Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

merhaba günüm iki gün geçti.hasta olduğum için doktora gitmem gerekti. bebek istiyoruz günüm geçti dedim ve kan tahlili aldılar.ebe hemen baktı kan hcg testinde 2 çizgi çıktı belirgin bir şekilde.yüzde 99 hamilesin dedi ama kesin sonuç yarın gelecekmiş:)

ay kesin hamissin idrarda gozuktu ise kandada cikar hayirli olsun canim bnm

Kızlar polikistikoverim var dr yumurta takibi yaptı klomen kulladım yumurtam kendiliğinden oluşuyor ve çatlıyor ama buna rağmen ne gebelik nede adet olamadım geçen ay adet olamadığım için dr tarlusal vermişti ilaç içiminden sonra genelde 3. Yada 4. Gün mutlaka hastalanırdım bu ay 9. Günümdeyim hala hasta olmadım geçen hafta salı günü mide bulantısı ve afedersiniz isal yüzünden hastanelik oldum iğne yapılacağı için betahcg baktırmıştım negatif çıkmıştı tabi test yapılalı 1 hafta oldu fakat benim kafam çok karıştı drum yurt dışında ben nie hastalanmadım ki ?

Ah canım bende bir anlasam. Benimde baya su gibi akıntım var. Kimi regl öncesi hazırlık akıntı demiş, kimi gebelik öncesi belirti demiş.

Valla bakıp görüp öğreneceğiz artık. Bende tuhaf seyler oluyor. Regl mi gebelik mi anlamadım geciktim zaten

Ya işte turtacım...çok mu monotonlaştırıp mekanikleştiriyorum diye düşünüyorum....saatli tıkır tıkır...ondan mı olmuyor acaba diyorum
canim ayni POWERHACK in dedigi gibi orucu actiktan sonra yaparsin. bir de mekanik deneyelim bakalim oyle olur :) hakkimizda hayirlisi insallah guzel haberleri bu ay aliriz ya

S sup
Ay kızlar Alla en ka zamanda göbüşlerimizi doldurup, oldu mu olmadı mı stresinden kurtarsın bizi inşallah
Ayy hadi inşalllah canım benim, inşallah çıkar. Dualarım seninle. Ama çıkmazsa üzülmek yok. Daha zamanımız var tamam mı canım benim :)
suphecisirine canım sonuç 1.20 çıktı ama laborant henüz çok erken çıkmaz dedi bakalım 7 gün var cnm inşallah artar değerimizz

ama ya negatif cikarsa ?
benim 5 gun kala varla yok arasi gibi cikmisti az sık disini kiz
cok sukur iyiyiz bebegim seni merak ediyordum :)
Allah iyilik versin canimm
negatif çikmasin artik yaa offff
bu ay değişik belirtiler yaşiyorum bakalim hayirlisi
bekliyem artik sabirsizca napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…