Taze bittiCanimprodictorun kullanma klavuzunu okumustum hafif cizgi negatif sonuc diyodu bence herkesi yaniltmasini sebebi o olabilir bu kadar hatali bi test olamaz cunku elinde varsa bi bakarmisin rica etsem cok merak ediyorum
Parol içmiştim ama zaten hamile değilmişim bugun regli oldum. 3 tanr majezik içtim rahat rahatSADECE PAROL İÇEBİLİRSİN HERALDE CANIM KARŞI KOMŞUM HAMİLE O SADECE PAROLA İZİN VAR DEDİ
hayırlısı canım diğer aya inşParol içmiştim ama zaten hamile değilmişim bugun regli oldum. 3 tanr majezik içtim rahat rahat
Senin bebisle ayni burc olucaz biz galiba az kalmis :) gecende ocizgi cikmayinca baska test yapmadim tatlim bekliyorum ve gunlerdir adet olacakmisim gibi agri giriyor, kosup bakiyorum ne gelen var ne giden gunum geceli 3.gun bugun :) dua eder misin bana :)
Canim benim ya keske deneseydin bir daha belki cikardi.
ederim tabi birtanem zaten tanidigim tanimadigim evlat isteyen herkeze dua ediyorum :)
Cok sagol gercekten guzel anne :), herkese demem boyle de o gun oyle yazdiklarin samimi geldi cok ondan senden istedimtekrar sagolasin tatlim :) pazartesi alicam test yapicam bakalim sonuc ne olacak, tabi yarin kirmizilari gormezsem :)
Canim benimde kanim isindi sana cok sagol insallah sende anne olursun tadarsin o duyguyu
insallah gelmiycek kirmizilar onun yerine bebis haberi aliriz
Ins cnm cok sagol tekrar tekrar :) pazartesi durumu yazarim buraya, simdilik iyi geceler size (bebise de yani) :)
Anladim cnmTaze bittibi arkadaşıma göndermiştim benim sonucu onda da prodictor öyle çıkmış ama hamileymiş. O ısrarla hamilesin demişti bana o yüzden :) net sitesinde yazıyor olması lazım oradan bak istersen bi
Evt cnm daha once malesef bi kurtajim olmustu zorunluhic cocuk yok yani ilk olucak biraz da yumurtalik rezervi sorunum var erken menapoz olabilirmis o yuzden bi an once olsun istiyorum Allahin izniyle
Kizlar bu arada ben p.tesi fln su fortesti bi deneyim diyorum 1 hafta onceden cikariyo diyolar kullanan var mi aranizda fortest??
Canım benim reglim 5 inde olacak, bu sabah fortel ile test yaptım sonuç negatifti, ama az önce de kahve telvesi gibi bir akıntı geldi. Dün sulu kan gibi pembe bi akıntı gelmişti. Hamile olduğumu düşünüyordum çok üzüldüm. Bundan sonra acele etmicem, reglimi beklicem.Kizlar bu arada ben p.tesi fln su fortesti bi deneyim diyorum 1 hafta onceden cikariyo diyolar kullanan var mi aranizda fortest??
insallah yerlesme kanamasidir canimCanım benim reglim 5 inde olacak, bu sabah fortel ile test yaptım sonuç negatifti, ama az önce de kahve telvesi gibi bir akıntı geldi. Dün sulu kan gibi pembe bi akıntı gelmişti. Hamile olduğumu düşünüyordum çok üzüldüm. Bundan sonra acele etmicem, reglimi beklicem.Ama hamile değilsem de bu akıntı ne
Canım teşekkür ederim inşallah öyledir.insallah yerlesme kanamasidir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?