Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben de de ikisinde var ama sol biraz daha fazla. Karnım da çok fena gaz sanırım. İnşallah adet olmam

inşallah olmayız ya ama göğüs sancısı hamilelik belirtisimi değilmi bilmiyorum
benim hadetimedan bir hafta önce sızlamaya başlardı şimdide bir hafta var adetime ve başladı

ama gebelik belirtisi olarak gazı duymuştum galiba

Öyle canım ALLAH istemedikten sonra yaprak kımıldamaz zamanı gelmemiş demek ki inş zaman azalmıştır hepimiz için annem rahatsız bayağı canım bacakları şişiyor bir bacaağından da ödemli su akıyor doktora da gitmiyor fil hastalığı diyorlar canım çok az rastlanır ama işte elim kolum şuan bağlı kardeşimin de psikolojisi sıfır oluyor bir an önce okulunu bitirme derdinde o da

Canım yaaa Allahım bir an önce şifasını verir inşallah. Ama mutlaka doktora götürün. İhmale gelmez. Acil şifalar diliyorum. Kardeşin de okulunu bitiricek en kısa zamanda Allah zihin açıklığı versin inşallah. Ama sen de kendine iyi bak dikkat et stres yapma. Biliyorum söylemesi zor ama ben de çok zor günler yaşamıştım. Allahım sana da güç kuvvet versin. Tabi bir de sağlıklı bir bebiş inşallahhh

Cümlemize hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar canım hayırsız eylemesin Rabbim rahimlerimize düşecek bebeklerimizi zor yaşlanacağız elbet onlarında şefkatlerine ihtiyaç duyacağız..İnat canım annem çok inat daha doğursu korkuyor 2 kez ameliyat oldu bacaklarından daha da gitmem diyor başka da bir şey demiyor kardeşim de 2. sınıfa geçti işte kendim de atanamadım derken kafa çorba oluyor stressiz günüm olmayınca bir de bebek istiyorum bakalım bunlar bahane asıl sebep daha vakit gelmedi

Benim göğüs ağrım 1 hafta önce başladı canım yaa..aynı şekilde adet olcakmışım gibi karnım belim ağrıdı. Yattım resmen. Evet gaz da var ama bilmiyorum inşallah psikolojik değildir

,

allahım acil şifalar versin canım mutlaka sözüne itibar ettiği birisi vardır onun ikna etmesini sağlayın doktora götürünn..

Amin canım inşallah annen sağlığına kavuşur bir an önce. Çooookk geçmiş olsun tekrar tabi korkmakta haklı. Evet bebişler gelecekleri vakitleri bilirler...hayırlısı canım herşeyin hayırlısı...

,

allahım acil şifalar versin canım mutlaka sözüne itibar ettiği birisi vardır onun ikna etmesini sağlayın doktora götürünn..
tek benim lafımı dinler ama yok ölürsem de hastane köşelerinde değil diyor anlatacak çok şey var da duygu sömürüsü olarak da algılansın istemiyorum ama mutlu umutlu duayla bebişlerimizi bekleyeceğiz umarım birbirimizi burada müjdeleriz

Şeker kızlar çok güzel bir sohbet oldu. Şimdi burda saat 03:46 oldu. Uykum geldi sanki. Şimdilik kaçıyorum. Artık burdayım.Öpüyorum sizleri. İyi sahurlar...

amin canım amin her şeyin hayırlısı şu kardeşim de bir paçayı kurtarsa omuzlarımdaki yük azalacak

Şeker kızlar çok güzel bir sohbet oldu. Şimdi burda saat 03:46 oldu. Uykum geldi sanki. Şimdilik kaçıyorum. Artık burdayım.Öpüyorum sizleri. İyi sahurlar...
sana da hayırlı sahurlar ben de çayı koyayım hemen yumurtaları haşlayayım :)

umarım bebiş sana da annenede yeni bir umut ve güzellikler getirir

bizim sahur zamanına daha çook varr uuuf 3te koyucam çayı dahaaa kızlarr iftarda şanslısınız desenizee

Kızlar ağrı kesici içsem hamileysem bir şey olur mu? Bacaklarım çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…