turtam ben 14 ay oldu evleneli her doktor tüp bebek dedi. gelecek hafta gidiyorum doktora. dua edin bana tüp bebek tutsun
tüpler tıkalı, çikolata kisti ameliyatı oldum suan hala var ... ıvır zıvır iştehmm demekki sende yada esinde bir sıkinti varmis ki demis doktor insallah tutar ya cogu kisi ilk tup bebek denemesinde kaliyor umarim tutar gelir bebisin
tüpler tıkalı, çikolata kisti ameliyatı oldum suan hala var ... ıvır zıvır işte
Bende burda sizlerle beraber bekleyeyim o zaman kızlar :) adetime 5 gün kaldı ama nedense artık eskisi gibi kocaman bir hevesle hamile mitin acaba diyerek beklemiyorum, artık nasip Rabbim ne zaman ol derse, o zaman olacak inşallah. İnşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
Ayy amin canım ya amin inşallah, hamile olduğumu öğrensem bu ay bana bayram olur heralde, o kadar çok istiyorum ki anlatamam ve sizlerle paylaşınca n biraz rahatlıyorum. B bir de 7 ay önce düşük yaptım onun da korkusu var azcık. Öyle işte ben konuşmaya başlayınca susmuyorum kusuruma bakmayın kızlarbatlar baya yakinmis kizlar umarim hepinizden hamislik haberi gelir topigimiz şenlenir
Ayy amin canım ya amin inşallah, hamile olduğumu öğrensem bu ay bana bayram olur heralde, o kadar çok istiyorum ki anlatamam ve sizlerle paylaşınca n biraz rahatlıyorum. B bir de 7 ay önce düşük yaptım onun da korkusu var azcık. Öyle işte ben konuşmaya başlayınca susmuyorum kusuruma bakmayın kızlar
Ay Allah binlerce kez razı olsun canım ya inan sözlerin çok iyi geldi, içim çok rahatladı :) iyiki varsın iyiki varsınız kızlar :) sizlerden çok çok dua istiyorum, duanızı eksik etmeyin canlar :):) korkma canim benim demekki bu dunyada yiyecek ekmegi yokmus rabbim bunu nasip gormus..
olsun birtanem konus sorun yok
insanin bu zamanlarda dertlesmeye ihtiyaci oluyor yasadigim icin biliyorum :)
Canım tatlil yaptırmamıza an itibari ile 3 gün kaldı:)) sen herhangi belirti varmı bende arada kasık ağrısı oluyor gebelikle ilgili hiç belirtim yokkk
Canım bilmişlik taslamak istemem ama ben düşük yaptığım gebeliğimde hiçbir belirti yaşamadım sadece adetim 3 gün geciktiğinde uyku hali olmuştu hepsi bu kadar canım.. yani diyeceğim o ki kafana belirti yok diye takma hiç belli olmaz belkide bebişin belirtisiz gelmiştir :)Bel ağrım ve akıntım var ama regl belirtisi de olablir. 2 gün öncesine kadar kasık batmalarım oluyordu ama onlarda geçti
Bel ağrım ve akıntım var ama regl belirtisi de olablir. 2 gün öncesine kadar kasık batmalarım oluyordu ama onlarda geçti
Ayy hadi inşalllah canım benim, inşallah çıkar. Dualarım seninle. Ama çıkmazsa üzülmek yok. Daha zamanımız var tamam mı canım benim :)suphecisirine canım dayanamadım ben kan testi yaptım çıkmıycanı bile bile sonuç birazdan çıkar atarım size
Canım bilmişlik taslamak istemem ama ben düşük yaptığım gebeliğimde hiçbir belirti yaşamadım sadece adetim 3 gün geciktiğinde uyku hali olmuştu hepsi bu kadar canım.. yani diyeceğim o ki kafana belirti yok diye takma hiç belli olmaz belkide bebişin belirtisiz gelmiştir :)
Ay Allah binlerce kez razı olsun canım ya inan sözlerin çok iyi geldi, içim çok rahatladı :) iyiki varsın iyiki varsınız kızlar :) sizlerden çok çok dua istiyorum, duanızı eksik etmeyin canlar :)
Ayy hadi inşalllah canım benim, inşallah çıkar. Dualarım seninle. Ama çıkmazsa üzülmek yok. Daha zamanımız var tamam mı canım benim :)
Benim sürekli akintim oluyor adet öncesi sonrasi aralarda hep var yani. Akıntı olunca gebelik yok demek mi anlamadim akinti adet belirtisi olabilir demis ya arkadasimiz
Amin canım amin çok çok sağolallah hepimizden razi olsun canim bnm sende iyiki varsin
etmezmiyim valla isteyen herkeze dua ediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?