Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ya ben çok karişik rüyalar görüyorum her gece
adet olmalar, arkadaşim ölmüş gördüm mavi gözlü tombiş bebek gördüm
bayadir rüya görmemiştim bunlar çok fazla oldu

hamilelik takviminde 2200 gr yaziyo bak canim güzel gelişmiş maşallah
inşallah sağlikla kolayca kucağina alirsin

canim demesen dikkat etmiycektim ya :)
evet cok sukurler olsun insallah alirim kucagima normal dogum gozukuyor dedi doktorumuz insallahta ogle devam eder :)
rabbim sizlerede yasatsin bu duyguyu insallah esimde bende ayri bir mutlu olduk valla onu gorunce dunyalar bizim oluyor

inşallah dilediğin gibi olur herşey canimdünyanin ennn güzell şeyi canim yaaa
inşallah rabbim bizlerede nasip eder

Canımm super super teste gore var gorunuyor. Seninkini gorunce bende yaptım bir test cok hayalet bir çizgim var. Bata2 var. Sabahta hafif pembe bir akıntım oldu. Hadi inşalaah yaaa

Ayyy canım ya salak gibi hissediyorum. İnanamıyorum.... benim akintilarim yok sadece kasiklarimda ara ara kasilmalar var

osay3 canım kan testi yaptırsana reglinde geçmiş kesin çıkar ve bence hamilesin kuzum hadi gözün aydınnn darısı bizim başımıza:)))

Su an yurt ddisindayim canim sigortam yok burda kan testi yapmazlar haftasonu dönüyorum türkiyeye o zaman baktircam ama bugun iyi bi test alcam tekrarlicam paylasirim burdan kalbim atiyor ama hic emin olamadim :))))

Su an yurt ddisindayim canim sigortam yok burda kan testi yapmazlar haftasonu dönüyorum türkiyeye o zaman baktircam ama bugun iyi bi test alcam tekrarlicam paylasirim burdan kalbim atiyor ama hic emin olamadim :))))
çizgiyi bende gördüm canim inşallah hamilesin hadi bakalim hayirlisi inş.

osay3 tamam canım bekliyoruz diğer testide ne güzel bir kalp atışıdır o canım bende yaşamıştım 6 ay önce emin ol canım kesin var çok bariz ikinci cizgi çıkmış bebiş yoldaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…