hadi insallah biran once olur bekletmeden gelir bebisiniz. yurt disinda nerdesiniz?Rvet
evet benim de ilk olucak olura inşallah. Evet gittim ama geçiridiğim ameliyat ve yaşımdan dolayı olmaz direk tüp bebek dedi. Bakalım belki ilk denemede olur. Bat 2 temmuz...
Aman bozma moralini bazi doktorlar sacma sapan konusur oyle bende bi doktora gitmistim yasim daha 25 kadin bana test yapmadan yumurta kaliten dusuk dedi haftalarca kendime gelemedim sonra baska doktora gittim oda dedi o doktor gitsin istifasini versin dedi test yapmadan yumurta kLitesini anlamayaz dedi bide az yumurtan var dedi bu doktorda yoo az degil dedi 5 tane sag yumurta var dedi soldakileri goremedim bagirsaktan dolayi dedi hic hiseyin yok dedi
Aynen bende oyledim takma kafana bosver hic en guzeli en iyi sana en yakin doktoru bulmak ben 4 doktora giittim en son bulduguma hayran kaldim arkdas gibi sicak sevecen oylede olmaliAllahııım gerçekten anlamıyorum bazen. Aslında olanı biteni tahlille testle anlatsalar so ra da olmaz demek yerine umut verseler yani en azından şansınız var deseler...çok mu zor...ben de kendime gelememiştim. Ağladım resmen rüyalarıma girdi...
inşallahhh hepimiz sağlıkla içimizde sağlıklı bir can büyütüp sağlıkla kucağımıza alırız. Ben Azerbaycan dayım şu anhadi insallah biran once olur bekletmeden gelir bebisiniz. yurt disinda nerdesiniz?
amin canim insallah. hadi bakalim temmuz ayi bol bebekli olsun insallah :)inşallahhh hepimiz sağlıkla içimizde sağlıklı bir can büyütüp sağlıkla kucağımıza alırız. Ben Azerbaycan dayım şu an
Aynen bende oyledim takma kafana bosver hic en guzeli en iyi sana en yakin doktoru bulmak ben 4 doktora giittim en son bulduguma hayran kaldim arkdas gibi sicak sevecen oylede olmali
34 le rekoru kimseye birakmazmisim gibi duruyoEn büyük ben miyim acaba
34 le rekoru kimseye birakmazmisim gibi duruyo
Kizlar ozaman 5 temuzda gorusuyoruz allah hepimize guzel haberler versin en hayirlisini versin optum sizi hayirli sahurlar
en güzel yaştayız canımEn büyük ben miyim acaba
Ay oyle desene sekerim 20yi gecene ask olsun o zamanÖnemli olan ruh yaşımız kiiii☺☺☺
ya benim ikisindede hafif sızı var hastamı olacağım acabaSol gogsume bole hafif sanci giriyor sizdede var mi acaba
Ay oyle desene sekerim 20yi gecene ask olsun o zaman
Evet bence de sadece moralimi bozdu o kadar sonra kendime geldim. Teşekkür ederim.
GİTTİM CANIM 1 SENEDİR OLMAYINCA TABİİ SORUN ÇIKMADI EŞİMDE DE BENDE DE AMA TEK RAHİM RÖNTGENİ KALDI KLOMEN İLACINA BAŞLADIM BU AY 2. AY YA ACAYİP KAFAMA TAKIYORUM KPSS ÇALIŞIYORUM ANNEM RAHATSIZ ÜNV OKUYAN KARDEŞİM VAR HEPSİNİ DÜŞÜNÜNCE DE STRES TOPU GİBİ OLUYORUM HAMİŞ DE KALAMIYORUMben de 2 aydir calismalara basladik bu ay 3 olucak. Ama iste bu ay olmazsa dis tedavisi icin ertelicemkeske olsa ya ama hayirlisi. Yumurtlamayi akintima gore takip ettim. 4 temmuz ya da 5 temmuz da bat tarihim bakalim. En azindan yalniz degiliz hep beraber beklicez bu sureci. Siz doktora gittiniz mi hic kontrol icin?
Ben de de ikisinde var ama sol biraz daha fazla. Karnım da çok fena gaz sanırım. İnşallah adet olmamya benim ikisindede hafif sızı vInşallah amı olacağım acaba
GİTTİM CANIM 1 SENEDİR OLMAYINCA TABİİ SORUN ÇIKMADI EŞİMDE DE BENDE DE AMA TEK RAHİM RÖNTGENİ KALDI KLOMEN İLACINA BAŞLADIM BU AY 2. AY YA ACAYİP KAFAMA TAKIYORUM KPSS ÇALIŞIYORUM ANNEM RAHATSIZ ÜNV OKUYAN KARDEŞİM VAR HEPSİNİ DÜŞÜNÜNCE DE STRES TOPU GİBİ OLUYORUM HAMİŞ DE KALAMIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?