Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Rvet

evet benim de ilk olucak olura inşallah. Evet gittim ama geçiridiğim ameliyat ve yaşımdan dolayı olmaz direk tüp bebek dedi. Bakalım belki ilk denemede olur. Bat 2 temmuz...
hadi insallah biran once olur bekletmeden gelir bebisiniz. yurt disinda nerdesiniz?

Allahııım gerçekten anlamıyorum bazen. Aslında olanı biteni tahlille testle anlatsalar so ra da olmaz demek yerine umut verseler yani en azından şansınız var deseler...çok mu zor...ben de kendime gelememiştim. Ağladım resmen rüyalarıma girdi...

Aynen bende oyledim takma kafana bosver hic en guzeli en iyi sana en yakin doktoru bulmak ben 4 doktora giittim en son bulduguma hayran kaldim arkdas gibi sicak sevecen oylede olmali

K
Aynen bende oyledim takma kafana bosver hic en guzeli en iyi sana en yakin doktoru bulmak ben 4 doktora giittim en son bulduguma hayran kaldim arkdas gibi sicak sevecen oylede olmali

Kesinlikle katılıyorum. İlgili bizi dinleyen, sorularımıza net cevap veren ve anlayışlı sıcak kanlı olmalı. Güven verebilmeli...karamsarlığa itmemeli..

GİTTİM CANIM 1 SENEDİR OLMAYINCA TABİİ SORUN ÇIKMADI EŞİMDE DE BENDE DE AMA TEK RAHİM RÖNTGENİ KALDI KLOMEN İLACINA BAŞLADIM BU AY 2. AY YA ACAYİP KAFAMA TAKIYORUM KPSS ÇALIŞIYORUM ANNEM RAHATSIZ ÜNV OKUYAN KARDEŞİM VAR HEPSİNİ DÜŞÜNÜNCE DE STRES TOPU GİBİ OLUYORUM HAMİŞ DE KALAMIYORUM

Olucak olucak sağlıkla inşallah. Çok geçmiş olsun annene önemli bişey yoktur umarım. Çok stres yapıyoruz sanırım daha önceki forumlardan anladım. Ondan dolayı. Ama elimizde değil ki isteyince işte günler bile geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…