Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canim hadi gozun aydin cok sevindim darisi ben de dahil olmak uzere tum isteyenlerin basina. Ne kadar suredir calisiyordunuz canim?

18 ay olmuştu canım. Bu günler hiç gelmeyecek gibiydi. Burda pozitif testleri gördüğümde ne zaman bende gorcem diyodum ama hic beklemedigim anda oldu. Bakarim doktora gidicem ilk firsatta. Her zaman gun aşırı çalışırdık olmadi bu sefer benim yöntemim olacak hergun caliscaz dedim oldu :) bide hsg cekindim bu ay sanirim onun faydasi

Kızlar bu benim 6 ay önceki tahlilimdi duygulandım galiba bakıp bakıp alıyorum 6 gün var bata inşallah hastalanmam alkımdan çıkmıyor bir türlü allahım inşallah tekrar nasip eder bu değerlerimi yeniden görmeyi hamiş arkadaşlar lütfen bizede dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş

canim ya bende simdi sandim
uzuldum bak insallah pozitif gorursun tekrardan

ya cok tatlisin evet bazen hergun diye baski kurmak gerekiyor. Insallah kan degerlerinde yuksek tutar canim. Insallah pesin sira bizlerde geliriz :)

kızlar az önce hemşireyi aradım kan değerim 97,gebelik yok diyemeyiz ama haftaya bir daha yapalım dedi ne olur dua edin tutunsun yavrum bana adetim 5 gün geçti değer biraz düşük değil mi sizce de

Kızlar bekleyenler hayırlı haberler alsın inşallah,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Ben biraz erken davranıyorum ama oldu gibi geliyor nedense,dünde kasığımda hafif batma oldu.kesin oldu bu iş diye eşime söyledim de garibim heveslendi ooo adet zamanının nasıl beklicez biz şimdi diyor. Dualarınızı bekliyorum..

Son 7

kızlar az önce hemşireyi aradım kan değerim 97,gebelik yok diyemeyiz ama haftaya bir daha yapalım dedi ne olur dua edin tutunsun yavrum bana adetim 5 gün geçti değer biraz düşük değil mi sizce de

gebelik var nasil konusmus ogle..
5ten yukarsi pozitif..
60.73 ile hamilesiniz denmisti bana..
2 gun sonra degee ikiye katlar ise saglikli gebelik deniyo.
merak etme katlar canim

ay insallah olmustur canim 1 hafta var hemen hemen buyuk bir sabirla beklemeniz gerekicek sabrin sonu selamettir

Her ay 10 11 gibi adet olurdum aşılama yaptirmistim dün test yaptiracaktim sabah adet ağrısı ile uyaninca gitmekten vazgeçtim nasıl olsa olacak diye.dun gece çok az bir pembemsi bir akinti baya hafif.oysa bu ay çok umutluydum kasikta batma koku hassasiyeti falan epey vardı. Ki bu benim 3.cu asilamamdi diğerlerinde böyle bişey olmamıştı.bu saat oldu gelen de olmadı hala.midem de aşırı bir bulantı bu saat oldu hala kahvaltı yapamadım bulantidan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…