aminn hadi inşallah canımm ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz kızlarrr
ben ilk bebeğimde tam bat günümde test yapmak için wcye gitmiştimm bir baktım çamaşırımda lekeler var hasta oldum sandımm çok üzüldüm testi çıkarmışken yapayım dedim testi yaptım sonra elime aldım bakmadan atacaktım elime bir aldım silik ikinci çizgi
bakalım bu sefr nasıl olacakk yada olacakmı :)
Sagol canim sizde öylesiniz :)SEN ÇITIRSIN CANIM
Canım çok teşekkürler. Doktor öyle dememişti yaşın da var epeyce dedi. Kaldım öyle☺Vardir daha buyukleri :) buyukte degilsin ayrica canim
Benim tanidigim annem yasindaki bayan hamile kalmisti kizi benle yasitti kadinda 43 yasindaydi ozaman :)Canım çok teşekkürler. Doktor öyle dememişti yaşın da var epeyce dedi. Kaldım öyle☺
RUHUM ZATEN 15 TEN KÜÇÜK HEHEHEHESagol canim sizde öylesiniz :)
Evet bugün oldu ve inanılmaz ağrıyorlar eğilirken de fenaSol gogsume bole hafif sanci giriyor sizdede var mi acaba
Süpeeeeerrr hep öyle kal ☺RUHUM ZATEN 15 TEN KÜÇÜK HEHEHEHE
hahaha ben de 32. Benim ilk olucak insallah.hepimizde 3lere gelmişiz
BENİM DE İLK BEBEK OLACAK 1 SENEDİR İSTİYORUMhahaha ben de 32. Benim ilk olucak insallah.
Aynen bencede öyle kal benimde yasim 7Süpeeeeerrr hep öyle kal ☺
cok afedersin ama o doktor halt etmis canim :)Canım çok teşekkürler. Doktor öyle dememişti yaşın da var epeyce dedi. Kaldım öyle☺
Evet bence de sadece moralimi bozdu o kadar sonra kendime geldim. Teşekkür ederim.Benim tanidigim annem yasindaki bayan hamile kalmisti kizi benle yasitti kadinda 43 yasindaydi ozaman :)
ben de 2 aydir calismalara basladik bu ay 3 olucak. Ama iste bu ay olmazsa dis tedavisi icin ertelicemBENİM DE İLK BEBEK OLACAK 1 SENEDİR İSTİYORUM
Evet bence de sadece moralimi bozdu o kadar sonra kendime geldim. Teşekkür ederim.Benim tanidigim annem yasindaki bayan hamile kalmisti kizi benle yasitti kadinda 43 yasindaydi ozaman :)
Aman bozma moralini bazi doktorlar sacma sapan konusur oyle bende bi doktora gitmistim yasim daha 25 kadin bana test yapmadan yumurta kaliten dusuk dedi haftalarca kendime gelemedim sonra baska doktora gittim oda dedi o doktor gitsin istifasini versin dedi test yapmadan yumurta kLitesini anlamayaz dedi bide az yumurtan var dedi bu doktorda yoo az degil dedi 5 tane sag yumurta var dedi soldakileri goremedim bagirsaktan dolayi dedi hic hiseyin yok dediEvet bence de sadece moralimi bozdu o kadar sonra kendime geldim. Teşekkür ederim.
ben de 2 aydir calismalara basladik bu ay 3 olucak. Ama iinşallah ay olmazsa dis tedavisi icin ertelicemkeske olsa ya ama hayirlisi. Yumurtlamayi akintima gore takip ettim. 4 temmuz ya da 5 temmuz da bat tarihim bakalim. En azindan yalniz degiliz hep beraber beklicez bu sureci. Siz doktora gittiniz mi hic kontrol icin?
Insallah cnm valla ayni fikirdeyim cok zor geciyo ben de 4 Temmuzu beklemeliyimm zqman gecmiyokiInsallah hamileliktendir canim .. cok var daha 10 gun.. nasil gecer bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?