merhaba günüm iki gün geçti.hasta olduğum için doktora gitmem gerekti. bebek istiyoruz günüm geçti dedim ve kan tahlili aldılar.ebe hemen baktı kan hcg testinde 2 çizgi çıktı belirgin bir şekilde.yüzde 99 hamilesin dedi ama kesin sonuç yarın gelecekmiş:)
Ah canım bende bir anlasam. Benimde baya su gibi akıntım var. Kimi regl öncesi hazırlık akıntı demiş, kimi gebelik öncesi belirti demiş.
canim ayniYa işte turtacım...çok mu monotonlaştırıp mekanikleştiriyorum diye düşünüyorum....saatli tıkır tıkır...ondan mı olmuyor acaba diyorum
Ay kızlar Alla en ka zamanda göbüşlerimizi doldurup, oldu mu olmadı mı stresinden kurtarsın bizi inşallah
Ayy hadi inşalllah canım benim, inşallah çıkar. Dualarım seninle. Ama çıkmazsa üzülmek yok. Daha zamanımız var tamam mı canım benim :)
S sup
suphecisirine canım sonuç 1.20 çıktı ama laborant henüz çok erken çıkmaz dedi bakalım 7 gün var cnm inşallah artar değerimizz
Valla bakıp görüp öğreneceğiz artık. Bende tuhaf seyler oluyor. Regl mi gebelik mi anlamadım geciktim zaten
canim nasilsinben hic belirti yasamadim hatta regl olacam die koca paket ped almistim
canim nasilsinbata 6 gün kaldii test yapsam çikarmi ki 2 gün kala yapacaktim ama
dayanamiyacağim galiba
Olsun kırmızılar gelmediği sürece hala bir umudumuz var :))Evet canım 1,20 iyiymiş yine benimki 0,3 cıkmıştı :)))
canim nasilsinbata 6 gün kaldii test yapsam çikarmi ki 2 gün kala yapacaktim ama
dayanamiyacağim galiba
_Minnur_ canım bencede bekle ben bugün yaptım kan testi 7gün var bata 1.20 çıktı henüz çok erken çıkmaz dedi loborant ama ben yinede baktırdım
@visngercekten 7 gun kala cikmaz tatlim baya erken yaptirmissin sen
@visn[/QUOT
Allah iyilik versin canimmama ya negatif cikarsa ?
benim 5 gun kala varla yok arasi gibi cikmisti az sık disini kiz
cok sukur iyiyiz bebegim seni merak ediyordum :)
1.20 pozitif sayilmiyor muydu canim_Minnur_ canım bencede bekle ben bugün yaptım kan testi 7gün var bata 1.20 çıktı henüz çok erken çıkmaz dedi loborant ama ben yinede baktırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?