Pazartesi günü yaptircam ins canimne güzel duygularkan testi yaptir canim bakalim nasil çikicak değerin
canim hadi gozun aydin cok sevindim darisi ben de dahil olmak uzere tum isteyenlerin basina. Ne kadar suredir calisiyordunuz canim?Allahım hepinize nasip etsin inşallah
canim hadi gozun aydin cok sevindim darisi ben de dahil olmak uzere tum isteyenlerin basina. Ne kadar suredir calisiyordunuz canim?
Kızlar bu benim 6 ay önceki tahlilimdi duygulandım galiba bakıp bakıp alıyorum 6 gün var bata inşallah hastalanmam alkımdan çıkmıyor bir türlü allahım inşallah tekrar nasip eder bu değerlerimi yeniden görmeyi hamiş arkadaşlar lütfen bizede dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş
Kızlar bu benim 6 ay önceki tahlilimdi duygulandım galiba bakıp bakıp alıyorum 6 gün var bata inşallah hastalanmam alkımdan çıkmıyor bir türlü allahım inşallah tekrar nasip eder bu değerlerimi yeniden görmeyi hamiş arkadaşlar lütfen bizede dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş
ya cok tatlisin18 ay olmuştu canım. Bu günler hiç gelmeyecek gibiydi. Burda pozitif testleri gördüğümde ne zaman bende gorcem diyodum ama hic beklemedigim anda oldu. Bakarim doktora gidicem ilk firsatta. Her zaman gun aşırı çalışırdık olmadi bu sefer benim yöntemim olacak hergun caliscaz dedim oldu :) bide hsg cekindim bu ay sanirim onun faydasi
canim ya bende simdi sandim
uzuldum bak insallah pozitif gorursun tekrardan
Tebrikler :) allah sagsalim elini almayi nasil etsin. Bende görürüm insallah cift cizgiyiKizlar hamileyim
kızlar az önce hemşireyi aradım kan değerim 97,gebelik yok diyemeyiz ama haftaya bir daha yapalım dedi ne olur dua edin tutunsun yavrum banaadetim 5 gün geçti değer biraz düşük değil mi sizce de
Kızlar bekleyenler hayırlı haberler alsın inşallah,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Ben biraz erken davranıyorum ama oldu gibi geliyor nedense,dünde kasığımda hafif batma oldu.kesin oldu bu iş diye eşime söyledim de garibim heveslendi ooo adet zamanının nasıl beklicez biz şimdi diyor. Dualarınızı bekliyorum..
Son 7[/Q
Kızlar bekleyenler hayırlı haberler alsın inşallah,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Ben biraz erken davranıyorum ama oldu gibi geliyor nedense,dünde kasığımda hafif batma oldu.kesin oldu bu iş diye eşime söyledim de garibim heveslendi ooo adet zamanının nasıl beklicez biz şimdi diyor. Dualarınızı bekliyorum..
Son 7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?