- 24 Mayıs 2015
- 584
- 238
- 103
Kaybetme canım Allah büyük. Ben henüz hasta olmadım ama bende kesin yine yasiycam bu ay aynı hüsranı. Bir sonraki ay yine denersiniz inşallah o zaman böyle bir şey yasamazsın. Gecikmismiydin?OFF yine husran umudumu kaybettim artik
Kaybetme canım Allah büyük. Ben henüz hasta olmadım ama bende kesin yine yasiycam bu ay aynı hüsranı. Bir sonraki ay yine denersiniz inşallah o zaman böyle bir şey yasamazsın. Gecikmismiydin?[/QUOTE hayir canim tam tersi erken oldu butun belirtileri yasiyorum yerlesme kanamasina kadar ama olmuyoo
Canım Allah büyük. Uygun gördüğü bir zaman vardır elbet. Brnim babamın arkadaşının karısının rahmini aldılar. Kafın birkaç yıl sonra hamile kaldı. VücutVücut yeni rahim üretmiş. Muayene olduğum doktora çocuk hayalim yok yani hiç olmayacaksa rahatlıkla söylebilirsiniz demiştim. Hiç olmayacak diye tedaviye başlattığımız, 9 yıl tedaviyle hanile kalamayan ama artık olmayacak diye tedavi bıraktıkları ay hamile kalan hastam oldu demişti. Allahın uygun bulduğu bit vakit vardır elbet. Bir de ne evlatlar var. Çok isteyince hayırsız olmasındansa hiç olmasın daha iyi derim. Allah evladın hayırlısını versin. Ve elbet vakti vardır. Umudunu yitirme.OFF yine husran umudumu kaybettim artik
Haklisin canim cok tsk ederim ama ben artik gercekten ugrasmican uzulmekten yoruldumCanım Allah büyük. Uygun gördüğü bir zaman vardır elbet. Brnim babamın arkadaşının karısının rahmini aldılar. Kafın birkaç yıl sonra hamile kaldı. VücutVücut yeni rahim üretmiş. Muayene olduğum doktora çocuk hayalim yok yani hiç olmayacaksa rahatlıkla söylebilirsiniz demiştim. Hiç olmayacak diye tedaviye başlattığımız, 9 yıl tedaviyle hanile kalamayan ama artık olmayacak diye tedavi bıraktıkları ay hamile kalan hastam oldu demişti. Allahın uygun bulduğu bit vakit vardır elbet. Bir de ne evlatlar var. Çok isteyince hayırsız olmasındansa hiç olmasın daha iyi derim. Allah evladın hayırlısını versin. Ve elbet vakti vardır. Umudunu yitirme.
Canım zaten o kadar çok duydumki hamilelikten umudunu kestikten sonra kalanı. Hayat da öyledir. Bir şeyden ne zaman umudunu kesersen o zaman gerçekleşir çoğu zaman. Çok düşünmemeye çalış. Her ilişkiden sonra kendini dinleme. Başka şeylere odaklan.Haklisin canim cok tsk ederim ama ben artik gercekten ugrasmican uzulmekten yoruldum
İnşallah canııımmm..dualarımız hep birbirimiz için...Tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar inşallah pazartesi günü degerlerim yukselirde bebisim bana tutunur. Dualarinizi esirgemeyin ne olur.
Canım işte en son salı günü ilişki oldu ondan önce yoğun bi çalışma olmuştu zaten.. Tam gününü değerlendirmemişmiyim sizceBirde bu kasıklarımda ki kasılmalar beni rahatsız etti acaba yumurtam yeni mi çatlıyor diye..
canim cok tsk ederim oyle yapmaya calisicamCanım zaten o kadar çok duydumki hamilelikten umudunu kestikten sonra kalanı. Hayat da öyledir. Bir şeyden ne zaman umudunu kesersen o zaman gerçekleşir çoğu zaman. Çok düşünmemeye çalış. Her ilişkiden sonra kendini dinleme. Başka şeylere odaklan.
İnsallah canimçoklu alıntı ile cevaplamaya çalıştım ama uzun zamandır girmediğim için unutmuşumm
BAT 5 temmz olan arkadşlarım benimkide yaklaşık 5inde hadi bakalım bekliyoruz
hamile olduğunu öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum inşallah kucağınıza alırsınız
feyzacımm sende üzülme inş. diğer aya kalırsın hayırlısı olsun
Insallah cnm Allah gonlune gore versnBen normal test aldim negatif cikti ama daha adetim 5 temuzda negatig cikmasi cok normal pazartesi kan testi yaptircam cok istyorum ama cok isteyincede olmuyo galba ne bilim ya insallah brraber hamile kaliriz heheh
Ayni gunleri bekleyen ne kadar cok kisi oldukk ya cok seviniyorum yalniz hissetmiyoruz hicbirimizçoklu alıntı ile cevaplamaya çalıştım ama uzun zamandır girmediğim için unutmuşumm
BAT 5 temmz olan arkadşlarım benimkide yaklaşık 5inde hadi bakalım bekliyoruz
hamile olduğunu öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum inşallah kucağınıza alırsınız
feyzacımm sende üzülme inş. diğer aya kalırsın hayırlısı olsun
HAYIRLISIYLA HAMİŞSİNDİR İNŞ CANIMslm kızlar,
benim sat 31 mayıstı, hala adet olmadım ama 22sinde yaptığım normal gebelik testi ve dün yaptığım erken gebelik testlerinde bişi çıkmadı. Kasıklarıma tek taraflı ağrılar giriyor, sizce hala umut beslemeli miyim? Yoksa adet mi olurum? bat kaç olur diye düşünmeliyim? kullandığım telefon uygulamasına göre bat 1 ağustos, yani 5 gün var, kafam karışık
HAMİŞ MİSİN CANIM ÇOK SEVİNDİMKızlar kafama takıldı sat 24 Mayıs beta 264.9 iyimi bilemedim ya
Ayni gunleri bekleyen ne kadar cok kisi oldukk ya cok seviniyorum yalniz hissetmiyoruz hicbirimizinsallah guzel haberlerimizi de paylasiriz heycanimiz gibi
Ewet aynacim sen naptin gittin mi doktor aHAMİŞ MİSİN CANIM ÇOK SEVİNDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?