- 27 Mayıs 2015
- 228
- 169
- 53
Yaptım tatlım az önce diğer forumda da yazdım "pozitif idrar tahlilleri" , maalesef negatif. Hiç beğenmedim testi.Merhabalar canım yaptın mı testini, o testi hiç kullanmadım merak ediyorum :)
inlsh cnm onuda hayatinta 1 kere kullanmak nasip etsin yada kac cocuk istiyosan o kadar :)Merhabalar canım yaptın mı testini, o testi hiç kullanmadım merak ediyorum :)
Vallahi bende begenmedim o zaman, aynı gündeyim seninle sabırla bekleyelim bakalımYaptım tatlım az önce diğer forumda da yazdım "pozitif idrar tahlilleri" , maalesef negatif. Hiç beğenmedim testi.
inlsh cnm onuda hayatinta 1 kere kullanmak nasip etsin yada kac cocuk istiyosan o kadar :)
Vallahi bende begenmedim o zaman, aynı gündeyim seninle sabırla bekleyelim bakalım
inşallah canim yaallah allah hicbir fikrim yok birtanem bekle bakalim imsallah saglikli bir yumurta olur da dollenir
Ayyy süpersin yaaa. Ne kadar güzel bir örnek. Doktor eşin de sen de problem yok diyo.ne biliyim artık . Dediğin gibi zamanı gelince olacaktır. .Bi tek işte ben 29 à gircem geç kalıyorum die stres yapıyorumCanim insallah bi sorun yoktur, var ise de asla umut kaybetmemek lazim, asilmayacak hicbir engel yok.
Benim onumde ablam gibi bir ornek oldugu icin daha pozitifim bu konuda.
Ablam 17 yillik evli, evliligi suresince 3 kez tup bebek, defalarca da asilama yapildi fakat hic birisi ise yaramadi.
Taaaa ki gecen seneye kadaar. Ablam artik tibbi yardim almaktan vaz gecti, stresliydi cok onceden, stresi atti bi kenara.
Ve is yerindeyken gozu kararip basi donmesi uzerine is arkadaslarinin israrina dayanamayip idrar testi yaptiginda iki cizgiyi yakaladi!
Ise bak yani, kendini parcaladi o doktor senin bu doktor benim.
Simdi yegenim 1 yasinda ve Ablam ikinciye hamile. :)
Darisi bebek bekleyen herkesin basina!
heycanlida arkadasim ben 4 martta dogum yaptim
yeni dogum yaptim dusun yani pskolojimi evet suphem var arkadasimabow kiz daha yeni dogurmussun :)
hayirli olsun rabbim size bagislasin hayirdir suphen mi var yoksa
yeni dogum yaptim dusun yani pskolojimi evet suphem var arkadasim
bu topici hep heyecanla takip ediyorum kızlar
rabbim herşeyi gönlünüze göre versin
ben korunamiyorum zaten esiminde korunma sekli cok saglikli oldugunu dusunmuyorum.ben seviyorum cocuklari kalabalik bi ailem olsun istiyorum ama oglum cok kucuk emziriyorum eger hamile kalirsam erken donemde cok uzulurum oglum icin ama allah gonderirsede yapcak bisey yok tabi kibebegim dogumdan sonra regl duzenli sekilde gelmez gecikebilir.
korunma olmadimi olmamissa biraz sikinti olabilir.
insallah yoktue
ben korunamiyorum zaten esiminde korunma sekli cok saglikli oldugunu dusunmuyorum.ben seviyorum cocuklari kalabalik bi ailem olsun istiyorum ama oglum cok kucuk emziriyorum eger hamile kalirsam erken donemde cok uzulurum oglum icin ama allah gonderirsede yapcak bisey yok tabi ki
Ayyy süpersin yaaa. Ne kadar güzel bir örnek. Doktor eşin de sen de problem yok diyo.ne biliyim artık . Dediğin gibi zamanı gelince olacaktır. .Bi tek işte ben 29 à gircem geç kalıyorum die stres yapıyorum
ilk bebegim canim bnde tadini cikartmak istiyorum ve anne sutunu iyice alsin istiyorum.ay bide hem anne tarafinda hem baba tarafinda cogu kisi ikiz cocuklari oluyor bide ondan korkuyorumbende seviyorum da emziriyorsun ya o yuzden dedim.
hakkinda neyse hayirlisi o olsun canim ilk bebegin mi?
once doya doya oglusunla ilgilen sonra ki kismet artik gerci olursada ikiz gibi buyurler oda ayri :)
ilk bebegim canim bnde tadini cikartmak istiyorum ve anne sutunu iyice alsin istiyorum.ay bide hem anne tarafinda hem baba tarafinda cogu kisi ikiz cocuklari oluyor bide ondan korkuyorum
allah kucagina almayi nasip etsin ooncelikle. daha test yapmadim acikcasi tedt yapmaya korkuyorum ilk bebegimde bir yil boyunca test yapmistim hevesle ama simdi korkuyorum daha dogum yapali bir kez adet oldum oda adetmiydi bilmiyorum gercidebenim degil de esimin annesi kayinvalidem ikiz :) .
suan tekil gebeligim 2 ay sonra nasipse kucagimiza alicaz kizimizi bende cok korkuyorum ikinciye kalirsam ve ikiz olursa die .
ama allah verdikten sonra kabulumuz deyip bakicaz sanirim.
esim korunucak benim de korkuyorum genede.
spiral dusundum onuda yok kaydi yok ip koptu muhabbeti var.
allah yardimccimiz olsun sen test yaptin mi
allah kucagina almayi nasip etsin ooncelikle. daha test yapmadim acikcasi tedt yapmaya korkuyorum ilk bebegimde bir yil boyunca test yapmistim hevesle ama simdi korkuyorum daha dogum yapali bir kez adet oldum oda adetmiydi bilmiyorum gercide
29 nisanda adet oldum yarin adet gunum canim ins tadini cikartirimamin canim allah razi olsun insallah.
korkunun ecele faydasi yok derler yapman lazim canim ne zaman regl oldun.
adet miktarindada degisme oluyormus dogumdan sonra.
umarim negatif cikar sende doya doya oglusunu buyutursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?