Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar benim iki ğebeliğimide annem bildi gözlerimden kirpiklerimden falan az önce Görüntülü konuştuk bana hamilesin sen dedı oncedende bilmişti

merhaba hanimlar, Allah hepmizia saglikli hayırli evlatlar nasip etsin insallah.Benim de bir haftam var, yumurtlamadan sonraki bir hafta geciyor da ikinci bir hafta gecmiyor. 2 yıllık evliyim, 4.ayımız bu ay ovu testi ile yumurtlama takibi yaparak denedim hayirlisi dedim bekliyorum.

Hakkında hayırlısı olsun hayırlı haberler alırsın ıns

Ben negatifimi aldım kizlar. Inşallah siz böyle bi sonuç almazsınız tokat gibi oluyo valla sabah sabah. ... Allahım inşallah diğer tüm anne olmak isteyenler benim bu sabah yasadigimi Yaşamaz. Amin...

belki pozitife döner...önce negatif sonra pozitif çıkanlar da oluyor

Kızlar benim iki ğebeliğimide annem bildi gözlerimden kirpiklerimden falan az önce Görüntülü konuştuk bana hamilesin sen dedı oncedende bilmişti

benim annem de kız kardeşiminkini suratından anlamıştı...
ya her belirtiyi okuyup acaba bende var mı diye sorguluyorum...

İmkanın varsa fortel testi çok duydum canım 2 günün kalmış bi denesene ben 3 gün kala yapmayı düşünüyorum biraz daha zamanım var

fortel mi gecikme beklenmeden çıkıyor mu...
Çıkıyorsa hemen uyuyan eşimin başına zebani gibi dikilip eczane eczane fortel arattıracağım

benim annem de kız kardeşiminkini suratından anlamıştı...
ya her belirtiyi okuyup acaba bende var mı diye sorguluyorum...
Hayırlısı olsun ıns bellidir olmaz bu ağrılar adet sancıları gbıde olduğu ıcın insan adetimi gebelikmi anlamıyor hayırlısı olsun ıns

fortel mi gecikme beklenmeden çıkıyor mu...
Çıkıyorsa hemen uyuyan eşimin başına zebani gibi dikilip eczane eczane fortel arattıracağım
Valla bana önerenler oldu canım ben de bikaç konu okudum bunun hakkında 10 gün kala falan öğrenenler olmuş az önce ben de bi konu açtım ama henüz kimse bişey yazmadı

Hayırlısı olsun ıns bellidir olmaz bu ağrılar adet sancıları gbıde olduğu ıcın insan adetimi gebelikmi anlamıyor hayırlısı olsun ıns

bence anneler anlıyor kardeşimin üç gebeliğini de annem yüzünden bildi...
en erken gebelik testi anneler
keşke yanımda olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…