Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim bat ım 2 temmuz bugün yaptım sabredemedim bile bile çıkmayacağını. Şimdi ayın 4 ünü bekliycem. Yurt dışındayım annem yarın yanıma geliyor erken gebelik testi istedim . Bakalım bi de onu deniycem inşallaaahh hamileyizdir hepimiz

Akinti yok bende iste belki olur diyorum ama yok gorunurde 21 haziran tam ovulasyon gunumde bekliorum 5 temuzu sabirsizlikla daha 2 aydir bebek istiyoruz hic korunmadik ama rahim disinda miyom varmis bitane doktor hamile kalmana engel degil dedi rahim disi oldugu icin dedi ama hamile kalinca oda bebekle beraber buyuyormus oyle yaziyor bazi forumlar

BENİM DE İLK BEBEK OLACAK 1 SENEDİR İSTİYORUM
ben de 2 aydir calismalara basladik bu ay 3 olucak. Ama iste bu ay olmazsa dis tedavisi icin ertelicem keske olsa ya ama hayirlisi. Yumurtlamayi akintima gore takip ettim. 4 temmuz ya da 5 temmuz da bat tarihim bakalim. En azindan yalniz degiliz hep beraber beklicez bu sureci. Siz doktora gittiniz mi hic kontrol icin?

Evet bence de sadece moralimi bozdu o kadar sonra kendime geldim. Teşekkür ederim.
Aman bozma moralini bazi doktorlar sacma sapan konusur oyle bende bi doktora gitmistim yasim daha 25 kadin bana test yapmadan yumurta kaliten dusuk dedi haftalarca kendime gelemedim sonra baska doktora gittim oda dedi o doktor gitsin istifasini versin dedi test yapmadan yumurta kLitesini anlamayaz dedi bide az yumurtan var dedi bu doktorda yoo az degil dedi 5 tane sag yumurta var dedi soldakileri goremedim bagirsaktan dolayi dedi hic hiseyin yok dedi

Rvet

evet benim de ilk olucak olura inşallah. Evet gittim ama geçiridiğim ameliyat ve yaşımdan dolayı olmaz direk tüp bebek dedi. Bakalım belki ilk denemede olur. Bat 2 temmuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…