- 18 Haziran 2015
- 41
- 14
- 3
masallah canim ovulasyon testiyle mi anladin iki kere yumurtlama oldugunu? Akintin da oluyor mu her iki yumurtlamada? Ben simdilik akintiyla yumurtlama takibi yapiyorum da.kızlar benimde bat 1 temmuz. bir ayda iki kez yumurtlaım bakalım tutan var mı :)
Bugun normalde adet olmam lazım. Dün akşam açık kahve, bugun de açık kahve sadece. Acaba yerleşme kanaması mı dedim test yaptım. Başka erken gebelik testi olmadığından yine predictor ile yaptım yine silik 2. Ama prodictöre güvenmiyorum. Bekleyim bakalım biraz daha :)
Ekledim mesajımı düzenleyip :)Yerlesme kanmasi bu sekilde ben yasadim.
kahverengi ve pembe leklenme oluo sadece.
testi yeni mi yaptin?
foto atma sansin varmi merak ettm
Ekledim mesajımı düzenleyip :)
Var normaller başta gölge oluyor sadece negatif. Birkaç saat sonra beliriyor. Onu da dikkate almamak lazım. Evet brn sana drmiştim prodictör almayacağım bir daha demiştim ama bi o vardıCanim supheli kalmis ki prodictor sikintili bir marka pozitif verip negatif kan sonucu almis biri olarak bekle derim.
normal test yokmuydu ucuzlarindan?
masallah canim ovulasyon testiyle mi anladin iki kere yumurtlama oldugunu? Akintin da oluyor mu her iki yumurtlamada? Ben simdilik akintiyla yumurtlama takibi yapiyorum da.
Var normaller başta gölge oluyor sadece negatif. Birkaç saat sonra beliriyor. Onu da dikkate almamak lazım. Evet brn sana drmiştim prodictör almayacağım bir daha demiştim ama bi o vardı
Kızlar doktordan geliyorum şimdi inşallah hayirlisiyla bi bebisimiz olucakhcg 264.9 çıktı. Doktor kese gözükmeden tam gebelik diyemem bu değerin saliya kadar artması gerekir dedi. Ben hastayım diye gittim Oysaki. Bu arada idrar testimde bi sıkıntı çıkmadı ama benim idrar kesemin ağrısı bir türlü geçmedi kızlar. Doktor bişey yok diyor ama ben ağrıdan duramiyorum desem yeridir. Sadece idrar kesemde ağrı ve sık idrara çıkma istediğim var. Sizce normalmiiii
Var normaller başta gölge oluyor sadece negatif. Birkaç saat sonra beliriyor. Onu da dikkate almamak lazım. Evet brn sana drmiştim prodictör almayacağım bir daha demiştim ama bi o vardı
Kızlar doktordan geliyorum şimdi inşallah hayirlisiyla bi bebisimiz olucakhcg 264.9 çıktı. Doktor kese gözükmeden tam gebelik diyemem bu değerin saliya kadar artması gerekir dedi. Ben hastayım diye gittim Oysaki. Bu arada idrar testimde bi sıkıntı çıkmadı ama benim idrar kesemin ağrısı bir türlü geçmedi kızlar. Doktor bişey yok diyor ama ben ağrıdan duramiyorum desem yeridir. Sadece idrar kesemde ağrı ve sık idrara çıkma istediğim var. Sizce normalmiiii
Biliyorum işte onları dikkate almıyorum o yüzden. Bu prodictor de daha en başında c den önce t belirdi ama öyle kaldı. Ama ben 1 hafta önce aynı sonucu aldım prodictorden kan testi yaptırdım. >5 çıkmıştı. O yüzden güvenmiyorum.testlerde 5 dk dan sonra geçerli değildir yazıyor kullanma klavuzunda.
Hayırlı olsun cabım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :)Kızlar doktordan geliyorum şimdi inşallah hayirlisiyla bi bebisimiz olucakhcg 264.9 çıktı. Doktor kese gözükmeden tam gebelik diyemem bu değerin saliya kadar artması gerekir dedi. Ben hastayım diye gittim Oysaki. Bu arada idrar testimde bi sıkıntı çıkmadı ama benim idrar kesemin ağrısı bir türlü geçmedi kızlar. Doktor bişey yok diyor ama ben ağrıdan duramiyorum desem yeridir. Sadece idrar kesemde ağrı ve sık idrara çıkma istediğim var. Sizce normalmiiii
Canim hayirli olsun artar degerin merak etme masallah yeni hamislerle doldu topigimiz :)
bu arada normal endise etme ilk zamanlar sik idrara cikma cok oluyor
Amber senin sat kaçtıhayırlı olsun. iki gün önce benim değerim de 13o küsürdü. şu an tahminen seninki kadardır. bebişlerimiz aynı yaşta sayılır:) sık wcye gitme isteği hamilelikte olabilen şeylerden.dert etme onları.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Eşime daha soyluyemedim kararsizim söylemek konusunda acaba beklesemmiiiHayırlı olsun cabım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :)
Amber senin sat kaçtı
Bence söylemelisin.Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Eşime daha soyluyemedim kararsizim söylemek konusunda acaba beklesemmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?