Daha cok var cnm beklemelisin evet insanin ici icine sigmiyor zor bir durum aslinda
gibigibiyim yapma derim daha erken geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ama belirtilerden anladım hamileydim hem de daha 12-13 gün varken kan tsti yatırdım yok 10 gün kala yaptırdım yok sonra 5 gün kala yaptırdım ve kanda çıktı , tabi ki beklemek daha doğru olurdu sonrasında benim kimyasal gebelikle sonuçlandı ama en azından 3-4 gün kala test yap ki sağlıklı ise bana göre idrar testinde hemen çıkar silik de olsa . hayırlısı olsun.[/QUOT
Evet cok zor once evlenmek icin bekliyorsun dugununu dusunup stres yapiyorsun sonra evleniyorsun anne olmak istiyoesun ve bu dugundende zor bir bekleyis bazen huzun uzuntu her ay bekliyoruz aceba diye ama hayt bu anne olmak hic kolay degilmis annemi cok iyi anliyorumyaa ne zormuş bu işler geceleri uyku uyuyamıyorum hiç böyle biri değilimdir aslında çok sakinimdir gece kafamı yastığa koyar koymaz uyurum derdim tasam bile varken ama bu farklı bi durummuş gerçekten de çok fazla heycan yaptım
ewt haklısın ben de bekliyim diyorum aslında sonra heycanlanıyorum bi deniyim testi diyorum iyce kafayı yedimbi de 4 yıl önce bir kürtajım oldu gebeliğimi regliyken tesadüfen öğrenmiştim aslında üstüne görmüştüm.. biraz riskli bi durumum olabilir yine adet oldum sanabilirim aslında biraz da bunu takip etmek istiyorum yine aynı şey başıma gelebilir diye
ayni agrilar ayni seyler bendede var ovulasyinum 21 hazirandi adetim 5 temuz bekliorum sabirsizlikla benimde kasiklarima batma belim kopucak sekilde agriyo bide dizlerimden asa bacaklarim sanki cok is yapmisim gibi agriyo sabirislikla bekliorumSlm kızlarr sanırım ben de burda heycanımı dindirmeye çalışıcam sizinle beraberOvulasyon günüm 20 Hazirandı testlere göre BAT 4 Temmuz daha çok varrrr ya da bana öyle geliyo bekleyemiyorum.. Bikaç gündür kasıklarımda ufak ve ani batmalar falan oluyo belimde de sürekli hafif bi ağrı var bunlar da psikolojik mi onu da bilmiyorum Ayrıca bi de bacaklarımda sanki çok yol yürümüşüm gibi garip kas çekmeleri oluyo, ve göğüslerim de hassasiyet var. Aslında ilk defa bu kadar kendimi dinliyorum normalde de belki oluyodur bunlar ama ben farketmiyodum kafam çok karışık Çok stresliyim gerçekten hiç böyle olmamıştım günler geçmiyo gibi işime konsantre olmakta zorlanıyorum Başka bi topicte bi arkadaş Fortesti önermişti acaba ne zaman yapsam çıkar gerçekten kalbim sıkışıyo artık lütfen birisi bişey söylesin bana
Evet cok zor once evlenmek icin bekliyorsun dugununu dusunup stres yapiyorsun sonra evleniyorsun anne olmak istiyoesun ve bu dugundende zor bir bekleyis bazen huzun uzuntu her ay bekliyoruz aceba diye ama hayt bu anne olmak hic kolay degilmis annemi cok iyi anliyorum
ayni agrilar ayni seyler bendede var ovulasyinum 21 hazirandi adetim 5 temuz bekliorum sabirsizlikla benimde kasiklarima batma belim kopucak sekilde agriyo bide dizlerimden asa bacaklarim sanki cok is yapmisim gibi agriyo sabirislikla bekliorum
Test yapmayın kizlar tavsiye etmiyorum gerçekten insanı üzen bir durum. Çünkü erkense zaten cikmiyormus ben 2 kez yaptım çıkmadı belkide bebek yok ondan çıkmadı bilmiyorum ama negatifi görünce insan üzülüyor. En iyisi gecikince kan tahlili yapmakAaaa bak aynı tarihleriz bi gün var aramızda canım sen ne düşünüyosun test fln yapmak varmı aklında peki
Test yapmayın kizlar tavsiye etmiyorum gerçekten insanı üzen bir durum. Çünkü erkense zaten cikmiyormus ben 2 kez yaptım çıkmadı belkide bebek yok ondan çıkmadı bilmiyorum ama negatifi görünce insan üzülüyor. En iyisi gecikince kan tahlili yapmak
Merhaba arkadaslar, ben de sizin gibi adet tarihimi bekliyorum. Reglime 8 gün var ve bugün sulu kan gibi pembe bir sıvı geldi. Yerleşme kanaması olabilir mi? Çok heyecanlıyım, çok istiyorum. İsteyen herkes bebeğine kavussun dilerim
canim asla umitlendirmek istemem hic kan testi yaptirmadim hamilelikle ilgili ama BAT 4 temmuz oldugu icin kan testinde cikmasi lazim. hatta benim ovulasyon icin takip ettigim bir takvim var orda 1 temmuz icin bile kanda cikar diyor ama saglikli sonuc almak icin beklemek lazim ki bence 4 temmuz da adet olmadiysan kan testi yaptirabilirsin. hadi insallah guzel haberler alirizÖyle mi diyosunBeklerken heycandan bebeği falan düşürmezsek iyi Yine de beklemeye çalışcam.. Bi de benim BAT 4 Temmuz 6 Temmuzda tatile çıkıyorum geçtiği gün yaptırsam çıkar ama kesin dimi kan testinde?? 4 ünde çıkar mı??
Amin canım galiba aynı günleri bekliycez hepimiz hakkımızda hayırlısı olsun
benim yavasyan agrilarim basladi bakalim hayirlisi. Son haftaya giriyoruz. Yalniz stres yaptikca adette sacmaliyor. Son bi kac seferdir benden once kahverengi akinti geliyor sonra kanama basliyor o da 5 gun falan suruyor. Ay bugun ben de dis doktoruma gidicem. Implant yaptirmistim daha kaplamasi yapilicak ama ilk kontrol icin gidiyorum. Simdi adama hamile olma ihtimalim var dicem ama test yapsa da cikmaz cunku daha bat a 8-9 gun var. Adam dicek kendi kendine gelin guvey oluyor bu da yazik diye
canim asla umitlendirmek istemem hic kan testi yaptirmadim hamilelikle ilgili ama BAT 4 temmuz oldugu icin kan testinde cikmasi lazim. hatta benim ovulasyon icin takip ettigim bir takvim var orda 1 temmuz icin bile kanda cikar diyor ama saglikli sonuc almak icin beklemek lazim ki bence 4 temmuz da adet olmadiysan kan testi yaptirabilirsin. hadi insallah guzel haberler aliriz
Evet canım haberleşelim buradan birbirimize destek olalım. Güzel haberler alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?