Kızlar ağrı kesici içsem hamileysem bir şey olur mu? Bacaklarım çok ağrıyor
Oh çok sevindim. Alerjimin olmadığı ikinci ağrı kesici. Hemen içeyim. Konu açtım cevap gelmeyince içmedim. Öldüm yüm gün. Allah razı olsun. :)Parol ic canim bisey olmaz hamilelikte kullanabiliosun..
:) inşallah olur canım benimde bir tane oğliş olsun o zaman3.5 yasinda oglusum.. benimde bir cadim olsa ya ne mutlu olurdum..
Oh çok sevindim. Alerjimin olmadığı ikinci ağrı kesici. Hemen içeyim. Konu açtım cevap gelmeyince içmedim. Öldüm yüm gün. Allah razı olsun. :)
canım ilk hamileliğimde dr parol vermisti bana ama bu ilacı en son çaren olarak kullanmalısın demişti sabretmeye çalışsann ??Kızlar ağrı kesici içsem hamileysem bir şey olur mu? Bacaklarım çok ağrıyor
Yok aslında istemiyorum :) Ama ben de mesajlarımı okusam çok istiyorum sanırdımParol iyidir.. ben hic agri kesici icmedigimden bana herturlu fayda ediyor.. hamileligimde vermisti dr.m.. insallah hamissindir belli cok istiyorsun..
:) inşallah olur canım benimde bir tane oğliş olsun o zaman
Yok aslında istemiyorum :) Ama ben de mesajlarımı okusam çok istiyorum sanırdım
Vallaha tümmgün dayandım ama çok kötü ölüyorum. Varis var bende. Onlar coştu sanırım. Konu açtım ağrı kesici için. Bir üye bacak ağrısı regl belirtisi hamilelik belirtisi değil dedi ama yşne de emin olamadım içmedim. Ama parolun içilebileceğini öğrenincr hemen koştum içtim. Nolur bolmaz :)canım ilk hamileliğimde dr parol vermisti bana ama bu ilacı en son çaren olarak kullanmalısın demişti sabretmeye çalışsann ??
Bir önceki doktor bana sen anca tüp bebekle hamile kalırsın dedi diye korunmuyordum. Rahattım :) İlişkimiz tam yumurtlama gününe denk geldi. Önemsemedim. Belirti göstermeye başlayınca şüphelendim. :) olay bu yani :) olursa doğururum elbet ama henüz planlarımda yok. Hazır hissetmiyorum. Kendimi çocuklu düşünemiyorum :)E peki neden? supheli iliskin mi oldu ?
Anladim canim Allah gonlune gore versin.. evet belirsizlik kotu.. beklemek daha kotu..Bir önceki doktor bana sen anca tüp bebekle hamile kalırsın dedi diye korunmuyordum. Rahattım :) İlişkimiz tam yumurtlama gününe denk geldi. Önemsemedim. Belirti göstermeye başlayınca şüphelendim. :) olay bu yani :) olursa doğururum elbet ama henüz planlarımda yok. Hazır hissetmiyorum. Kendimi çocuklu düşünemiyorum :)
Amin canım. Vallaha az önce eşime dedim. Planlayarak gebe kalmaya çalışmak çok stresliymiş dedim. Biz sadece bir ay yaşadık gebe miyim değil miyim test yapayım kan aldırayım aha bu hamilelik belirtisi ben hamileyim vs zaten bu ay idrar testlerine verdiğim paranın haddi hesabı yokAnladim canim Allah gonlune gore versin.. evet belirsizlik kotu.. beklemek daha kotu..
Amin :) inşallah hamilesindir :) yeğenlerimden biliyorum azıcık bebek sevgisinihayırlısı olsun canım umarım herşey gönlünce olur ama bizde zaten anne olmayı bilmiyorduk ki ilk bebek sana anne olmayı öğretiyor mucize gibi birşey yani herkes ne kadar akıl verirse versin minicik eller kollar sana öğretiyor yeni bir dünyayı
tamam kızlar duygusala bağladım ben kesin hamileyimm
26kızlar yaşlar kaç
HayIr içme bence hamileysen zararı olabilir canımKızlar ağrı kesici içsem hamileysem bir şey olur mu? Bacaklarım çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?