Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ama ya negatif cikarsa ?
benim 5 gun kala varla yok arasi gibi cikmisti az sık disini kiz
cok sukur iyiyiz bebegim seni merak ediyordum :)
ayyy canim maşallah 49 günün kalmiş kizini kucağina almaya
her geçen gün daha bir heyecanli olursun dmii
rabbim sağlikla kucağina almayi nasip eder inşallah:)

Ayy ne o belirtiler ya bende de var bişeyler:)) belirtileri çarpıştıralım mı:)))
çarpiştiralim bitanem
bata 10 kala kasiğima biçak saplanir gibi şiddetli ağrim oldu 3 defa ardarda
beyaz sulu akintim var, sik idrarim geliyo,kasiklarim tuhaf bir şekilde sizliyo
adet sancisina benzemiyo.bugün çok halsizdim hiç bir iş yapamadim
adetime yakim yüzümde en az 1 tane sivilce çikardi ama yok böyle işte....
senin nasil belirtilerin var canim ? inşallah hamileyizdir yaa:)

canım benim de belirtilerim vardı adetime 4 gün var bugün kan tahlili negatif çıktı umut etsem mi günümün geçmesini mi beklesem bilemedim

canım benim de belirtilerim vardı adetime 4 gün var bugün kan tahlili negatif çıktı umut etsem mi günümün geçmesini mi beklesem bilemedim
geç döllenme diye bir şey var canim bellimi olur vardir inş.
adet günü idrar testi yap istersen varsa kesin çikar

Benimde ymurtlamadan sonra acayip bel ve sırt agrım var. 2 gunde bir yogun beyaz yada sarımtrak akıntım oluyor. Karın bölgemde de baskı hissediyorum. Bende bugun yatagı bile kapayamadım. Süpürgeyi çıkarıp salonun ortasında bıraktım:)) kolumu kaldıracak halim yok ama suan daha iyiyim. Ateşimde hiç 37 nin altına düşmedi. Bata 3 var heyecandan napıcağmı şaşırdım:)) inşalllaaaah hepimizin ki tutmuştur bu ayy

inşallah canim rabbim nasip etmiştir inş.
unutmuşum birde gögüs uçlarim dokununca aciyo yumurtlamadan sonra başladi:)
bat ne zamandi senin

inşallah canim rabbim nasip etmiştir inş.
unutmuşum birde gögüs uçlarim dokununca aciyo yumurtlamadan sonra başladi:)
bat ne zamandi senin

Bat3. Kan testi yaptırdım. Ama benim döngüm 22 günde 1. Doktor döllenme olmuş olsa bile rahme yerleşmemiştir, yerleşmedende beta yükselmez, bekle dedi. Yumurtlama gününü o kadar net yakaladım ki, belirtilerde önceden başlayınca, adetle ilişkilendiremedim. İnşallah vücudumun oyunu değildir yine.

Canim benim de oyle ama atesim normal insallah vardir aslinda fazla da takmamaya calisiyorum adetime 17 gun ve duzensiz ama neyse senin ki pozitif cikarsa soyle lutfen

benimde belirtilerim 10 gün önceden başladi, insan şüpheleniyor işte
inşallah belirtilerimiz bebiştendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…