Birazdan almaya gidicem canım sonucu paylasirim. Ama nedesne adetlenecekmisim gibi hissediyorum
kızlar bu sabah kan verdim sonuç yarın sabah çıkacak heyecandan duramıyorum yaa
inşallahkesin pozitif
aminnnnn ya bir yanım bekle diyor bir yanım negatif de çıksa yap diyor bekleyemiyorJ justsmile2701 ayy azından bal damlıyor inşallah canım ya allah gönlümüze göre versin birazdaha bekleyelim canım 4 gün sonra yaparız dayanabilirsek tabii:))
@fanat
J justsmile2701 canım bekleyemiyosan yap ama nefatif çıkarsa üzülmek yok daha vaktimiz var biliyosunn bizede haber ver cnmaminnnnn ya bir yanım bekle diyor bir yanım negatif de çıksa yap diyor bekleyemiyor
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah , bir şey sormak istiyorum testin markası ne bir de reglın geçti miKizlar hamileyim
hayırlı olssun canım darısı bizeKizlar hamileyim
Geçti canım ama almanyadayim burdan bi test aldim erken gebelik testiydi canim sagol allah isteyen herkese versin inşallah ben hala inanamiyorumCanım tebrik ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah , bir şey sormak istiyorum testin markası ne bir de reglın geçti mi
Kizlar hamileyim
Kızlar merhaba,
Benim adetime 8 gün var,4 ay oldu korunmayı bırakalı ama,toplasanız3-4 sefer denemiştik. geçtiğimiz hafta yumurtlama günlerinde 2 sefer denedik.nedense oldu gibi geliyor,ama çok da ümitlenmek istemiyorum.merakla bekliyorum
hayirli olsun canim rabbim tamamina erdirsin inşallahKizlar hamileyim
hayirli olsun canim rabbim tamamina erdirsin inşallah
rabbim bizede nasip eder inş.
Kizlar hamileyim
ne güzel duygularAyy amin canim inşallah isteyen herkese nasip olur. Su an mal gibiyim hala ruhsuz gibi saskin gibiyim bi ağladım bi sustum bi agladim. Daha idrak edemedim :)
Gözünaydın canımAyy amin canim inşallah isteyen herkese nasip olur. Su an mal gibiyim hala ruhsuz gibi saskin gibiyim bi ağladım bi sustum bi agladim. Daha idrak edemedim :)
Kızlar merhaba,
Benim adetime 8 gün var,4 ay oldu korunmayı bırakalı ama,toplasanız3-4 sefer denemiştik. geçtiğimiz hafta yumurtlama günlerinde 2 sefer denedik.nedense oldu gibi geliyor,ama çok da ümitlenmek istemiyorum.merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?