- 21 Mayıs 2015
- 80
- 49
- 3
Ayy ne o belirtiler ya bende de var bişeyler:)) belirtileri çarpıştıralım mı:)))Allah iyilik versin canimm
negatif çikmasin artik yaa offff
bu ay değişik belirtiler yaşiyorum bakalim hayirlisi
bekliyem artik sabirsizca napiyim
ayyy canim maşallahama ya negatif cikarsa ?
benim 5 gun kala varla yok arasi gibi cikmisti az sık disini kiz
cok sukur iyiyiz bebegim seni merak ediyordum :)
1.20 pozitif sayilmiyor muydu canim
benim geçen ay 7 gün kala kan testim 0.00 di
inşallah yükselir değerin
çarpiştiralim bitanemAyy ne o belirtiler ya bende de var bişeyler:)) belirtileri çarpıştıralım mı:)))
belirtilerin varmi seninde canim? inşallah canim rabbim gönlüne göre versin_Minnur_ canım 5 in altı negatif oluyor inşallah yükselir canım hala bir umudum var bakalım kısmet
geç döllenme diye bir şey var canim bellimi olur vardir inş.canım benim de belirtilerim vardı adetime 4 gün var bugün kan tahlili negatif çıktı umut etsem mi günümün geçmesini mi beklesem bilemedim
çarpiştiralim bitanem
bata 10 kala kasiğima biçak saplanir gibi şiddetli ağrim oldu 3 defa ardarda
beyaz sulu akintim var, sik idrarim geliyo,kasiklarim tuhaf bir şekilde sizliyo
adet sancisina benzemiyo.bugün çok halsizdim hiç bir iş yapamadim
adetime yakim yüzümde en az 1 tane sivilce çikardi ama yok böyle işte....
senin nasil belirtilerin var canim ? inşallah hamileyizdir yaa:)
o zaman adet günü test yapayım umudu kökten kesmeyeyimgeç döllenme diye bir şey var canim bellimi olur vardir inş.
adet günü idrar testi yap istersen varsa kesin çikar
Kaç gün geciktin ki canım?
inşallah canim rabbim nasip etmiştir inş.Benimde ymurtlamadan sonra acayip bel ve sırt agrım var. 2 gunde bir yogun beyaz yada sarımtrak akıntım oluyor. Karın bölgemde de baskı hissediyorum. Bende bugun yatagı bile kapayamadım. Süpürgeyi çıkarıp salonun ortasında bıraktım:)) kolumu kaldıracak halim yok ama suan daha iyiyim. Ateşimde hiç 37 nin altına düşmedi. Bata 3 var heyecandan napıcağmı şaşırdım:)) inşalllaaaah hepimizin ki tutmuştur bu ayy
Geç döllenme olmuş olamaz mı ki caniko?Geçen ay ki reglime göre 5 gün once lekelenmem 3 gun once sökmesi lazımdı.
inşallah canim rabbim nasip etmiştir inş.
unutmuşum birde gögüs uçlarim dokununca aciyo yumurtlamadan sonra başladi:)
bat ne zamandi senin
Bilemedimki kuzum test yapmadim daha hiçGeç döllenme olmuş olamaz mı ki caniko?
inşallah pozifi görürsün canimo zaman adet günü test yapayım umudu kökten kesmeyeyim
Canim benim de oyle ama atesim normal insallah vardir aslinda fazla da takmamaya calisiyorum adetime 17 gun ve duzensiz ama neyse senin ki pozitif cikarsa soyle lutfenBenimde ymurtlamadan sonra acayip bel ve sırt agrım var. 2 gunde bir yogun beyaz yada sarımtrak akıntım oluyor. Karın bölgemde de baskı hissediyorum. Bende bugun yatagı bile kapayamadım. Süpürgeyi çıkarıp salonun ortasında bıraktım:)) kolumu kaldıracak halim yok ama suan daha iyiyim. Ateşimde hiç 37 nin altına düşmedi. Bata 3 var heyecandan napıcağmı şaşırdım:)) inşalllaaaah hepimizin ki tutmuştur bu ayy
benimde belirtilerim 10 gün önceden başladi, insan şüpheleniyor işteBat3. Kan testi yaptırdım. Ama benim döngüm 22 günde 1. Doktor döllenme olmuş olsa bile rahme yerleşmemiştir, yerleşmedende beta yükselmez, bekle dedi. Yumurtlama gününü o kadar net yakaladım ki, belirtilerde önceden başlayınca, adetle ilişkilendiremedim. İnşallah vücudumun oyunu değildir yine.
umudumu kesmeyeyim demi daha adetime varkeninşallah pozifi görürsün canim
tabiki canim kirmizilari görene kadar ümidini kesmeumudumu kesmeyeyim demi daha adetime varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?