Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bat bugün. Ama gelmedi. Hsg cektirdikten sonra düzensizlik mi oldu acaba. Yada hava değişiminden mi ?? Normalde ağrım falan olurdu. 2 gun oncesinden lekeler gelmeye başlardı. Beklesemmi test yapsam mı. Bilemiyorum sonuclardan korkuyorum

Bende burda sizlerle beraber bekleyeyim o zaman kızlar :) adetime 5 gün kaldı ama nedense artık eskisi gibi kocaman bir hevesle hamile mitin acaba diyerek beklemiyorum, artık nasip Rabbim ne zaman ol derse, o zaman olacak inşallah. İnşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

batlar baya yakinmis kizlar umarim hepinizden hamislik haberi gelir topigimiz şenlenir

batlar baya yakinmis kizlar umarim hepinizden hamislik haberi gelir topigimiz şenlenir
Ayy amin canım ya amin inşallah, hamile olduğumu öğrensem bu ay bana bayram olur heralde, o kadar çok istiyorum ki anlatamam ve sizlerle paylaşınca n biraz rahatlıyorum. B bir de 7 ay önce düşük yaptım onun da korkusu var azcık. Öyle işte ben konuşmaya başlayınca susmuyorum kusuruma bakmayın kızlar

:) korkma canim benim demekki bu dunyada yiyecek ekmegi yokmus rabbim bunu nasip gormus..
olsun birtanem konus sorun yok
insanin bu zamanlarda dertlesmeye ihtiyaci oluyor yasadigim icin biliyorum :)

:) korkma canim benim demekki bu dunyada yiyecek ekmegi yokmus rabbim bunu nasip gormus..
olsun birtanem konus sorun yok
insanin bu zamanlarda dertlesmeye ihtiyaci oluyor yasadigim icin biliyorum :)
Ay Allah binlerce kez razı olsun canım ya inan sözlerin çok iyi geldi, içim çok rahatladı :) iyiki varsın iyiki varsınız kızlar :) sizlerden çok çok dua istiyorum, duanızı eksik etmeyin canlar :)

Canım tatlil yaptırmamıza an itibari ile 3 gün kaldı:)) sen herhangi belirti varmı bende arada kasık ağrısı oluyor gebelikle ilgili hiç belirtim yokkk

Bel ağrım ve akıntım var ama regl belirtisi de olablir. 2 gün öncesine kadar kasık batmalarım oluyordu ama onlarda geçti

Bel ağrım ve akıntım var ama regl belirtisi de olablir. 2 gün öncesine kadar kasık batmalarım oluyordu ama onlarda geçti
Canım bilmişlik taslamak istemem ama ben düşük yaptığım gebeliğimde hiçbir belirti yaşamadım sadece adetim 3 gün geciktiğinde uyku hali olmuştu hepsi bu kadar canım.. yani diyeceğim o ki kafana belirti yok diye takma hiç belli olmaz belkide bebişin belirtisiz gelmiştir :)

Aşkolsun ne bilmişliği:) bende aslında içten içe en büyük belirtinin gecikme olduğunu ve aslında bizim yaşadıklarımızın biraz pskolojik olduğunu biliyorum ama işte insan kendine engel olamıyor canım

Ay Allah binlerce kez razı olsun canım ya inan sözlerin çok iyi geldi, içim çok rahatladı :) iyiki varsın iyiki varsınız kızlar :) sizlerden çok çok dua istiyorum, duanızı eksik etmeyin canlar :)

allah hepimizden razi olsun canim bnm sende iyiki varsin
etmezmiyim valla isteyen herkeze dua ediyorum ben

Benim sürekli akintim oluyor adet öncesi sonrasi aralarda hep var yani. Akıntı olunca gebelik yok demek mi anlamadim akinti adet belirtisi olabilir demis ya arkadasimiz

Benim sürekli akintim oluyor adet öncesi sonrasi aralarda hep var yani. Akıntı olunca gebelik yok demek mi anlamadim akinti adet belirtisi olabilir demis ya arkadasimiz

Ah canım bende bir anlasam. Benimde baya su gibi akıntım var. Kimi regl öncesi hazırlık akıntı demiş, kimi gebelik öncesi belirti demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…