- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
AAAA tebrikler canımm inşallah herşey istediğin gibi gider sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniKızlar doktordan geliyorum şimdi inşallah hayirlisiyla bi bebisimiz olucakhcg 264.9 çıktı. Doktor kese gözükmeden tam gebelik diyemem bu değerin saliya kadar artması gerekir dedi. Ben hastayım diye gittim Oysaki. Bu arada idrar testimde bi sıkıntı çıkmadı ama benim idrar kesemin ağrısı bir türlü geçmedi kızlar. Doktor bişey yok diyor ama ben ağrıdan duramiyorum desem yeridir. Sadece idrar kesemde ağrı ve sık idrara çıkma istediğim var. Sizce normalmiiii
Peki ağrı da oluyor muuuuuuu internetten araştırdım yok ağrı olmasa umutlanicam ama ağrıdan ötürü sevinemefim bile
Ben aslında idrar yolları için gittim canım çünkü ewde testler negatif çıka çıka umut kesmistim. Doktor sat i sordu 24 Mayıs o zaman beta da yapalım dedi. Benimde öyle arada 2 gün oynar adetim ileri atar yani ben 24 25 26 haziran arası bekliyordum tek belirtim kasık agrisiydi gogsum buyumedi yada hassasiyeti olmadı akıntı da olmadı çok şükür birtek idrar kesemde ağrı var çokAAAA tebrikler canımm inşallah herşey istediğin gibi gider sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniPeki merak ettim test için BAT bekledin mi ne zamandı?
Peki niye ağrıyor sizede oldumuIdrarda enfeksiyon yoksa sorun olacagini sanmiyorum canim
Peki niye ağrıyor sizede oldumu
Ben aslında idrar yolları için gittim canım çünkü ewde testler negatif çıka çıka umut kesmistim. Doktor sat i sordu 24 Mayıs o zaman beta da yapalım dedi. Benimde öyle arada 2 gün oynar adetim ileri atar yani ben 24 25 26 haziran arası bekliyordum tek belirtim kasık agrisiydi gogsum buyumedi yada hassasiyeti olmadı akıntı da olmadı çok şükür birtek idrar kesemde ağrı var çok
Hanımlar benim ovulasyon günüm pazartesiydi test pik yaptı salı günü de aynı şekilde ama o gün testim bitti..
Bugün testlerim geldi hemen yapayım dedim silik çizgi..
Test pik yapınca mı çatlıyor ? Yoksa pik yaptıktan 24 saat sonra mı çatlıyor?
Yani çatlamış olması için silikleşmesi mi lazım ?
Ya anlatabildim mi sorumu ?
Canım p.tesi salı koyuysa muhtemel salı akşam ya da çarşamba günü çatlamıştır benim de 19 unda eşit çıkmıştı çizgiler ertesi sabaha falan çatlar diye ummuştum 20 sinde akşam 5 gibi hala çift koyu çizgiydi tekrar 20 sinde akşam 10 gibi T çizgisi silinmeye başlamıştı yani ben çatlamanın 20sinde 5 le 10 arası olduğunu takmin etmiştim. o günlerde özellikle salı ve sonraki 2 gün ilişki olduysa doğru zamanda yapmışsın demektirHanımlar benim ovulasyon günüm pazartesiydi test pik yaptı salı günü de aynı şekilde ama o gün testim bitti..
Bugün testlerim geldi hemen yapayım dedim silik çizgi..
Test pik yapınca mı çatlıyor ? Yoksa pik yaptıktan 24 saat sonra mı çatlıyor?
Yani çatlamış olması için silikleşmesi mi lazım ?
Ya anlatabildim mi sorumu ?
Ovulasyon testi mi silik cizgi cikti yoksa gebelik mi?
ovulasyon test ise pik gordukten 24 saat sonra catlama oluor.
p.tesi catladiysa bugun cuma pikten 12 gun sonra test .yapabilirsin en yakin.
ben pikten 9 gunsonra gebelikte cizgi gordum
Canım p.tesi salı koyuysa muhtemel salı akşam ya da çarşamba günü çatlamıştır benim de 19 unda eşit çıkmıştı çizgiler ertesi sabaha falan çatlar diye ummuştum 20 sinde akşam 5 gibi hala çift koyu çizgiydi tekrar 20 sinde akşam 10 gibi T çizgisi silinmeye başlamıştı yani ben çatlamanın 20sinde 5 le 10 arası olduğunu takmin etmiştim. o günlerde özellikle salı ve sonraki 2 gün ilişki olduysa doğru zamanda yapmışsın demektir
Ben normal test aldim negatif cikti ama daha adetim 5 temuzda negatig cikmasi cok normal pazartesi kan testi yaptircam cok istyorum ama cok isteyincede olmuyo galba ne bilim ya insallah brraber hamile kaliriz hehehAaaa bak aynı tarihleriz bi gün var aramızda canım sen ne düşünüyosun test fln yapmak varmı aklında peki
Yok canım ovulasyon testinde pazartesi ve salı pik gördüm o günleri değerlendirdim çarşamba perşembe test yoktu yapamadım.. Pik devam ettimi bilmiyorum.. Çarşamba perşembe günü de değerlendirmedik.. Acaba hata mı ettim devam etmelimiydim ilişkiye..
Çünkü 2-3 gündür kasıklarımda batma ve kasılmalar var..
Pik verdi ise ve o gunu ve ertesi gunu degerlendirdiysen sıkinti olmaz canim merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?