- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
Ben de de ikisinde var ama sol biraz daha fazla. Karnım da çok fena gaz sanırım. İnşallah adet olmam
Öyle canım ALLAH istemedikten sonra yaprak kımıldamaz zamanı gelmemiş demek ki inş zaman azalmıştır hepimiz için annem rahatsız bayağı canım bacakları şişiyor bir bacaağından da ödemli su akıyor doktora da gitmiyor fil hastalığı diyorlar canım çok az rastlanır ama işte elim kolum şuan bağlı kardeşimin de psikolojisi sıfır oluyor bir an önce okulunu bitirme derdinde o daOlucak olucak sağlıkla inşallah. Çok geçmiş olsun annene önemli bişey yoktur umarım. Çok stres yapıyoruz sanırım daha önceki forumlardan anladım. Ondan dolayı. Ama elimizde değil ki isteyince işte günler bile geçmiyor
ay ona ne bakıyorsun kv bile istesem yarın çocuğum olur gibilerinden rahatlıkta moral bozmak yokk yasak
Öyle canım ALLAH istemedikten sonra yaprak kımıldamaz zamanı gelmemiş demek ki inş zaman azalmıştır hepimiz için annem rahatsız bayağı canım bacakları şişiyor bir bacaağından da ödemli su akıyor doktora da gitmiyor fil hastalığı diyorlar canım çok az rastlanır ama işte elim kolum şuan bağlı kardeşimin de psikolojisi sıfır oluyor bir an önce okulunu bitirme derdinde o da
en güzel yaştayız canım
Cümlemize hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar canım hayırsız eylemesin Rabbim rahimlerimize düşecek bebeklerimizi zor yaşlanacağız elbet onlarında şefkatlerine ihtiyaç duyacağız..İnat canım annem çok inat daha doğursu korkuyor 2 kez ameliyat oldu bacaklarından daha da gitmem diyor başka da bir şey demiyor kardeşim de 2. sınıfa geçti işte kendim de atanamadım derken kafa çorba oluyor stressiz günüm olmayınca bir de bebek istiyorum bakalım bunlar bahane asıl sebep daha vakit gelmediCanım yaaa Allahım bir an önce şifasını verir inşallah. Ama mutlaka doktora götürün. İhmale gelmez. Acil şifalar diliyorum. Kardeşin de okulunu bitiricek en kısa zamanda Allah zihin açıklığı versin inşallah. Ama sen de kendine iyi bak dikkat et stres yapma. Biliyorum söylemesi zor ama ben de çok zor günler yaşamıştım. Allahım sana da güç kuvvet versin. Tabi bir de sağlıklı bir bebiş inşallahhh
inşallah olmayız ya ama göğüs sancısı hamilelik belirtisimi değilmi bilmiyorum
benim hadetimedan bir hafta önce sızlamaya başlardı şimdide bir hafta var adetime ve başladı
ama gebelik belirtisi olarak gazı duymuştum galiba
,Öyle canım ALLAH istemedikten sonra yaprak kımıldamaz zamanı gelmemiş demek ki inş zaman azalmıştır hepimiz için annem rahatsız bayağı canım bacakları şişiyor bir bacaağından da ödemli su akıyor doktora da gitmiyor fil hastalığı diyorlar canım çok az rastlanır ama işte elim kolum şuan bağlı kardeşimin de psikolojisi sıfır oluyor bir an önce okulunu bitirme derdinde o da
Cümlemize hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar canım hayırsız eylemesin Rabbim rahimlerimize düşecek bebeklerimizi zor yaşlanacağız elbet onlarında şefkatlerine ihtiyaç duyacağız..İnat canım annem çok inat daha doğursu korkuyor 2 kez ameliyat oldu bacaklarından daha da gitmem diyor başka da bir şey demiyor kardeşim de 2. sınıfa geçti işte kendim de atanamadım derken kafa çorba oluyor stressiz günüm olmayınca bir de bebek istiyorum bakalım bunlar bahane asıl sebep daha vakit gelmedi
tek benim lafımı dinler ama yok ölürsem de hastane köşelerinde değil diyor anlatacak çok şey var da duygu sömürüsü olarak da algılansın istemiyorum ama mutlu umutlu duayla bebişlerimizi bekleyeceğiz umarım birbirimizi burada müjdeleriz,
allahım acil şifalar versin canım mutlaka sözüne itibar ettiği birisi vardır onun ikna etmesini sağlayın doktora götürünn..
amin canım amin her şeyin hayırlısı şu kardeşim de bir paçayı kurtarsa omuzlarımdaki yük azalacakAmin canım inşallah annen sağlığına kavuşur bir an önce. Çooookk geçmiş olsun tekrar tabi korkmakta haklı. Evet bebişler gelecekleri vakitleri bilirler...hayırlısı canım herşeyin hayırlısı...
sana da hayırlı sahurlar ben de çayı koyayım hemen yumurtaları haşlayayım :)Şeker kızlar çok güzel bir sohbet oldu. Şimdi burda saat 03:46 oldu. Uykum geldi sanki. Şimdilik kaçıyorum. Artık burdayım.Öpüyorum sizleri. İyi sahurlar...
tek benim lafımı dinler ama yok ölürsem de hastane köşelerinde değil diyor anlatacak çok şey var da duygu sömürüsü olarak da algılansın istemiyorum ama mutlu umutlu duayla bebişlerimizi bekleyeceğiz umarım birbirimizi burada müjdeleriz
sana da hayırlı sahurlar ben de çayı koyayım hemen yumurtaları haşlayayım :)
Insallah cnm valla ayni fikirdeyim cok zor geciyo ben de 4 Temmuzu beklemeliyimm zqman gecmiyoki
Yakinmis tarihler canim benimde 5-6 temmuz.. ilk gebelik mi olacak ?
sizin birinci kaç yaşında mrv hanım benim cadı 3 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?