Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Oh çok sevindim. Alerjimin olmadığı ikinci ağrı kesici. Hemen içeyim. Konu açtım cevap gelmeyince içmedim. Öldüm yüm gün. Allah razı olsun. :)

Parol iyidir.. ben hic agri kesici icmedigimden bana herturlu fayda ediyor.. hamileligimde vermisti dr.m.. insallah hamissindir belli cok istiyorsun..

Parol iyidir.. ben hic agri kesici icmedigimden bana herturlu fayda ediyor.. hamileligimde vermisti dr.m.. insallah hamissindir belli cok istiyorsun..
Yok aslında istemiyorum :) Ama ben de mesajlarımı okusam çok istiyorum sanırdım

canım ilk hamileliğimde dr parol vermisti bana ama bu ilacı en son çaren olarak kullanmalısın demişti sabretmeye çalışsann ??
Vallaha tümmgün dayandım ama çok kötü ölüyorum. Varis var bende. Onlar coştu sanırım. Konu açtım ağrı kesici için. Bir üye bacak ağrısı regl belirtisi hamilelik belirtisi değil dedi ama yşne de emin olamadım içmedim. Ama parolun içilebileceğini öğrenincr hemen koştum içtim. Nolur bolmaz :)

E peki neden? supheli iliskin mi oldu ?
Bir önceki doktor bana sen anca tüp bebekle hamile kalırsın dedi diye korunmuyordum. Rahattım :) İlişkimiz tam yumurtlama gününe denk geldi. Önemsemedim. Belirti göstermeye başlayınca şüphelendim. :) olay bu yani :) olursa doğururum elbet ama henüz planlarımda yok. Hazır hissetmiyorum. Kendimi çocuklu düşünemiyorum :)

Anladim canim Allah gonlune gore versin.. evet belirsizlik kotu.. beklemek daha kotu..

hayırlısı olsun canım umarım herşey gönlünce olur ama bizde zaten anne olmayı bilmiyorduk ki ilk bebek sana anne olmayı öğretiyor mucize gibi birşey yani herkes ne kadar akıl verirse versin minicik eller kollar sana öğretiyor yeni bir dünyayı

tamam kızlar duygusala bağladım ben kesin hamileyimm

Anladim canim Allah gonlune gore versin.. evet belirsizlik kotu.. beklemek daha kotu..
Amin canım. Vallaha az önce eşime dedim. Planlayarak gebe kalmaya çalışmak çok stresliymiş dedim. Biz sadece bir ay yaşadık gebe miyim değil miyim test yapayım kan aldırayım aha bu hamilelik belirtisi ben hamileyim vs zaten bu ay idrar testlerine verdiğim paranın haddi hesabı yok bi de dedim bunu her ay yaşıyorlar! Vallaha Allah isteyen herkese versin çok zor beklemek :)

Amin :) inşallah hamilesindir :) yeğenlerimden biliyorum azıcık bebek sevgisini

Arkadaşlar bir bakn ne olr. Adetmn28.gunndeym.32 gunde oluyorum. Bi haftadr kask bel agrm vardi hafif. Ama 2gundr cook agrio özellikle kasgm. Kalcamda ve bacagmdada hssedyorm bzen. Ama agrnn bu kadr uzun sure kalmsi korkutyor adet agrma benzmyor bu kadar erken baslmz ki o . Mujdeci bi ahri olablr mi ne dersnz yoksa kistm faln mi var bu arada klomen kllandm. En son gttgmde yumrtlmam olmstu ve kis t falan yoktu. Sonrdn olsms olablr mi. Sevgi ve dua ile

ya kızlar bişey sorcam dün akşam benim çatlatma iğnemin dün 13. günüydü test yaptım gölge gibi çizgi çıktı nedir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…