Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

osay3 tamam canım bekliyoruz diğer testide ne güzel bir kalp atışıdır o canım bende yaşamıştım 6 ay önce emin ol canım kesin var çok bariz ikinci cizgi çıkmış bebiş yoldaaa
Allahim ya 18 aydir bekliyorum... insallah gercekten rüyamı gercek mi ayirt edemiyorum suan :) allah hepinizden razi olsun arkadaslar dusunmeden cekinmeden konusabildigimiz bu yer iyi ki var

Testte ikinci cizgi hemen cikti belirginde ama bebe time markasina guvenmeyin diyolar sirf o yuzden icim rahat degil

Testte ikinci cizgi hemen cikti belirginde ama bebe time markasina guvenmeyin diyolar sirf o yuzden icim rahat degil
osay3 canım bebetime güvenilir değil ama senin çizgin koyu çok açık olsa şüphelenebiliriz birde gününde geçmiş zaten hadi artık oyalanma burda git bir test al :))beni bile heyecanlandırdın canımm

Kızlar Haziran'ın 21 i babalar günü Allah'ım bize eşlerimize müjdeli haberi vereceğimiz bir babalar günü nasip eder inşallah
Kalimeraa amin inşallah canım daha az önce aklımdan geçti bata 6 gün var hastalanmasam kan tahlili yapıp hediye kutusuna koyup babalar gününde eşime hediyesini böyle vermek geçti inşallah hasta olmayız yaaaa(

Allah'ım duysun dualarımızı canım ben 18 mi bekliyorum bu ay klomen Çat iğnesi kullandım inşşallah regl olmayız bizimle evlerinizden geçeleri Ağlayan bebek sesleri duyulur inşşallah . Eğer benim de testim pozitif çıkarda bende Yaparım öyle

J justsmile2701 canım dün yaptırdım kan testini 7 gün vardı bata 1.20 çıktı değerim laborant çıkmaz dediği halde yaptırdım şimdi 6 gün var bata bekliyorum bakalım artık kısmet
ayyyy sanırım aynı gibi zamanlarımız 28 gün düşünürsek 5 gün kaldı benim de. ama 1,2 0,01 den iyidir. hem dün 1,2 olan bugün 2,4 olmuştur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…