Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

AAAA tebrikler canımm inşallah herşey istediğin gibi gider sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Peki merak ettim test için BAT bekledin mi ne zamandı?

AAAA tebrikler canımm inşallah herşey istediğin gibi gider sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Peki merak ettim test için BAT bekledin mi ne zamandı?
Ben aslında idrar yolları için gittim canım çünkü ewde testler negatif çıka çıka umut kesmistim. Doktor sat i sordu 24 Mayıs o zaman beta da yapalım dedi. Benimde öyle arada 2 gün oynar adetim ileri atar yani ben 24 25 26 haziran arası bekliyordum tek belirtim kasık agrisiydi gogsum buyumedi yada hassasiyeti olmadı akıntı da olmadı çok şükür birtek idrar kesemde ağrı var çok

Hanımlar benim ovulasyon günüm pazartesiydi test pik yaptı salı günü de aynı şekilde ama o gün testim bitti..
Bugün testlerim geldi hemen yapayım dedim silik çizgi..
Test pik yapınca mı çatlıyor ? Yoksa pik yaptıktan 24 saat sonra mı çatlıyor?
Yani çatlamış olması için silikleşmesi mi lazım ?
Ya anlatabildim mi sorumu ?

Ama doğru günde gitmişsin bence de beklemek sanırım en iyisi evdeki testler yanıltıyor insanı bazen işte İdrar kesendeki ağrıya gelince de bazen hafif üşütünce flan da olabiliyor o tarz şeyler enfeksiyon testte çıkmadıysa kafana takma onu bence doktor bişey yok demişsr yoktur. bol su içmeye çalış su her zaman iyidir bi de ayaklarını sıcak tutmaya çalış öyle dene bakalım geçicek mi olmadı bi daha iç hastalıklarına falan görünürsün.. Bazen mesane küçük olanlarda da o tarz baskılar olabiliyo bebek de olunca illaki oralarda bi takım hareketler olmuştur inşallah endişelenicek bişey yoktur Tekrar hayırlı uğurlu olsun canım darısı tüm isteyenlerin başına

Ovulasyon testi mi silik cizgi cikti yoksa gebelik mi?
ovulasyon test ise pik gordukten 24 saat sonra catlama oluor.
p.tesi catladiysa bugun cuma pikten 12 gun sonra test .yapabilirsin en yakin.
ben pikten 9 gunsonra gebelikte cizgi gordum

Canım p.tesi salı koyuysa muhtemel salı akşam ya da çarşamba günü çatlamıştır benim de 19 unda eşit çıkmıştı çizgiler ertesi sabaha falan çatlar diye ummuştum 20 sinde akşam 5 gibi hala çift koyu çizgiydi tekrar 20 sinde akşam 10 gibi T çizgisi silinmeye başlamıştı yani ben çatlamanın 20sinde 5 le 10 arası olduğunu takmin etmiştim. o günlerde özellikle salı ve sonraki 2 gün ilişki olduysa doğru zamanda yapmışsın demektir

Ovulasyon testi mi silik cizgi cikti yoksa gebelik mi?
ovulasyon test ise pik gordukten 24 saat sonra catlama oluor.
p.tesi catladiysa bugun cuma pikten 12 gun sonra test .yapabilirsin en yakin.
ben pikten 9 gunsonra gebelikte cizgi gordum

Yok canım ovulasyon testinde pazartesi ve salı pik gördüm o günleri değerlendirdim çarşamba perşembe test yoktu yapamadım.. Pik devam ettimi bilmiyorum.. Çarşamba perşembe günü de değerlendirmedik.. Acaba hata mı ettim devam etmelimiydim ilişkiye..
Çünkü 2-3 gündür kasıklarımda batma ve kasılmalar var..

Canım işte en son salı günü ilişki oldu ondan önce yoğun bi çalışma olmuştu zaten.. Tam gününü değerlendirmemişmiyim sizce Birde bu kasıklarımda ki kasılmalar beni rahatsız etti acaba yumurtam yeni mi çatlıyor diye..

Aaaa bak aynı tarihleriz bi gün var aramızda canım sen ne düşünüyosun test fln yapmak varmı aklında peki
Ben normal test aldim negatif cikti ama daha adetim 5 temuzda negatig cikmasi cok normal pazartesi kan testi yaptircam cok istyorum ama cok isteyincede olmuyo galba ne bilim ya insallah brraber hamile kaliriz heheh

Ben bi program indirim cevremdeki insanlar o programa gore ovulasyon yasamislar ins dogrudur bu ay o programa gore yasadik resmen eger pazartesi kan testi pozitif sonuclanirsa sizede oneririm

ay kızlar ne güzel ya, sizden böyle bebiş haberlerini okuyunce hem çok mutlu oluyorum hem de acayip umutlanıyorum. Allah inşallah bize de nasip eder. Az önce eşimin sonuçlarını da aldık, çok şükür bi problem yok. idrar testlerim negatif ama kan vermedim, hala umutluyum sat 31 mayıstı, bat 2 ağustos diyo cep uygulamam ama 32. günü söylüyor. Beklemedeyim, bana da dua edin nolur

Pik verdi ise ve o gunu ve ertesi gunu degerlendirdiysen sıkinti olmaz canim merak etme

Herkese merhaba üç gündür ara ara kahverengi peçeteye sildiğimde gelen lekelenme devam ediyor.regle dönmedi.normal şartlarda Dönmesi gerekirdi.bu süreçte hiç sancım falan da olmadı.az önce gebelik testi Yaptım yine negatif çıktı.hamile olma ihtimalim var mı benim canım çok sıkıldı yani.adet de olmuyorum ne olacak halim ilk defa böyle bir şey Başıma geliyor

kizlar dis doktoruma gittim. Rontgen cekmek istedi ama hamile olma ihtimalim olunca bekleyelim o zaman kesin olmadan bisi yapamam dedi. O yuzden eger bu ay bebek gelmezse bir kac ay erteleyebiliriz bebek isini. Hayirlisi artik.

Ben de adet günümü yanlış hesaplamışım. Telefon programı yükkedim ona göre yarın adet olacağım. Yani kahverengi akıntı adetten 2 gün önce gelmiş oldu. Ve ben adetten bir gün önce test yapmış oldum. Amannnn ne zormuş ya belli olması. Allah sizlere sabır versin. Her ay her ay bunu yaşamak büyük stres vallaha ya. Ha oldum ha olacağım hamile miyim değil miyim diye sıyıracağım. Hayırlısıyla bi öğrenseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…