatif cikar sende doya doya oglusunu buyutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…