- 18 Haziran 2015
- 41
- 14
- 3
Bisey sorucam simdi ben hastaneye gidip gebelik kan testi mi yaptirmak istiyorum diycem ?
Polikliniğe gidersen muayne olman gerekır acilde hemen yaparlarmı bı sor bakalım ne diceklerPolikling te mi yapiyolar yoksa acil demi
Bende sen gibiyim bugun yada yarın olmam lazımbu gün kimlerden güzel haber alacağız. bata 2 gün kala ben
Polikling te mi yapiyolar yoksa acil demi
Benm de bata 2gun bar kiii :)) sen ne zaman yapacaksn canm kan tahlilinibu gün kimlerden güzel haber alacağız. bata 2 gün kala ben
Hakkında hayırlısı olsun hayırlı haberler alırsın ınsmerhaba hanimlar, Allah hepmizia saglikli hayırli evlatlar nasip etsin insallah.Benim de bir haftam var, yumurtlamadan sonraki bir hafta geciyor da ikinci bir hafta gecmiyor. 2 yıllık evliyim, 4.ayımız bu ay ovu testi ile yumurtlama takibi yaparak denedim hayirlisi dedim bekliyorum.
bu gün kimlerden güzel haber alacağız. bata 2 gün kala ben
Ben negatifimi aldım kizlar. Inşallah siz böyle bi sonuç almazsınız tokat gibi oluyo valla sabah sabah. ... Allahım inşallah diğer tüm anne olmak isteyenler benim bu sabah yasadigimi Yaşamaz. Amin...
Benim 4 Temmuz ve dünden beri bütün belirtilerim buhar olup uçtu çok üzülüyorum
Kizlar adetimn 30.gündeym 32 gunde oluyorm yaptrsam kanda ckar mi xok meraktaym.
İmkanın varsa fortel testi çok duydum canım 2 günün kalmış bi denesene ben 3 gün kala yapmayı düşünüyorum biraz daha zamanım varya ben ne yapayım adetime 2 gün var
bir küçücük belirtim bile olmadı
Kızlar benim iki ğebeliğimide annem bildi gözlerimden kirpiklerimden falan az önce Görüntülü konuştuk bana hamilesin sen dedı oncedende bilmişti
İmkanın varsa fortel testi çok duydum canım 2 günün kalmış bi denesene ben 3 gün kala yapmayı düşünüyorum biraz daha zamanım var
Hayırlısı olsun ıns bellidir olmaz bu ağrılar adet sancıları gbıde olduğu ıcın insan adetimi gebelikmi anlamıyor hayırlısı olsun ınsbenim annem de kız kardeşiminkini suratından anlamıştı...
ya her belirtiyi okuyup acaba bende var mı diye sorguluyorum...
Valla bana önerenler oldu canım ben de bikaç konu okudum bunun hakkında 10 gün kala falan öğrenenler olmuş az önce ben de bi konu açtım ama henüz kimse bişey yazmadıfortel mi gecikme beklenmeden çıkıyor mu...
Çıkıyorsa hemen uyuyan eşimin başına zebani gibi dikilip eczane eczane fortel arattıracağım
yazık kız uyusun uyanmasını bekle barefortel mi gecikme beklenmeden çıkıyor mu...
Çıkıyorsa hemen uyuyan eşimin başına zebani gibi dikilip eczane eczane fortel arattıracağım
Hayırlısı olsun ıns bellidir olmaz bu ağrılar adet sancıları gbıde olduğu ıcın insan adetimi gebelikmi anlamıyor hayırlısı olsun ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?