Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

OFF yine husran umudumu kaybettim artik
Canım Allah büyük. Uygun gördüğü bir zaman vardır elbet. Brnim babamın arkadaşının karısının rahmini aldılar. Kafın birkaç yıl sonra hamile kaldı. VücutVücut yeni rahim üretmiş. Muayene olduğum doktora çocuk hayalim yok yani hiç olmayacaksa rahatlıkla söylebilirsiniz demiştim. Hiç olmayacak diye tedaviye başlattığımız, 9 yıl tedaviyle hanile kalamayan ama artık olmayacak diye tedavi bıraktıkları ay hamile kalan hastam oldu demişti. Allahın uygun bulduğu bit vakit vardır elbet. Bir de ne evlatlar var. Çok isteyince hayırsız olmasındansa hiç olmasın daha iyi derim. Allah evladın hayırlısını versin. Ve elbet vakti vardır. Umudunu yitirme.

Haklisin canim cok tsk ederim ama ben artik gercekten ugrasmican uzulmekten yoruldum

Merhaba arkadaşlar...ben de aranıza yeni katıldım. Ve 4 -5 günüm kaldı. Yazılan belirtilerin aynıları var ama çok merak ediyorum sonucu. İnşallah hayırlısıysa muradımıza ereriz. Okumadığım forum kalmadı. Daha ilk deneme ama yaş 33 ve geçirilen bir endometriozis ameliyatı var tabi tüpler de yapışmış(6 yıl önce ameliyat oldum) doktora göre normal yolla zor. Umarım dediği gibi olmaz. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

Haklisin canim cok tsk ederim ama ben artik gercekten ugrasmican uzulmekten yoruldum
Canım zaten o kadar çok duydumki hamilelikten umudunu kestikten sonra kalanı. Hayat da öyledir. Bir şeyden ne zaman umudunu kesersen o zaman gerçekleşir çoğu zaman. Çok düşünmemeye çalış. Her ilişkiden sonra kendini dinleme. Başka şeylere odaklan.

Tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar inşallah pazartesi günü degerlerim yukselirde bebisim bana tutunur. Dualarinizi esirgemeyin ne olur.

Yok canim catlaman olmus bitmis sen de dogru gunlerde denemissin bence sikinti yok spermler 72 saat yasiyo zaten o kasilmalar sanirim hepimizde var ya hamileyiz ya da psikolojik ben de tam bilemiyorum

çoklu alıntı ile cevaplamaya çalıştım ama uzun zamandır girmediğim için unutmuşumm

BAT 5 temmz olan arkadşlarım benimkide yaklaşık 5inde hadi bakalım bekliyoruz

hamile olduğunu öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum inşallah kucağınıza alırsınız

feyzacımm sende üzülme inş. diğer aya kalırsın hayırlısı olsun

canim cok tsk ederim oyle yapmaya calisicam

İnsallah canim

Ayni gunleri bekleyen ne kadar cok kisi oldukk ya cok seviniyorum yalniz hissetmiyoruz hicbirimiz insallah guzel haberlerimizi de paylasiriz heycanimiz gibi

HAYIRLISIYLA HAMİŞSİNDİR İNŞ CANIM

Ayni gunleri bekleyen ne kadar cok kisi oldukk ya cok seviniyorum yalniz hissetmiyoruz hicbirimiz insallah guzel haberlerimizi de paylasiriz heycanimiz gibi

aminn hadi inşallah canımm ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz kızlarrr
ben ilk bebeğimde tam bat günümde test yapmak için wcye gitmiştimm bir baktım çamaşırımda lekeler var hasta oldum sandımm çok üzüldüm testi çıkarmışken yapayım dedim testi yaptım sonra elime aldım bakmadan atacaktım elime bir aldım silik ikinci çizgi

bakalım bu sefr nasıl olacakk yada olacakmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…