- 21 Mayıs 2015
- 80
- 49
- 3
Canımm super super teste gore var gorunuyor. Seninkini gorunce bende yaptım bir test cok hayalet bir çizgim var. Bata2 var. Sabahta hafif pembe bir akıntım oldu. Hadi inşalaah yaaaEki Görüntüle 1554704 Eki Görüntüle 1554704 Kizlar test hatali mi pozotif cikti sonuc ama orda cizgi var boydan o ne
haberini bekliyorum canim inş. merak ettim
Canımm super super teste gore var gorunuyor. Seninkini gorunce bende yaptım bir test cok hayalet bir çizgim var. Bata2 var. Sabahta hafif pembe bir akıntım oldu. Hadi inşalaah yaaa
suphecisirine ay hadi inşallah canım yarın tekrar yap koyulaşır inşallah gittikçe
Eki Görüntüle 1554704 Eki Görüntüle 1554704 Kizlar test hatali mi pozotif cikti sonuc ama orda cizgi var boydan o ne
maşallah size canim ya ne güzel kilo almişteyzesi 2 kilo 211 gram olmusuz
burnu gozleri ayni baba ve yanaklar tombik :)
doktor kafasini dogum kanalinin girisine dayamis dedi :)
34 haftaligiz
maşallah size canim ya ne güzel kilo almiş
tombik bi prenses geliyor demekki
bende esimde kiloluyuz olsun okadar
hamilelik takviminde 2200 gr yaziyo bak canim güzel gelişmiş maşallah
inşallah sağlikla kolayca kucağina alirsin
inşallah dilediğin gibi olur herşey canimcanim demesen dikkat etmiycektim ya :)
evet cok sukurler olsun insallah alirim kucagima normal dogum gozukuyor dedi doktorumuz insallahta ogle devam eder :)
rabbim sizlerede yasatsin bu duyguyu insallah esimde bende ayri bir mutlu olduk valla onu gorunce dunyalar bizim oluyor
inşallah dilediğin gibi olur herşey canimdünyanin ennn güzell şeyi canim yaaa
inşallah rabbim bizlerede nasip eder
Cumrtesiyi adet gunu mu bekliyim diyorum, heyecan yapıp üzülmek istemiyorum
Ay ne biliyim mala bağladım :)osay3 canım o çizgi önemli değil olabiliyor gebelik var gözüküyor tebrik ederim canım reglin gectimi
gerçektenmi canim hadi bakalim inşallahCanımm super super teste gore var gorunuyor. Seninkini gorunce bende yaptım bir test cok hayalet bir çizgim var. Bata2 var. Sabahta hafif pembe bir akıntım oldu. Hadi inşalaah yaaa
Canımm super super teste gore var gorunuyor. Seninkini gorunce bende yaptım bir test cok hayalet bir çizgim var. Bata2 var. Sabahta hafif pembe bir akıntım oldu. Hadi inşalaah yaaa
Ay ne biliyim mala bağladım :)
Adetim gecti 3,4 gün
osay3 canım kan testi yaptırsana reglinde geçmiş kesin çıkar ve bence hamilesin kuzum hadi gözün aydınnn darısı bizim başımıza:)))
çizgiyi bende gördüm canim inşallah hamilesin hadi bakalim hayirlisi inş.Su an yurt ddisindayim canim sigortam yok burda kan testi yapmazlar haftasonu dönüyorum türkiyeye o zaman baktircam ama bugun iyi bi test alcam tekrarlicam paylasirim burdan kalbim atiyor ama hic emin olamadim :))))
Su an yurt ddisindayim canim sigortam yok burda kan testi yapmazlar haftasonu dönüyorum türkiyeye o zaman baktircam ama bugun iyi bi test alcam tekrarlicam paylasirim burdan kalbim atiyor ama hic emin olamadim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?