Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canimprodictorun kullanma klavuzunu okumustum hafif cizgi negatif sonuc diyodu bence herkesi yaniltmasini sebebi o olabilir bu kadar hatali bi test olamaz cunku elinde varsa bi bakarmisin rica etsem cok merak ediyorum
Taze bitti bi arkadaşıma göndermiştim benim sonucu onda da prodictor öyle çıkmış ama hamileymiş. O ısrarla hamilesin demişti bana o yüzden :) net sitesinde yazıyor olması lazım oradan bak istersen bi

Senin bebisle ayni burc olucaz biz galiba az kalmis :) gecende ocizgi cikmayinca baska test yapmadim tatlim bekliyorum ve gunlerdir adet olacakmisim gibi agri giriyor, kosup bakiyorum ne gelen var ne giden gunum geceli 3.gun bugun :) dua eder misin bana :)

Canim benim ya keske deneseydin bir daha belki cikardi.
ederim tabi birtanem zaten tanidigim tanimadigim evlat isteyen herkeze dua ediyorum :)

Canim benim ya keske deneseydin bir daha belki cikardi.
ederim tabi birtanem zaten tanidigim tanimadigim evlat isteyen herkeze dua ediyorum :)

Cok sagol gercekten guzel anne :), herkese demem boyle de o gun oyle yazdiklarin samimi geldi cok ondan senden istedimtekrar sagolasin tatlim :) pazartesi alicam test yapicam bakalim sonuc ne olacak, tabi yarin kirmizilari gormezsem :)

Cok sagol gercekten guzel anne :), herkese demem boyle de o gun oyle yazdiklarin samimi geldi cok ondan senden istedimtekrar sagolasin tatlim :) pazartesi alicam test yapicam bakalim sonuc ne olacak, tabi yarin kirmizilari gormezsem :)

Canim benimde kanim isindi sana cok sagol insallah sende anne olursun tadarsin o duyguyu
insallah gelmiycek kirmizilar onun yerine bebis haberi aliriz

Canim benimde kanim isindi sana cok sagol insallah sende anne olursun tadarsin o duyguyu
insallah gelmiycek kirmizilar onun yerine bebis haberi aliriz

Ins cnm cok sagol tekrar tekrar :) pazartesi durumu yazarim buraya, simdilik iyi geceler size (bebise de yani) :)

Taze bitti bi arkadaşıma göndermiştim benim sonucu onda da prodictor öyle çıkmış ama hamileymiş. O ısrarla hamilesin demişti bana o yüzden :) net sitesinde yazıyor olması lazım oradan bak istersen bi
Anladim cnm ama baktim simdi ben de netten silik ikinci cizgi negatif olarak gosteriyo diger testler gibi degil demekki bu hepimizi yanilttilar

Kizlar bu arada ben p.tesi fln su fortesti bi deneyim diyorum 1 hafta onceden cikariyo diyolar kullanan var mi aranizda fortest??

Kizlar bu arada ben p.tesi fln su fortesti bi deneyim diyorum 1 hafta onceden cikariyo diyolar kullanan var mi aranizda fortest??

3 sene önce kullanmıştım canım daha adetime 1 hafta varken -negtf çıkmıştı adeti bekleyip yaptım o zaman poztf çıktı bende göstermedi ama dene yinede kişiden kişiye değişir erken yada geç döllenmeye görede değişir belki

arkadaslar konunun adını gorur gormez bende yazak ıstedım adetıme ıkı gun var ancak benm artık tum umutlarım tukenmıs bulunmakta..cunku pko olabılırmısım...ıkı yıldır hamıle kalamıyorum her doktordan farklı bısı duydum ancak pko ozellıklerınden hıcbırısı yok kılom normal hatta zayıfım boyum 165 kılom 55 adetlerım duzenlıdır tuylenme sorunum vs de yok ama gecen ay dr ultrasonda sol overde pko ya benzer folıkuller gordugunu soledı adetın ucuncu gunu gel kan degerlerıne bakalım dedı daha once de baktırmıstım normal cıkmıstı sımdı yıne baktırcam hcbır belırtısını tasımazken pko nasıl olablırım anlamıyorum ama ıkı yıldır hamıs olamamamın sebebıde bundan baska bısı olamaz sanırım dıorum

Canım benim reglim 5 inde olacak, bu sabah fortel ile test yaptım sonuç negatifti, ama az önce de kahve telvesi gibi bir akıntı geldi. Dün sulu kan gibi pembe bi akıntı gelmişti. Hamile olduğumu düşünüyordum çok üzüldüm. Bundan sonra acele etmicem, reglimi beklicem. Ama hamile değilsem de bu akıntı ne

Taze evliyim ama bebek cok istiyorum adet 5.gunu gecti hala bisey yok test yapmaya korkuyorum negatif cikacak diye biraz daha bekleyip kan testi yaptirayim diyorum sizce en garanti sonucu kac gun gecince alirim

insallah yerlesme kanamasidir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…