Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

insallah ruyanda gibi pozitif gorursun canim :)
rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin

Canım tatlil yaptırmamıza an itibari ile 3 gün kaldı:)) sen herhangi belirti varmı bende arada kasık ağrısı oluyor gebelikle ilgili hiç belirtim yokkk

Benim de bat yarın Canım. İnşallah bebislerimiz geliyodur çünkü bende de hic bir adet belirtisi yok

günaydınn kızlarrrrrr. bugun bende güzel haberler yok. inşallah sizlerden alırız güzel haberleri

aynen canim cok sukur en azindan duzensiz degil. Hayirlisi artik calisicaz. 17-27 haziran da kampa giriyorum
arkadaşım senle aynıydı durumlar maşallah sen adet de olmuşsun ben daha beklemedeyim..kan evrmiştim ya negatifti..artık biliorm da hamile olmadğmı bari bir an önce sökülsün diyorum offff....ramazanda durumunu bilemicem ama oruç tutmayı düşünüyorsan o tarihleri nasıl değerlendirmek gerekecek? ben oruç da tutmak istiyorum ama bi yandan abdesti vs nasıl yapsam diye düşünüyorum

günaydın kızlar adetim 2 güngeçti hala olmadım gebelik testi de pozitif hala kan vermeye gidemedim yarın sabah gideceğim inş.ama başka bişey değildir di mi hamileyimdir yoksa neden pozitif çıksın test.kafam çok karışık kist mi oldu diye.binbir türlü vesvese var içimde

gunaydin canim endise etmene gerek yok pozitifse hamilesindir hala kan vermedigine sasirdim valla nasil sabrettin o kadar..
vesveselelere bakma sen onlar hep durtuo insani

ramazanda iliski gunahmi ki?
iftardan sonra yaparsin iliskiden 1 2 saat sonra dus alirsin ama vajinayi ogle şapır şapır yikamazsin icini felan..

gunaydin canim endise etmene gerek yok pozitifse hamilesindir hala kan vermedigine sasirdim valla nasil sabrettin o kadar..
vesveselelere bakma sen onlar hep durtuo insani
valla zorla sabrettim hani gidip de negatif çıkmasın iyice bi artsın hcg diye diye bugüne kadar geldim eşim bile benden daha sabırsız davranıyo hadi gidelim hadi gidelim diyip duruyo valla yarın sabah erkenden asm nin yolunu tutucaz hayırlısı olsun :)

Ya işte turtacım...çok mu monotonlaştırıp mekanikleştiriyorum diye düşünüyorum....saatli tıkır tıkır...ondan mı olmuyor acaba diyorum

hmm aslinda ogle yapma vicut gorev gibi gormesin.
send sıkilirsin akisina birak birakabilirsen.
bende ogle yaptim 11 ay boyunca olmadi sonra saldim kendimi 12.ayda oldu

vallah masallah ozaman sana
degerin yuksek cikar merak etme banada haber et ama merak ederm

hmm aslinda ogle yapma vicut gorev gibi gormesin.
send sıkilirsin akisina birak birakabilirsen.
bende ogle yaptim 11 ay boyunca olmadi sonra saldim kendimi 12.ayda oldu
hep bunu duyuyorum herkesten..artık çok bunaldım..5. aydı...gerçi 2 yıllık ilaçtan sonra o da 3 ay korusa 2 ay dielm :)

hep bunu duyuyorum herkesten..artık çok bunaldım..5. aydı...gerçi 2 yıllık ilaçtan sonra o da 3 ay korusa 2 ay dielm :)

demekki serbest birakinca oluyor..
bende hap kullandim uzun sureli regl agrim cok oluyor die doktor kiskende vermisti evlenincede kullandim suresini tam bilmiorumm.
sabir gerektiren is birazda :)

demekki serbest birakinca oluyor..
bende hap kullandim uzun sureli regl agrim cok oluyor die doktor kiskende vermisti evlenincede kullandim suresini tam bilmiorumm.
sabir gerektiren is birazda :)
turtam ben 14 ay oldu evleneli her doktor tüp bebek dedi. gelecek hafta gidiyorum doktora. dua edin bana tüp bebek tutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…